Dikke BMW van Limbo gebietst bij tankstation, met guns

Auteur: , 68 Reacties

De M135i aka Wouter-mobiel is nou foetsie.

Kevin-Hansoul

Zuid-Afrikaanse taferelen België. Afgelopen nacht wilde Kevin Hansoul zijn geblazen zespitter (rijtest) voorzien van wat nieuwe voeding bij een Esso-tankstation in Oerle. Ondanks dat er wat minder accijns op de peut rust bij onze Zuiderburen, kwam hem dat echter duur te staan. Kevin werd overvallen door vier gemaskerde mannen, die de sleutels van de auto van hem opeisten.

Vervolgens poetste het rapalje de plaat, maar niet voordat ze op kosten van Kevin de tank nog even volgooiden. Volgens de BMW-rijder heeft hij zich nog enigszins verzet tegen deze gang van zaken, door een van de gemaskerde gozers een hoek gegeven. Het viertal droeg echter kogelvrije vesten en was naar verluidt zwaar gewapend met mitrailleurs. Toen een van de mannen uitriep dat ze Kevin maar moesten neerknallen, realiseerde hij zich dat hij zich in een kansloze situatie bevond.

Volgens het slachtoffer reden de overvallers al een tijdje achter hem aan in een Peugeot. Toen hij afsloeg bij het tankstation, reden de boeven eerst door, maar keerden daarna om om hem van de andere kant te benaderen. De man uit St. Truiden heeft via Facebook een oproep gedaan in de hoop de Estoril blauwe M135i met zwarte velgen weer terug te vinden.

Bedankt Yannick voor de tip!
Image-Credit: Kevin met zijn BMW68 reacties

T was nog een mooie kleur ook
Maar waarom rijdt een
Zuid-Afrikaan helemaal naar België om te tanken??
@raoufff:

Lekker goedkoop denk ik ..
@raoufff: het was een import
@raoufff: Tja, geen idee…

Van een Belg zou ik dan weer niet heel raar opkijken als die speciaal naar Zuid Afrika rijdt om te tanken… Die hebben soms nog wel raardere acties, zoals een autodeur meenemen als ze in de woestijn gaan wandelen.
@moveyourmind: Die Belg kan tenminste het raampje nog omlaag doen als het warm is. Deze BMW-rijder helaas niet meer.
@raoufff: doet me denken aan Kees van flodder met zijn tank
@raoufff: Er staat, Zuid Afrikaanse taferelen. Oftewel daar worden ook dagelijks auto’s gejacked door gewapende mannen. Denk dat hij gewoon uit Nederland komt aangezien hij bij de Zuiderburen gaat tanken.
@tysson: Neeeee echt?
@ablogjunk: weet niet of raoufff dat ook door had? ;)
@tysson:

Het wit met rode kenteken op de foto deed bij jou geen lampje branden dat de beste man gewoon uit België komt?!
Dubbel genaaid dus, en je auto kwijt en een volle tank betalen voor die mafklappers. 🤔🤦🏼‍♂️. Die zoekactie klinkt dapper maar stiekem weten we al dat deze mooie bimmer zijn eigenaar nooit meer zal zien. 👋🏻
@zeevink: Mafklapper 1
Ik had spontaan diesel erin gepleurd!
Zonder op voorhand te willen suggereren, dat het een sprookjesverhaal is, moet me van het hart, dat ik het een nogal merkwaardig relaas vind. Vier man in “kogelvrije vesten” om een weliswaar sappige, maar niet overdreven kostbare Beamer te klauwen komt me licht ongeloofwaardig voor. Benieuwd of we t.z.t. de context nog eens te horen krijgen.
@amghans: zwarte velgen hebben nou eenmaal een enorme aantrekkingskracht op sommigen.
@amghans: de waarheid is soms krankzinniger dan de fictie, edoch heb ik hetzelfde idee
@amghans: als leek kan je vrij moeilijk inschatten of ze kogelvrije vesten hadden….lijkt me, en vooral in een stress situatie met een pistool op je kop, midden in de nacht……
Hadden ze geen camera’s op dit benzine station ?
@amghans: En ze dan ook nog eens een hoek geven terwijl ze bewapend zijn. Ik ben ook nogal sceptisch over dit verhaal.
@berlinetta: nee joh, die bmw fanboys gaan zelfs met hun blote handen een viertal met mitrailleurs gewapende criminelen te lijf als je aan hun waggie komt… 😀
@berlinetta: Welnee, Trump had precies hetzelfde gedaan.
@baardmijt: grab em by the pusseeh
@berlinetta: ik dacht hetzelfde. Alsof 4 man zwaar bewapend op zoek gaan naar een relatief kleine BMW. Slecht verhaal.
@stephane8200: en dan óók nog op het gemakje de tank volgooien. Toen haakte ik écht af.
@amghans: wat jij zegt. Gepakt worden met een mitrailleur is al strafbaarder als auto diefstal😂
@aquila2003: als auto diefstal wat?
@dnadave: leer lezen.
@dnadave: heb jij ook de 9e Dan bij Go?
@amghans: je gaat zoiets niet verzinnen, lijkt mij, als het heeft plaatsgevonden op een tankstation waar camera’s hangen en mensen zijn.
@e550: datyum elk tankstation hangt vol met cameras tegenwoordig toch?
@amghans: *Bimmer. En je bedoelde Beemer, wat een BMW motorfiets is. Een beamer is namelijk een projector.
@simonmc:
Wat jij wil. Ik houd ’t bij ‘Beamer’, ben niet zo conformistisch.
@amghans: dit hele verhaal riekt naar fraude. Waarom zoveel risico nemen als ze s nachts met Chinees kastje die auto binnen een minuut hebben gestolen? Kogelvrije vesten, machinegeweren, vechten met bewapende overvallers, wat een bull💩 😝
Modus operandi doet vermoeden dat hier Oost-Europese maffia achter zit, die op bestelling werkt (lees: rooft). Helaas pindakaas, maar hierin vrees ik dat je beter de verzekeringspoet kunt pakken en je verlies verder moet nemen.
4 mannen in kogelvrije vesten met mitrailleurs… ja ja… het lokale arrestatieteam had zeker een nieuwe auto nodig… ;)

Ik hoor elke dag veel sterke verhalen maar dit is wel de winnaar van vandaag!

@cupsport:

Noemen we een Leitnertje ..
@lincoln: Haha ik dacht exact hetzelfde. Als het nou een Bmw M6 Gran Coupé was, maar zoveel geweld voor een 135i… pfff
Niet als Wouter de opdrachtgever was en een paar AB groupies aan het werk heeft gezet om zo de zwarte velgen te bemachtigen.
@RobUSA: Ik denk eerder dat ze op bestelling van een niet nader te noemen Nederlander, een sper aan het zoeken waren…
Ik vind het ook wel een sterk verhaal! Of had hij 50 kilo cocaïne in de kofferbak liggen?
Laatste wat ik zou doen om alles op alles te zetten om de auto terug te vinden…

Niet alleen omdat ik de auto niet eens meer terug zou willen, grote kans dat je hem afgetrapt terugkrijgt en wie weet wat er verder nog mee uitgespookt is…

Maar er is nog een dingetje… Als de auto niet teruggevonden wordt en de verzekering betaalt na een tijdje uit staat er over een maand of vier weer een spiksplinternieuwe auto voor de deur bij Kevin Hansoul uit St. truiden…

De straat waar hij woont heb je zo gevonden, zoveel Kevin Hansouls zullen er niet wonen… Met een beetje pech staan ze dan aan de deur en is de buit nóg mooier dan de eerste keer, want gloednieuw…

Wens hem sterkte en hoop oprecht voor hem dat het bij deze ene keer blijft.
@moveyourmind: Wellicht heeft hij zoals vaak gebruikelijk in België de auto slechts WA verzekerd… omdat de verzekeringspremies om verklaarbare reden in België extreem hoog zijn in vergelijking tot Nederland en Duitsland
@fj272: nou vind ik een premie van tegen de 800,- per jaar in NL voor een Ibiza’tje niet extreem laag….
@TDI-goeroe: Ik betaal 2200 per jaar voor een omnium (ofte ‘all-risk’ voor de Nederlanders) voor een BMW 1M coupé in België. Denken jullie dat dat in Nederland beter kan?
@boris9397: valt wel mee hoor… 183 per maand, all risk, risico merk…
@boris9397: Voor dat bedrag heb ik in Duitsland een W221 S klasse en een Range Rover Sport tdv8 samen, casco verzekerd met het meest uitgebreide pakket bij de VKB.. dus ja.. ik vind dat best aan de prijs in België..
Vreemd verhaal.. als je het idee hebt dat je wordt gevolgd.. en het is ‘s nachts.. Wáárom ga je dan tanken? Rij dan door en bel de politie..?
@olivier420: lol, als je tank bijna leeg is moet je wel tanken hé. Ofwel was het in de tankstation ofwel enkele km’s verderop wanneer de Beemer zou stilvallen.
@misterdrogba: lol. alsof je het niet nog even 10-50km kan uitzingen. Tegen die tijd is de politie er wel hoor ;-).

Of zou Kevin zo’n daredevil zijn door ‘s nachts in België tot de laatste damp te gaan?
@olivier420: iemand die een overvaller met mitrailleur hoekt heeft sowieso de ballen om tot de laatste damp te rijden :))
Wat een man. Als 4 ongewapende mannen mijn auto willen voel ik me al vrij kansloos. Maar wie deelt er een hoek uit als er 4 mitrailleurs in het spel zijn?! Ik dik mijn verhalen ook weleens aan, alleen probeer ik het daarbij wel realistisch te houden.
@jeps90:

Signalement ..
kogelvrijvest + mitrailleur + blauw oog ..
Zijn GSM lag nog in de auto en dat ding werd het laatst gesignaleerd in de buurt van Antwerpen. Toen hebben de boeven de gsm uitgezet. Zuur verhaal, enkel opvallend dat zulk zwaar bewapende mannen het gemunt hebben op “maar” een M135i.
@misterdrogba: Dan zit die nu al in een container en zal deze heel snel een schip op gaan. Het is een geschikte exportplaats voor onvrijwillig afgegeven auto’s.
@lekbak: inderdaad, maar om een M135i gewapend en met kogelvrije vesten te carjacken is wel erg extreem. Het is tenslotte geen exotisch, beperkt geproduceerd ding.

Ik vermoed dat we komende dagen wel een nieuwsbericht zullen lezen met een kraak in het grensgebied.
@misterdrogba: ook een ‘exoot’ wordt niet gestolen door automatische wapens..
Binnenkort bij een ramkraak bij jou in de buurt!
@stationcar: moest ik ook gelijk aan denken idd…
@stationcar: ik hoor trouwens de laatste tijd vrij weinig meer over gestolen audi’s en/of plofkraken. Wordt dat nou minder of..?
Tja, als ik de F21 LCI 140i xDrive met sportdiff zie dan zou ik de downey 135i ook zo spoedig mogelijk laten vervangen. Dan maar, zoals @lincoln het zo netjes verwoordde, een Leitnertje doen.
Was het wellicht een type Peugeot wat voldoet aan het volgende signalement?

https://mobile.twitter.com/politieherko/status/506341367510204416
biet·sen (bietste, heeft gebietst) – bedelen om
http://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/bietsen
@editorinchief: So the sien ben jij een niewe aandagtshur die hier onbenulligh reageeerdt hebh jeh oock iets inhoudelyks te meldenn?? Of doe jeh enkkel taalkundih verbetter wrek?


Zo, leef je maar uit.
Huh, passen er 4 man in een 1-serie??
@wceend: als ze hun kogelvrije vesten af doen en de wapens in de kofferbak leggen passen ze er met wat fantasie en creativiteit zo in.

Ik ben net tijdens het hardlopen aangevallen door een Peruaanse unicorn trouwens. Hij liep me eerst voorbij maar draaide toen om. Kon hem net ontwijken.
@stephane8200: jij ook al. Kwam dat kolere beest ook al tegen. Hij waarschuwde me nog voor 4 gemaskerde mannen met machinegeweren en kogelwerende vesten. Dus ben ik snel door gerend naar huis waar ik de autosleutels nog eens goed diep in de keukenla heb weggestopt. Uiteraard nadat ik het konijn op wacht had gezet en de katten om het huis heb laten patrouilleren.

Kortom: wat een bs.
@soes750: hier staat het aquarium ook op scherp.
Sim simma who got the keys to his Bimma?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).