Dit is de Ferrari met de meeste kilometers op Marktplaats

Auteur: , 89 Reacties

Inrijden? Niks daarvan.

Naar aanleiding van de lijst met merken die in Nederland gemiddeld het langst blijven rijden, presenteerden we al een E38 7-serie met een aardig indrukwekkende kilometerstand. Deze Passat B5 deed het zelfs nog een klapje beter.

Leuk, maar hoe zit het met de kilometerstanden van het meer exotische spul? Wel, deze Ferrari 360 Modena met F1-flipperbak uit 2000 spande de kroon op de welbekende occasionsite. Voor de kniesoor: er staat inderdaad nog een Lancia Thema 8.32 met Ferrari-V8 op de site, maar da’s technisch gezien geen Ferrari. En dus doet ‘ie niet mee.

De 360 Modena heeft 121.639 kilometer aan levenservaring en is origineel Nederlands geleverd. Onderhoudshistorie is aanwezig en afgaande op de foto’s ziet de 360 er, op wat lichte gebruikssporen in het interieur na, prima uit. Vooralsnog krijgen wij dus best een goed gevoel bij deze Ferrari, die voor 49.500 euro mee mag. Wat denken jullie ervan?89 reacties

De eigenaar heeft hem gebruikt waar die voor bedoelt is
@martijn11: hij ziet er verder ook gewoon netjes uit, dus groot gelijk had de eigenaar
Mooi hoor, een Ferrari waar gewoon lekker in gereden is..
Ach, er is mee gereden, maar zo extreem is die stand toch niet? De auto is tenslotte ook de jongste niet meer. Weet je nog van die 458 van die verhuur toko? Die had in 5 jaar gewoon 2 ton gedraaid…..

-edit: er staat ook nergens dat de stand extreem is ;)-
@dutchdriftking: ja ik vind 120.000 ook echt niet veel voor een auto uit 2000. Is dus maar 7000 km per jaar mee gereden ofzo.
Mijn bentley arnage red label uit 2000 had ik verkocht met 210.000 op de teller 🙈
Heerlijke wagens
Ik had er eigenlijk toch wel eentje met meer dan 2 ton op de teller verwacht. Maargoed zoveel Ferrari’s zullen er doorgaans ook niet op marktplaats staan.
Goed ingereden en zijn geld waard. Het blijft een prachtige wagen, die 360
@toyotafortuner: idd schitterend model, wordt met de jaren nog steeds mooier.
Had hem zien staan inderdaad. Maar voor het zelfde geld kun je ook een zelfde wagen kopen met een KM stand rond de 40-50K Dat scheelt wel.
@kilum: Het valt me ook vaak op dat er veel prijsverschil tussen de advertenties zit. Zo kom ik advertenties tegen met dezelfde vraagprijzen terwijl de kilometerstanden erg van elkaar verschillen. Eentje met 60.000 kilometers op de klok met dezelfde vraagprijs van eentje met nog geen 20.000 kilometertjes.
@viezefreddyw: Heeft ook met je inkoopprijs te maken. Als jij dat ding hoog hebt moeten inruilen of je hebt hem gekocht toen de tijd goed was oid, ja dan moet je ook een hoge prijs vragen. En aangezien dit spul lang blijft staan, kan dat best vervelend worden. Je geld zit vast in dat ding. En laten we eerlijk zijn, meeste mensen die zo’n ding willen kopen em bij een dealer of specialist. Zeker met zo’n km stand. Dus je hebt gewoon een lange sta tijd. En dan verkoop je em, beurtje, garantie etc. Loopt allemaal op. Als je em wel scherp hebt kun je er voor kiezen een interessante prijs aan zo’n ding te hangen in de hoop dat je de sta tijd verkort en sneller je geld er uit haalt.
Lijkt me interessant om te zien wat er allemaal aan onderhoud is gedaan aan dit ding!
@gregorius:
Prijzen plus minus:
In ieder geval om de 30000 of 3 jaar distributie à 2000 euro en koppeling gaat 60000 km mee à 6000 euro.

Daarnaast de gemiddelde beurtjes per 30000 van ongeveer 800 euro

Remmen doe ik meestal 50000 tot 80000 mee dus zeker ook een keer remschijven en blokken à 1600 set voor plus achter.
Lachgasfles achter de bijrijdersstoel…
@turbotoll: brandblusser gok ik
De eigenaar mag wel eerst even de nagels knippen, hoe kunnen al die knopjes in de wagen zo verrot zijn?
@mikkeloentje: lange nagels of niet. Knopjes druk je met de kussentjes van je vingers, niet met je nagels…
@lekbak: Ja dat dacht ik ook, kan je nagaan hoelang z’n nagels zijn!
@mikkeloentje: 120000 km in een rokersauto; die raampjes zijn goed gebruikt!
@gregorius: haha, de vieze/versleten raamknopjes vielen me ook meteen op. Kan natuurlijk ook zo zijn dat de raampjes in iedere tunnel naar beneden gingen!
@gregorius: ik rijd als de zon schijnt altijd met raam open, binnendoor in ieder geval, ook als de temperatuur maar net boven nul is. Gewoon lekker genieten van geluid !
@mikkeloentje: ik denk dat ie van de duivel was want die heb dikke vette klouwen
@mikkeloentje: Probleempje van de 360 (en vermoedelijk ook zijn opvolger): plakkerige schakelaars. Daardoor ziet die deurhendel er zo versleten uit. Verder vind ik 120K km’s niet zo erg veel. Ik heb zelf een Modena met 89.000 op de teller en heb die liever als een die 16 jaar oud is en waar nauwelijks mee gereden is. Stilstand is pas echt slecht. De Modena is best degelijk gebouwd: geen kraakje of piepje! Motor reputatie is ook positief. Dus gewoon kopen als je tenminste € 50K over hebt en je die flipperbak wilt. Ik dat laatste in ieder geval niet.
@mikkeloentje: lijkt soort van familiekwaal. Maserati 3200 heeft er ook last van soms. Gaat vanzelf. Is met wat tlc te herstellen door de berijder.
Leuk toch? En weetje ik zou niet eens bang zijn om hem te kopen. Ik denk dat een zo’n auto met het juiste onderhoud prima een paar ton kan draaien.
@clarkson: Voor de techniek ben ik dat helemaal met je eens (ik heb nog nooit iets gereden met minder dan 150000 op de teller). Maar bij een auto als deze zou ik me toch echt gaan storen aan klein leed in het interieur. Op de foto’s kan je al zien dat zoiets simpels als de knopjes in het interieur gewoon niet tegen de afstand kan. Nou heb ik wel eens (andere klasse…) Italiaans gereden, en daar had ik dat ook mee. Dat worden gebreken in raammechanismes, stoelverstelling, dashboard electronica, afgekloven (of afgebroken) remgreep, handschoenenvakjes die niet meer sluiten, los zittende middentunnel enz…..
Bij een volumemodel ronduit irritant en bewerkelijk om bij te sloffen. Bij een Ferrari van deze prijs is het een total loss, als je het met originele onderdelen wilt herstellen.
@mout: Als je daar een beetje verdrietig van wordt geef je een dot gas en je lacht weer. Belooft…
Prima prijsje voor een ferrari toch?
Kopen is het probleem niet. Onderhouden daarentegen
Heb een paar jaar geleden met een 360 gereden van traffic control en die had toen 215000 km. Motoren kunnen dus wel mat hebben maar onderhoudsbeurten zijn peperduur.
@geertvn: Motoren kunnen het niet hebben. Bij 160.000 zat er bij de 17-GPX-7 een gereviseerd blok in, en bij 170.000 in de 21-NBX-6. Tellerstanden bij beide gingen over 300.000 heen (350.000km voor de rode, en dan nog de duizenden kilometers die niet geregistreerd staan omdat de sensor van de snelheidsmeter in de bak defect was).
@TheMaster: wist ik niet.
@geertvn: de 17-GPX-7 heb ik ook in gereden. Er werd verteld dat hij 440 ipv 400pk zou hebben. Ik zou het verschil niet merken. Hij had toen ook al meer dan 2 ton gelopen, maar het interieur zag er nog prima uit.
Gezien het feit dat er imitatie velgen onderliggen, bedank ik. Een origineel setje is erg duur, maar daar behoor je niet op te bezuinigen. Nu weet je niet wat voor kwaliteit het is. En ik ben niet zo’n fan de F1 bak.

Maar die kilometers zijn niet zo’n probleem. Nog geen 10k per jaar, kan ie vast prima hebben.
@willeme: hoe kom je erij dat dit imitatievelgen zijn?
@maarten020:

1. afwijkende verhouding/maat bouten
2. achterwielen niet concaaf genoeg
3. licht afwijkende vorm spaken
4. ander formaat naafdop
5. andere kleur naafdop

Dat is het lastige van imitatievelgen, maar het is bij wet bepaald dat imitatievelgen op minimaal 3 of 4 punten moeten afwijken. Maar vaak is het lastig te zien.

Dit filmpje en dit filmpje geven je een goede indicatie van de nadelen / gevaren van imitatie velgen.

Bij een Clio of Focus maakt niet zo heel veel uit, maar bij een auto met een hoog prestatepotienteel (en dus veel belasting) wel. En zou ik er derhalve niet op willen besparen. Daarbij, als iemand met een Ferrari bespaard op de velgen, wil ik eigenlijk niet weten waar hij nog meer op beknibbeld heeft.
@willeme: en ik vraag me af wat er met de originele zijn gebeurd..
@pinut187: oud ijzer waarschijnlijk. Tweedehands auto’s worden vaak voorzien van nieuwe velgen aangezien deze meestal stoeprandschade hebben. ( verkoopt makkelijker)
@willeme: dank voor je heldere uitleg. Mocht ik in de toekomst een Ferrari aanschaffen maak ik graag gebruik van je expertise! ;-)
@maarten020: weet je t zeker? Haha fail
@ffreak: LOL
@willeme: Je brengt het mooi en overtuigend maar na alles nog een paar keer uitvoerig bekeken te hebben:

1. afwijkende verhouding/maat bouten, ik zie het niet.
2. achterwielen niet concaaf genoeg, ik zie het niet.
3. licht afwijkende vorm spaken, ik zie het niet.
4. ander formaat naafdop, ik zie het niet.
5. andere kleur naafdop, Dat zie ik wel maar als het alleen daarom imitatie is.

En een origineel set zou erg duur zijn, ook dat zie ik niet. Ebay staan genoeg betaalbare gebruikte sets. Als je je Ferrari 360 velgen aan snot rijd, denk ik wel dat je 2k kan missen voor een tweedehands setje velgen.
@KUYL:

Daarom heb ik ze vroeger ingekocht en ingeruild voor mijn beroep ;-).
@willeme: dikke lulkoek speciaal.
@hansiepie: idd!! Ken de auto ook en zeker GEEN imitatie! Matig om meteen dit soort ‘expertise’ uit te kramen..!
@willeme: Ik vraag me af of het imitatie-velgen zijn.

De naafdop zou geel moeten zijn, dat is waar, maar het kan zijn dat de vorige eigenaar het mooier vond als deze ook zwart zouden zijn, net als de auto en ze daarom vervangen zijn.

Voor de rest zie ik toch weinig verschil.
http://cdn5.3dtuning.com/info/Ferrari%20360%20Modena%201999%20Coupe/factory/3.jpg
http://cdn5.3dtuning.com/info/Ferrari%20360%20Modena%201999%20Coupe/factory/5.jpg
@willeme: deze velgen zijn zeker wel origineel. Een Ferrari logo op binnenzijde van de velg zegt genoeg denk ik.
@meneerjan: Daarbij zitten er teveel loodjes op. Teken van een slecht uitgebalanceerd wiel.

Voor degenen die denken dat dit origineel is: prima. Maar als ik er 50k op stuk moest slaan, keek ik toch even verder.
@willeme: klets niet kerel, ken de auto en zijn gewoon origineel. Enkel naafdopje.
@jagftype: Prima. Mag jij hem hebben. Ik zou hem daarom laten staan.
@willeme: ik denk dat ze er voor jou wel originele Ferrari naafdopjes bij doen. Dat is namelijk het enige wat niet origineel is aan de velg. (voor de zekerheid even de binnenzijde gecheckt net, er zit keurig een Ferrari logo aan de binnenzijde van de spaak)
@meneerjan: Precies, 100% origineel. Stront vervelend die internet experts. Het zou je eigen te koop aangeboden auto maar zijn, en dan zulke kul verhalen over imitatie eronder. Dezelfde mensen die zeggen dat een beurtje €10.000 is.
@jagftype: exact!
@jagftype: Precies dit soort types die meegaan kijken naar een auto met koper, en die als ‘expert’ om over de domste dingen vallen en daardoor volkomen onterecht fout advies geven. Erg irritant. Hou gewoon je mond als je het zelf niet 100% weet.
@artje: (en @ffreak, @meneerjan, @jagftype en @hansiepie): Ik heb meerdere 360’s (en een hoop andere Ferrari’s, Maserati’s, Lamborghini’s en ander leuk spul) ingekocht en ook ingeruild (voor mijn werkgever, niet voor mijzelf ;-)). In die tijd heb ik de meest rare dingen meegemaakt qua onderdelen die origineel lijken maar niet zijn. Uiteraard ook de fout in gegaan door te denken dat het wel origineel is (“want de logo’s zitten erop”). Dat zijn dure lessen.

De kans dat het allemaal origineel is, is aanwezig, maar mijn ‘gut-feeling’ zegt dat het een goede imitatie is. Mijn twijfels heb staan al vermeld. Misschien heb ik het mis, waarschijnlijk niet. Ik zou zelf niet het risico willen lopen. Naast het feit dat ik vermoed dat het niet origineel is, is het overmatig gebruik van loodjes. Zeker bij originele velgen heb je er niet zo veel voor nodig.

Persoonlijk zou ik zelf gereserveerd zijn bij deze auto. De kilometerstand maakt mij niet zo veel uit. Als het onderhoud bij de Ferrari garage of een erkende specialist is uitgevoerd hoeft dat niet zo veel uit te maken. Echter, de staat van de auto is redelijk (op zijn best) en die velgen lijken mij niet al te best. De prijs is ernaar, maar ik zou een mooier exemplaar zoeken.
@willeme: Als kenner weet je ongetwijfeld hoe lastig het is om een auto te beoordelen vanaf een foto. Vanaf een foto zijn simpelweg de details die er toe doen niet te zien. Toen jij deze exoten inruilde en inkocht deed je dat ook niet vanaf een foto. (Als jij dat toen wel vanaf een foto deed dan begrijp ik de dure lessen)
Hiermee wil ik zeggen dat je op een foto het verschil tussen een goede imitatie en een origineel niet kan zien. Zelf heb ik vanmiddag naast deze auto gestaan. (Hij is elke dag te bewonderen langs de A2 bij Breukelen) en neem van mij aan dat deze velgen echt origineel zijn. Of wil je een foto hebben van het serienummer? Deze velgen zijn de bbs velgen die origineel vanaf fabriek door Ferrari gemonteerd zijn. (In die tijd gebruikte Ferrari bbs velgen, maar dat weet jij ongetwijfeld) de serienummers kloppen dus het is uitgesloten dat ze niet origineel zijn.

Wat betreft de loodjes, tja zoals iedereen ziet zitten de loodjes tegenover elkaar en niet allemaal bij elkaar op 1 plek. Een kwestie van slecht balanceren. Mijn advies naar de verkoper is dan ook; balanceer de wielen opnieuw. En zorg dat de loodjes op 1 plek komen te zitten. Dan heb je veel minder lood nodig en ziet het er wat netter uit.

Deze Ferrari is voor zijn de leeftijd en kmstand mooi en netjes, natuurlijk zie je aan exterieur en interieur dat de auto wat kilometers heeft gereden. Maar voor 50k heb je het daar toch niet over. Dan ga je gewoon genieten van deze waanzinnige exoot.
@meneerjan: Klopt helemaal! Vanaf een foto is het ook heel lastig te beoordelen. Echter, daar begint het wel mee. Want je kan niet door heel Europa reizen om alles zelf te bekijken.

Dus als het al op de foto er twijfelachtig uit ziet, dan klik je door naar de volgende. Het is een Ferrari, geen Polo. Er staan genoeg Ferrari’s die in een veel mooiere staat zijn.

En dan moet je een keuze maken: is het alleen het naafdopje en even uitlijnen? Dan ben je voor een paar tientjes klaar, alhoewel originele naafdopjes bij Ferrari wel wat duurder zijn.

Maar blijkt toch dat er meer aan de hand is en er vier nieuwe wielen op moeten, dan praat je ineens over duizende euro’s. Niet prettig voor je marge. Zo is het hoe ik er naar kijk.
@willeme: De eerste algemene indruk krijg je via een foto. Maar wanneer je ergens aan twijfel dan is 1 telefoontje naar de verkopende partij genoeg om dingen uit te sluiten. Het gaat niet om een polo inderdaad, er staan geen honderden Modena’s te koop. Stel je voor dat je net die ene goede deal mist omdat je onterecht ergens aan twijfelde. Conclusie: Een goede inkoper waagt er een telefoontje aan.
Maar goed waar het mij omgaat: je brand onterecht een auto af omdat deze geen goede velgen heeft in jou ogen. een slecht advies voor iedereen op dit forum en tegenover de verkopende partij van deze auto is dat niet fair. Jouw mening word gewaardeerd maar baseer deze dan wel op feiten. fijne dag verder.
@willeme: Vrij waardeloze inkoper dan, die al dingen afwijst van de foto. Dat is volledig onterecht. En de km stand zou je dan niet zo zorgen over maken. Klopt, er zal niks mis mee zijn, echter moet toch iedere inkoper weten dat dit niet handig gaat worden bij evt verkoop van een dergelijke exoot. Lees: die zal tot in lengte van dagen in showroom staan, of zal voor laagste prijs de deur uit gaan.
Een baan als vertegenwoordiger zou u beter staan met dergelijke klets.
@artje: gelukkig ben jij niet mijn werkgever geweest, destijds ;-). Uiteraard zou deze 360 niet eens in aanmerking komen, gezien de specs niet optimaal zijn.

Echter, als een klant graag een goedkopere 360 zou willen, en hem de KM-stand minder uit maakt, zet je je daar overheen. En dan komen we bij de punten die ik al heb aangehaald waarom ik deze auto niet zo aanraden.

Ik heb nergens beweerd dat ik hem zo in de showroom zou zetten en wachten totdat er een klant voor komt. Dus je betoog slaat mijn inziens nergens op.

@willeme: proest! Haha iedereen hoont je hier uit ivm je ‘expertise’ vanaf de foto.. En dan kom jij met de reactie iemands betoog slaat nergens op. Geloof dat het er nu net om gaat dat jouw betoog wbt imitatievelgen nergens op slaat haha. Nuff said. Doei.
@bas2014: expertise vanaf de foto. Als het op de foto al niet veelbelovend uitziet, waarom moeite doen? Een goed tegen argument heb ik nog niet gehoord. Op basis van mijn ervaringen zou ik de auto laten staan. Misschien is het een pareltje, waarschijnlijk niet. Prettig weekend gewenst!
@meneerjan: klopt.
Ziet er nog goed uit hoor!
Doe dit maar keer 4 en dan heb je mijn tellerstand
@kennone: ja in je Ferrari ?
@rolov: Telt Ferrari rood ook?
Ik ben er altijd een beetje huiverig voor zulke kilometer standen bij zulke auto’s. Die blokken zijn altijd hoogtoerig . Kunnen ze het werkelijk aan? Mits onderhoud goed was natuurlijk.
@rolov: Mag ik van een auto die waarschijnlijk bijna een half miljoen euro heeft gekost niet verwachten dat die meer dan 120K km kan rijden???
@koeberg: een 360 koste geen half miljoen euro. Het was de goedkoopste die je kon krijgen. 3 ton max. Geen idee of je dat haalt met een Ferrari . Of het kan ook dat hij gereviseerd moet worden na een 100k . Ik weet het niet daarom vraag ik het
Wat een verschil is deze 360 met de prachtige F355…een van de minste Ferrari’s in mijn optiek
@maarten020: ik vind de 360 juist fantastisch. Heerlijk clean en compact design. En met de jaren wordt hij steeds mooier in mijn ogen. Stiekem spaar ik om hem naast de Maser te kunnen zetten… Maar dat mag m’n vrouw niet weten. ;)
Ik zou er vriendelijk voor bedanken. Voor ongeveer 15k meer vind je een exemplaar met heel wat minder km’s. Desalniettemin zul je met dit exemplaar geen kat in de zak kopen, maar ik zou toch even doorsparen voor een andere 360.
Nee ben niet zo’n Ferrari fan, zoek liever naar een leuke Porsche voor dat geld.
Ja ja, we get it, Marktplaats heeft aandelen in Autoblog. Zet er dan ook gewoon ‘advertorial’ bij.

-edit: nope-
Wat heeft die eigenaar met de knoppen in het interieur gedaan? Het lijkt wel of hij zuur aan zijn vingers had zitten.. Je kunt in ieder geval wel zien dat de knoppen van de TC etc. minder populair waren.. Die zien er nog goed uit.
@sportevo: lijkt soort van familiekwaal. Maserati 3200 heeft er ook last van soms. Gaat vanzelf. Is met wat tlc te herstellen door de berijder.
Had hem al zien staan. Op die knopjes etc zit een rubberachtig laagje, dit om eea wat hoogwaardiger aan te laten voelen. Dit spul slijt altijd hard en word op den duur plakkerig. Even demonteren, doek met wat wasbenzine en klaar ;).
zou me nog het meeste zorgen maken over de versnellingsbak. na hoeveel km revisie? lijkt me dure grap
Geen auto voor de meesten onder ons. Gemiddelde normale onderhoudskost van 4000 euro/jaar ( zonder ernstige breuk). Koppeling vervangen kost 6000-7000 euro (elke 20000-25000km). Bij elke beurt of breuk een hartaanval!
@geertvn: je hebt gelijk. De kosten zijn redelijk hoog om te blijven rijden. beurtjes, distributie vervangen, de koppeling op zijn tijd. En dan hebben we het nog niet gehad over onvoorziene kosten. Gelukkig gaat die koppeling in het algemeen iets langer mee dan dat je aangeeft. (Kan altijd binnen korte tijd gesloopt worden natuurlijk) rond de 90.000km bij sommige pas. Bij deze Ferrari zijn de riemen en koppeling gelukkig recent vervangen. (Toevallig naast deze auto gestaan vandaag en de boekjes mogen inzien) Het lijkt erop dat het goed voor elkaar is;)
Schakelflippers van de Stradale?
Wat hangen de uitlaatpijpen trouwens laag vergeleken andere Modena’s.
@danone: er zit een Sportuitlaat onder. Het geluid is in ieder geval okey;)
Blijft grappig om te lezen dat sommige deze 360 niets vinden en afkraken. Zelf rijden ze in een Golfje of BMW en kunnen eigenlijk alleen maar dromen van deze Ferrari.
@thomasthomas:

Moet je een duurdere auto dan perse mooi/geweldig vinden?
Ik vind de meeste porches ook niks aan, gewoon geen aansprekend uiterlijk voor mij. Maar ondertussen rij ik als student een gratis gekregen Alto uit 1987, dus ik moet porches wel mooi vinden toch?

En verder lees ik vooral zorgen over de kilometerstand. Als je je geld op een dergelijke auto stuk zou slaan is dat niet gek. Onderhoud is nou eenmaal duur. En dan is hij prijstechnisch misschien best duur vergeleken andere aanbieders
Mooie auto, goeie kleur en nog te koop in mijn eigen dorp ook. Helaas geen 50k liggen hiervoor en zelf heb ik toch liever de handbak. Evengoed een van de mooiere Ferrari’s van de laatste 20 jaar, wat mij betreft smakelijker dan de opvolgers om te zien.
Voor zijn leeftijd ziet het interieur er best goed uit, even oude porsches zien er vaak veel slechter uit qua interieur.
Aangezien ik degene ben die de meeste km’s (van 45000km naar 115000km) op deze 360 heb gezet zal ik maar het e.e.a. rechtzetten:

1. Velgen zijn uiteraard origineel. Zwarte wieldoppen waren besteld bij Ferrari.
2. Schakelflippers zijn van een Ferrari challenge auto, geen Challenge Stradale
3. Uitlaat hangt inderdaad laag. Dat is typisch bij Larini uitlaat op Ferrari
4. Onderhoud op deze auto was +- 5000 euro per jaar gemiddeld. Dat is ongeveer 2x zo veel als normaal maar dat kwam vanwege 1) 10 circuitdagen per jaar, en 2) hoge km stand. Als er iets mis was liet ik het meteen repareren bij officieel Ferrari onderhouden adres.
5. Koppeling bij F1 systeem gaat minstens 60,000 km mee mits goed gebruikt. De koppelingslip was expres laag gezet op deze auto om koppeling slijtage te minderen. Geeft wel wat meer schokken bij schakelen.
6. Ferrari motor blokken gaan niet 200,000 km mee, zelfs niet met dealer onderhoud zoals deze auto. Meestal revisie tussen 120 & 180k, afhankelijk van hoe de auto is gebruikt (veel hogere toeren, direct hogere toeren bij koude motor, of boulevard ritjes…?).
7. Interieur en exterieur vertoont inderdaad wat slijtage. Logisch met zo’n km stand. Nooit zin gehad om de knoppen te vervangen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).