Dit huis in Breda herbergt twee oude BMW’s

Auteur: , 12 Reacties

In meerdere opzichten vormt dit huis een paleis voor auto's.

Breda is de plaats waar je moet zijn als je een huis op de kop wil tikken dat iets met auto’s te maken heeft. We schreven al twee keer eerder over casa’s in de Brabantse parel. Er staat midden in het centrum bijvoorbeeld een huis waar voorheen een Volvo XC60 verzonken was in de serre. Later kwamen we ook nog een op het oog dertien-in-dozijn woning tegen met een mysterieuze verrassing in de garage. Sowieso is Breda een plaats waar het allemaal gebeurt: Max Verstappen reed er ooit mensen voorbij en twee mannen werden er ontvoerd.

Inmiddels is het tijd voor de derde Bredase inzending voor huisblog. De eer valt toe aan deze in 2006 gebouwde steenklomp aan de Burgemeester Guljélaan, gelegen in de villawijk Ruitersbos. Klinkt mooi die naam, maar we betwijfelen of de forensen elke ochtend met het zwaard in de aanslag op hun peerden naar het werk vertrekken.

Enfin, dat is ook niet belangrijk verder, evenmin als het feit dat er overal in het huis vloerverwarming zit behalve in de slaapkamers. Jullie zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd hoe de redactie het weer in hun botte harses haalt een huis op autoblog te zetten in de auto-gerelateerde aspecten van de woning. En die zijn er in overvloede! Het begint al goed met deze foto van een paar Trabi’s.

trabi

Maar dat is nog niet alles! Het huis is ook voorzien van een royale verwarmbare(!) oprit met plek voor twee auto’s. Aan de binnenkant van de casa kunnen echter nog veel meer auto’s een plaats vinden. Het souterrain bestaat namelijk onder andere uit een garage die plek biedt aan ‘zeven tot negen’ auto’s. In de garage zit ook een apart keukenblok zodat je even een tosti kan bikken als de lekkere trek toeslaat terwijl je aan het beslissen bent in welke auto je die dag gaat rijden.

Momenteel staan er in de garage een BMW E30 316, een gele BMW 1602, een Kever cabrio en een Peugeot 106 met schade. Daarnaast zijn er nog enkele scooters en fietsen opgeslagen in de ruimte. Voormalig Collega @dizono zei dat hij de keuze voor de Kever goed kan begrijpen, maar jij zou er waarschijnlijk iets anders in willen zetten, niet? Voor 1.695.000 Euro kan je je lol op.12 reacties

Prima huis. En ik mis de items van @Dizono
@fmgarcia: Ik mis het bedankje aan de tipgever… ;-)
Het is eerder een afrit! Ik kan me wel voorstellen dat ze die verwarmen. Anders glij je tegen de deur aan.
Wat een bunker…
Leuk .. schroot in je kelder ..
@lincoln: Leuk… Een reactie van Lincoln…
@lincoln: Waar zie jij een Lincoln staan dan? ;)
Ziet mijn oog nu een Bahama beige e30?
@damrakker: Daar heeft het alle schijn van.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Zo te zien is de gele pijl al verkocht
Fijn, om de hoek een ‘woonwagen’ kamp en een middelbare school. Verder inderdaad wel een mooie plek.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).