Dit is de foutste Bugatti Chiron van dit moment

Auteur: , 30 Reacties

Het was even wachten, maar daar is de eerste foute Chiron.

Het is niet elke dag dat een exclusieve auto als een Bugatti aangepakt wordt door een tuner. Spelen met Photoshop is geen kunde en daar zijn tal van voorbeelden van bekend. Het vergt echt ballen (en heel veel geld) om daadwerkelijk een Chiron te verbouwen. Mansory deed het en steelt de show in Genève met deze Bugatti.

Is het mooi? Nee, dat zijn de creaties van Mansory meestal niet, dus dat mag geen verrassing zijn. Zowel het uiterlijk als het interieur van de Chiron is grondig aangepakt. Kosten noch moeite zijn gespaard om van de Bugatti iets unieks te maken. Vooral de enorm drukke achterkant valt op.

Het is afwachten welke Chiron-eigenaren daadwerkelijk zo’n behandeling van Mansory gaan overwegen. Mensen met een gevulde bankrekening en wansmaak genoeg, vraag dat maar aan Kanye West. De vraag is niet of, maar wanneer de eerste Mansory Chirons in het straatbeeld gaan verschijnen. Zet uw geld op Top Marques in Monaco, dat over enkele weken weer van start gaat.30 reacties

Sorryman.
Zijn er chiron eigenaars bekend met een blindegeleidehond? Dan zal je in die hoek de eerste moeten zoeken verwacht ik
Dit is toch gewoon strafbaar.
Andrea Bocelli heeft er al eentje besteld.
@cossiekiller: Die gaat zijn Multipla écht niet inruilen!
@willeme: nee, heeft ie reeds verkocht aan Stevie Wonder die ‘m weer van Ray Charles had gekocht.
origineel is het ook al niet echt een fraaie verschijning, iemand met style / smaak slaat deze toch al over.
volgende
Dit gaat m niet worden Mansorry…
Iets voor Kanye
Mansory moet echt stoppen
Pleonasmen

Wiite sneeuw
Natwater
Foute Mansory
Wanstaltige Mansory
Warm vuur
Ik neem aan dat de medewerkers van Mansory ook autoliefhebbers zijn. Dat maakt het des te meer onbegrijpelijk dat je zoiets uit je vingers krijgt…
Hebben ze een bodykit van chipwood gemaakt?
kan toch niet die camo wrap, aan de andere kant mansory heeft wel een niche gevonden waarbij ze deze rotzooi kunnen slijten
@gove: is geen wrap, is carbon. Ik geef wel toe, ziet er verschrikkelijk uit.
@boomhauwer: ik kan er maar niet aan wennen dat flaked carbon (weet de officiële benaming niet)…
Gaap.
Vind die Marketing afdeling van Mansory zo geweldig, zware guerrilla tactieken om bijzondere auto’s zo vreselijk optisch toe te takelen en dan toch op alle autonieuws website te komen. chapeau!
Moet eerlijk zeggen dat op de motorkap Carbon en het eindstuk van de uitlaat. het nog best wel te doen is.
Kan je je als constructeur niet beveiligen tegen dit soort verkrachtingen.
Potverdikkie ruige bak! Wat hebben ze bij Mansory gerookt dan?
Hoeveel moeten klanten wel niet betalen aan Mansory voor een tupperware pakketje? Die gasten hebben vaak de dikste voorbeelden staan en hebben ook nog genoeg geld om in Geneve en Frankfurt een stand te kopen.
Daarnaast zal het ook wel wat kosten om zo’n kitje te ontwikkelen voor een Chiron. En dan moet je nog zo’n Chiron van een klant weten te lenen voor een maand of zo.
Dus, in theory, is dat een hoop extra kosten voor een beperkt aantal kitjes dat ze verkopen.
@gregorius: naja, er doen verhalen de rondte dat je daar een dure auto kunt kopen en ze een deel van het aankoopbedrag cash voor je in de kofferbak leggen bij levering.
Sorryman…
In alle lelijkheid van het apparaat hebben ze de achterlichten eigenlijk weten te verbeteren ten opzichte van die light saber op het origineel.
Dit is echt wat je wil bij 400km/h. Aero van een of andere tjoenert….
Wat een ramp..
Het lijkt mij dat deze Chiron al van een klant is en niet een vingeroefening van Mansory in de hoop zo klanten te trekken.
Binnensmonds overgeven
Dat dit nog straatlegaal is, is stiekem ook wel verbazend. Als je hiermee een voetganger aanrijd eindigt die als voorgesneden blokjes ham.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).