Dit huis in Ecuador heeft een heerlijke garage

Auteur: , 37 Reacties

De buitenkant moet je stijltje maar net wezen, al kun je in de ondergrondse garage meer dan genoeg leuk spul kwijt.

Een dikke villa met een minstens zo dikke garage eronder: je kunt ons er midden in de nacht voor wakker maken. De eigenaar van dit behoorlijk moderne optrekje in Ecuador krijgt dan ook de Autoblog Seal of Approval, want zo te zien kan ‘ie onder het huis z’n ei letterlijk en figuurlijk kwijt. Bovendien zien we op de foto’s een 991 GT3 en da’s al een complimentje waard. Die GT3 RS zien we immers al vaak genoeg voorbijkomen.

Het optrekje staat op een terrein van 2.500 m² aan de rand van de hoofdstad van Ecuador. In de kelder vind je naast de garage (eveneens geschikt voor motoren, is Dizono ook weer blij) een sportschool. Het oog van moeders de vrouw wil immers ook wat.

Foto’s via Sebastian Crespo, dank aan Tim voor het tippen!37 reacties

Jammer van de locatie! Maar een prachtig huis
@eferrari: Als het in Nederland was dan had je het zeker wel gekocht…??
@991gt3rs: ho rustig aan jongens! Ik heb gewoon niet heel veel mer Zuid Amerika! En als het in Zuid Europa was had ik het helaas nogsteeds niet gekocht
@eferrari: hoezo?
@thesis: hij had het liever op z’n eigen perceel zien staan denk ik.
@thesis: Staat in een wijk
Poahh, das ’n moai ding!
Ben er pas geweest en kan je vertellen dat die Range Rover daar een stuk beter thuis is dan die Porsche… daar zou je op veel van die belabberde wegen daar niet lekker mee wegkomen (op een paar uitzonderingen na, want als het asfalt wel goed is zijn die slingerende bergwegen prachtig!)
@kees66: ik zou daar denk ik überhaupt niet graag in dure auto’s in het rond rijden. Of het moet een gepantserde G-Klasse of Escalade zijn
@apriliarsv: Vaak komen die auto’s ook niet de gated community uit. Op de openbare weg in die landen zijn echt dure auto’s erg zeldzaam.
@apriliarsv: Niet alles buiten Europa is een broeinest voor criminaliteit. Ecuador is niets mis mee.
Ik ben wel benieuwd of iemand weet wat voor een rode auto er achter de Porsche en Range Rover staat in de garage!!!? Ik heb alvast geen idee…

Verder een tof huis wel, niet helemaal mijn stijl, maar mooier dan de meeste huizen met garage die hier voorbij komen…
@reactief: ik denk een SLR McLaren
@Dizono: Dacht ik eerst ook aan, maar de zijkant komt toch niet overeen met een SLR…
@reactief: Een Multipla
@reactief: alfa 159 natuurlijk
@reactief: SL500/SL600
Ik zou voor dat geld wel wat leukers kopen ..
Hou ik nog geld genoeg over voor benzine en onderhoud ..
Wat een pracht huis. Ook zonder auto’s zou ik het zo willen hebben.
Zo wil ik mijn droomhuis ook: strak, modern en coke-wit.
Er mist alleen nog een dragster.
Het is goed vertoeven in Equador….als je geld hebt tenminste :)
@mauritsH, weet je toevallig of hij ook een enorme bananenschuur met van alles en nog wat heeft? Die heb je namelijk erg veel in ecuador. Door de bananenindustrie worden sommige mensen daar ook heel rijk. Zou me niks verbazen als hij zo’n banaanmagnaat is.
@banaan7:

Woord van de dag:Banaanmagnaat.

Prachtig, en kan ook alleen maar komen van iemand die zichzelf banaan noemt…
Mij veel te strak je moet er van houden
Alles lekker strak in cocaïne wit. Het gras is ook strak. Het zou je allemaal in extase kunnen brengen.

Gelukkig woont ie niet in Nederland want anders zou hij om de 500 meter aangehouden worden omdat ie een patserbak rijdt…
Beetje jammer dat het in een woonwijk ligt. Zoiets zou op een enorm perceel moeten liggen met de dichtstbijzijnde buren op een kilometer of zo. Niet vlak naast je.

Verder wel een mooi huis. Zo’n strak design spreekt me wel aan, maar of ik er langdurig in zou kunnen wonen weet ik niet. Mijn eigen huis is duidelijk anders ingericht.
Even off-topic, maar je zou bijna denken dat die fotograaf familie is van zanger Elvis Crespo. Waan me gelijk weer in Latijns Amerika ;-)
Prachtige woning – ik zou zo kunnen wonen!

Ik ben zelf werkzaam voor een internationaal meubelmerk en ik vraag mij regelmatig af hoe de gemiddelde lezer van autoblog woont.

Ik heb altijd de indruk dat de gemiddelde bezoeker andere prioriteiten dan meubelen heeft. :-)))
Geen onaardig stulpje. Wel een beetje decadent en zo’n pierebadje heb ik nooit begrepen. Tenzij het huis ook fungeert als kinderopvang….
Wat een vreselijke klinische garages altijd. Niks meer dan een veredelde parkeerplaats. Ik mis sfeer, en bovenal mis ik meuk.
Dat is een leuk optrekje.
Volgens mij is het huis ernaast(rechts met dakpannen)mooier Het getoonde huis is een blokkendoos,te ziekenhuisachtig.
Zo’n GT3 is toch echt wel stukken mooier dan een GT3RS.
Gruwelijk hoor.
Als ik toch een paar nadelen mag noemen en dat mag ik: de tuin lijkt me aan de kleine kant en ik kan er niet tegen als men vanaf de openbare weg mijn garage in kan kijken als de deur openstaat. Bij mij thuis dan ook garage achter het huis. Die is helaas wel kleiner en minder strak dan de kelder in deze villa! Dat dan weer wel…
Vind er niks aan. Huis is net één grote showroom.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).