Dit is de duurste Bentley van Marktplaats

Auteur: , 35 Reacties

Voor deze Continental GTC mag je diep in de buidel tasten.

Dakloos forensen met aanzien doe je in deze witte GTC met een roodleder interieur. De duurste Bentley van Marktplaats betreft een Continental GTC V8 uit 2013. Volgens de advertentie heeft de Conti 23.510 kilometer gelopen, maar in de titel en in de tekst spreekt de aanbieder over een stand van 18.500 kilometer. De teller geeft deze laatste stand aan, dus we gaan ervan uit dat het hier om een typfoutje gaat.

Het onderhoud van de auto is altijd in Leusden gedaan en de cabrio kent één vorige eigenaar. Deze meneer of mevrouw heeft dik 234.000 euro betaald voor de Bentley en dus is de kop eraf. De aangeboden cabrio wordt namelijk aangeboden voor 189.500 euro. Eenmaal aangeschaft zal de afschrijving flink doorzetten. Dit type staat nu niet echt bekend om z’n waardevastheid.

De 4.0 V8 onder de kap is goed voor 507 pk waardoor je in vijf seconden op de 100 zit. De topsnelheid van dit model bedraagt 301 km/u. Deze Continental GTC met een gewicht van bijna 2500 kilo wordt aangeboden in Wijchen, Gelderland.35 reacties

De perfecte auto! Tenminste… als je een profvoetballer bent.
@jaguarjay: nee voetballers laten er een lelijke body kit omheen prutsen. Deze is gewoon mooi!
@jaguarjay: nou laat mij maar de profvoetballer uithangen als ik dit er dan gratis bij krijg
Voordat mensen bijdehand gaan doen over het feit dat dit niet de duurste is die te koop staat: Marktplaats. Misschien dat het voor sommigen op het woord Nederland lijkt, maar het is het toch echt nie
Ik hou niet van camo wraps maar als ik die bestelbus kleur zie heb ik toch liever een wrapje.
Mwah voor dat geld kan je veel anders leuks kopen
De afschrijving valt me eerlijk gezegd nog mee. Is toch al weer 3 jaar.

Maar, als je dit soort bedragen aan auto’s gaat uitgeven, dan ga je toch gewoon voor een nieuwe?
@fanboy: denk dat als je deze koopt voor dat bedrag dat je hoogstwaarschijnlijk meer afschrijft dan de eerste eigenaar.
Ik vind hem nog steeds fris ogen. Design is inmiddels ook 13j oud. Maar doet nog niet ouderwets aan vind ik. Ik vind de kleurencombi niet zo. Persoonlijk vind ik deze kleur erg gaaf http://www.departures-international.com/_Resources/Persistent/84d5f06355c3c47c5fd299de8993804c46a91ab4/bentley-continental-gt-speed-front-three-quarters.jpg En dan het liefst met een licht interieur.
Ik blijf me elke keer weer verbazen over het verschil in aanbod op Markplaats in vergelijking met Autoscout 24. Ter vergelijking: de duurste Bentley op Autoscout24 is een prachtig ding uit 1936 met een niet misselijke vraagprijs van 480.000 euro…

Sowieso vind ik Autoscout24 al een prettigere site om auto’s te zoeken dan Marktplaats. En meer aanbod, en de mogelijkheid om in het buitenland te zoeken en een overzichtelijkere site.
@viezefreddyw: Precies!
@viezefreddyw: maar je verkoopt je auto er niet sneller op. Toen ik mijn vw golf (courant model lijkt me) te koop had staan via AutoScout24 precies 0 reacties. 2 weken later op marktplaats en 1,5 week later was de wagen al overgeschreven. Heb denk ik 5 serieus geïnteresseerden gehad, buiten de biedingen en koopjesjagers. Dus ja, ik vind autoscout zelf ook véél prettiger en zoek nooit op marktplaats, maar blijkbaar vinden mensen de weg naar marktplaats gemakkelijker
@henk123456: Klopt, maar op Autoscout24 krijg je zeker wel reacties. En met 1 groot voordeel: Internationale reacties. Dat is voor de meeste niet zo nuttig, maar voor een wat uniekere auto is het wel erg handig. Ik kreeg op m’n oldtimer (oude type Landcruiser) wel wat reacties uit het buitenland.

En de kosten van marktplaats liegen er niet om.
@henk123456: Ligt er aan wat voor auto het is denk ik. Auto’s voor de liefhebber: autoscout, auto’s als goedkoop vervoer: marktplaats.
@henk123456: heb mij er telkens over verbaasd hoe goed je op Marktplaats auto’s verkoopt. Heb al twee BMW’s van 3-5 jaar oud verkocht via Marktplaats, dat ging dus echt nog wel over serieus geld (tot 40k). Had het niet verwacht, maar de meeste reacties via Marktplaats
@viezefreddyw: Dat zit hem in het feit dat je tegenwoordig 25! pietermannen mag overmaken naar marktplaats voor het plaatsen van je advertentie. terwijl autoscout gewoon gratis is.
en ja Nederlanders en gratis…

ik heb onlangs om deze reden de Sonata 3.3 V6 van mn oudeheer via autoscout verkocht.
Ik had dan liever 45k erbij gelegd en een nieuwe gekocht. 190k voor een tweedehandsje van 3 jaar oud vind ik toch nog vrij gortig. Het is dan ook niet eens een model van de laatste lichting.
Heerlijke flying spur.
@oranje123456789: Flying Spur? Waar zie jij een Flying Spur?
@oranje123456789: weet niet of je een grapje maakt, maar ik moest lachen.
In iedergeval niet de mooiste van Marktplaats.
Ik denk dat de vorige eigenaar wel meer heeft afgeschreven. Doodgewone auto’s schrijven al 50% in 36 maanden af , laat staan een extreem dure auto. Die schrijft de helft al af in 2 jaar tijd.
@autopetje: ”laat staan een extreem dure auto” doodgewone auto’s schrijven juist (relatief) meer af omdat het aanbod zo groot is, bij dure auto’s is de afschrijving aan het begin veel maar het duurt veel langer voordat ze bodem raken. deze zal tot ongeveer de 100k hard afschrijven, daarna gaat het allemaal wat minder snel. Als ik jouw stelling mag geloven kan ik deze conti over een paar jaar oppikken voor 40k
@ziekegeest: ” doodgewone auto’s ” schrijven niet meer af dan exoten. Ik verkoop en taxeer al aardig wat jaartjes nieuw en gebruikt. Gewone auto’s staan heel veel gewone potentiële kopers tegenover in tegenstelling tot 2e handjes van bijna 2 ton! Dit is zelfs nog een marge auto. Als je een nieuwe op de zaak koopt dan krijg je nog € 30.000 btw terug van de fiscus. Daarbij opgeteld een korting van 10% die je tegenwoordig zo krijgt als je na de koffie opstaat en zegt dat je nog even verder gaat kijken. Lang verhaal kort. Deze is net zo duur als een nieuwe.
Mooi dat tussen alle “standaard” auto’s tot max 20k€ dit en een Lambo SV staat…
Valt mij altijd op dat dit bedrijf vaak hoge prijzen vraagt. Zelfde met de groene Gallardo die zij toen hadden staan, en het zelfde als met de groene Aventador SV die ze nu hebben staan (prijs nu onbekend). Altijd prijzen sky-high!

Volgens mij hadden zij ook een paar jaar geleden een actie dat als je een auto had gekocht, je een rondje mee mocht in de groene Gallardo ;-)
Doe mij maar dan die Chrysler 300c van vanochtend, 99% van de vrouwen ziet toch geen verschil
@kenner: jij koopt een auto voor de vrouwen..?
@pinut187: ik koop een auto voor de spotters en autobloglezers ;)
De duurste is niet eens de mooiste…

smh
Ik vind er niks aan.. Oogt ‘saai’
Zozo, al het onderhoud bij de dealer laten doen? Hoe vaak is hij in die 18.500km al langsgeweest? Voorspeld niet veel goeds
Top auto’s heeft meerdere exoten staan. Waaronder 2 lambo’s een panemera en nog wat ander speeltjes.

Rij er regelmatig lang, is bij mijn ouders om de hoek.
Autoblog tot aan z’n elleboog in de …. van marktplaats
Bijna 4 jaar oud. In 4 jaar tijd halveren (stelregel) waardevaste auto’s. Ik zou er max €110.000,- voor over hebben wat nog steeds een boel geld is.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).