Dit doet Novitec met de Tesla Model X

Auteur: , 18 Reacties

Voor het eerst pakt Novitec een elektrische auto aan.

Novitec ken je van dikke Ferrari’s en Maserati’s. De Duitse tuner heeft nu ook het Amerikaanse Tesla aan de portfolio toegevoegd. Ze komen met een kitje voor de Model X (rijtest). De aanpassingen hebben betrekking tot de aerodynamica, de wielen en het remsysteem van de elektrische auto.

Allereerst de wielen. Deze nieuwe 22-inch exemplaren zijn ontwikkeld in samenwerking met Vossen. Men kan kiezen uit 72 verschillende kleurencombinaties. Achter de wielen schuilt een compleet nieuw carbon keramisch remsysteem om de Model X nog sneller tot stilstand te krijgen. Het remsysteem komt in twee verschillende varianten.

De aerodynamische poeha bestaat uit een carbon frontlip, sideskirts en diffuser. Op verzoek kunnen deze nieuwe onderdelen ook in de kleur van de carrosserie worden gespoten. Novitec introduceert tevens een nieuwe spoiler. De spoiler kan in twee verschillende smaakjes worden besteld.

Het interieur van de Novitec Tesla Model X kan persoonlijk worden samengesteld. Aan de hand van lederen- en alcantara materialen kan de klant keuzes maken. Novitec zegt dat in principe alle kleuren mogelijk zijn.18 reacties

Ik snap die velgen niet die buiten de wielkastrand uitsteken. Het doet je auto lijken op een speelgoedkarretje. Niet bepaald “gangsta”..
Vind de auto er wel fraaier op geworden, niet over de top maar precies goed
Dikke Akra’s eronder en gaan!

Oh, wacht…
@rijnounsdoor: het zou me echt niets verbazen als je op aliexpress ook Akrapovic eindstukjes kunt krijgen voor je Tesla.
@rijnounsdoor: Op de Regera is die dikke “knalpijp” om warme van de elektriciteit af te voeren en geen hete uitlaatgassen. Daar ziet het er mooi uit, verkleurd nooit en heeft het een beetje nut.
Jammer dat ze het interieur niet wat opleuken zodat het nog op iets lijkt. Wat een gedrocht van binnen.
@viggen93: rijdt bij mij in de buurt zo’n apparaat, maar ik blijf het een lelijk ding vinden ook met deze aanpassingen. Het is gewoon te log maar wel met ronde vormen, het klopt gewoon niet.
Een Range Rover is ook log maar lekker vierkant en dat kan dan weer wel naar mijn mening
Novitec vind ik een van de betere tuners die ook daadwerkelijk iets toevoegen, maar een Model X blijft een Model X.
Toch aan het wachten totdat de eerste tuner het waagt om borstelloze elektromotoren in zo’n Tesla te pompen om het ook daadwerkelijk rapper te maken.
via Android app
@wpgt: zitten borstelloze motoren in met meer dan 600 pk. Is wel zat toch?
Auw. Dit maakt dat het visuele effect van de onnatuurlijk hoge daklijn van de Model X versterkt wordt en nog meer pijn aan de ogen doet.
Zijn de velgen berekend op de 3 ton zware wagen?
Ik vind die superremmen maar iel staan achter die velgen. Zijn dan wel heel grote velgen, maar toch.
Akrapovic stond erbij en keek er naar.
Van de zijkant net een Ford die te vaak langs de mac is gereden
een gril zou ‘em toch goed staan
via Android app
@autodrome: nee man, vet ouderwets
via Android app
Spoiler lijkt alleen een ander kleurtje.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).