Dit is de gekste Marktplaats-advertentie van het jaar

Auteur: , 95 Reacties

Wie hier chocola van kan maken is een held.

Dat je je occasion op ludieke wijze onder de aandacht probeert te brengen is logisch. Een beetje opvallen is immers niet verkeerd. De verkoper van deze Mercedes CL63 AMG (rijtest) maakt het echter wel heel bont. Hij voorziet de advertentie van een tekst waar met moeite een touw aan vast te knopen is, al hebben we het idee dat de verkoper boos is op iets of iemand. Wie of wat dat is mag Joost weten. Je gelooft ons niet? Lees mee!

Full-opties bv nightvision distronic koelkast self park systeem hout int extra lorinser nieuwgespoten 20″ breedset met winter banden 245/40/20 conti 7.8mm en nieuw 275/35/20 dunlopsport 3D of 20 INCH BREEDSET PRIOR DESIGN VELGEN BLACK EDITION en de auto is helemaal nieuw gespoten voor €2500 bij 30jaar ervaring spuiter bij garage zwart&leeuw en de versnellings bak /olie
omvormer nieuw in turkije mb dealer mengenler door monteur fout in nl olie niet ververst terweil betaalt was in nl airco gas / /leidingen nieuw abc pomp/riem abc bodycontrol olie nieuw gasklep nieuw orignl olie mb delar mengenler in turkije in nl opgelicht verkoper kwam afspraken niet na ik spuugt op grond hij heeft gelikt turken begrepen wel wat betekent dus accu nieuw auto heeft bijna alles vernieuwd hoop geld gekost onderhoud €+_7500 dus kom niet met rare bieding wordt verwijdert wegens omstandigt heden in verkoop alleen serieus rijders geen testpiloten rest blijft thuis andere zoeken ik kwam net uit Turkije ik wil niet weer door arrestatie klootZakken vastzitten door jullie mvg grijzewolf Y. F. Öz. Handgeld is over gemaakt tot morgen zo niet is weer beschikbaar. Handgeld stortter kom niet opdagen auto is weer beschikbaar voor serieuze bezichters

Nu gaan we geen grappen maken over gebrekkig Nederlands, want dat is een beetje laf. Wel vragen we ons af wat een arrestatie, klootzakken en spugen op de grond te maken hebben met de verkoop van een dikke AMG. We kunnen ons lastig voorstellen dat iemand zich over de streep laat trekken door bovenstaande tekst.

Door naar wat feitjes dan maar. De CL63 AMG is goed voor 544 pk en 800 Nm, dankzij de geblazen 5,5 liter V8. Uit welk jaar deze occasion komt weten we niet, maar ze mochten destijds de deur uit voor een vanafprijs van twee ton. Dit exemplaar heeft 99.000 km gereden als we de advertentie mogen geloven en kost slechts 40.000 euro. Geen geld!

We weten alleen niet of de auto nu wel of niet is aangekleed met een dikmaakpak. Ook komen er een CLK en een CLS in de foto’s voorbij, evenals een setje SLR-velgen. Kort samengevat: we maken niet vaak mee dat een MP-advertentie zoveel vragen oproept.

Dank aan Navin voor het tippen!95 reacties

En… Ik ben het kwijt
@hight96: wat ik er van begrijp:
Hij heeft een cl gekocht waarvan de verkoper niet zijn afspraken is nagekomen. De koper (aka grijze wolf) werd boos en had op de grond gespuugd waarna de verkoper dat opgelikt heeft.

Daarna is de mercedes bij een mercedes dealer (delar?) in turkije geweest waar de auto netjes onderhouden is. Want turken begrijpen het wel.

Wat betreft het arrestatie gebeuren:
Hij wilt blijkbaar niet dat er onserieuze kopers zijn tijd komen verspillen want anders zal hij deze op een manier behandelen waardoor hij weer vast komt te zitten door de arrestatie klootzakken.

Lijkt mij niet echt een aantrekkelijke verkooptekst…..
@hight96: volgens RWD voertuig komt ie uit 2008 en izzie in mei 2016 ingevoerd. Daar wordt overigens gesproken over een 6,2 liter met 386kW en een nieuwprijs van €240.000 en een onlogische km-stand. Goh.
Duidelijk verhaal. Zijn rare dingen met die auto gebeurd.
Ik sla deze even over..
Man, man, man.. Ik krijg spontaan aambeien van het lezen van zijn advertentie. Jammer.
@rachid: heb jij deze níét gevonden?
@apriliarsv: Dit keer niet!
@rachid: Als een adverteerder geen fatsoenlijke foto’s kan maken + een redelijke en vooral nette beschrijving kan schrijven hoef ik de auto al niet meer.
Al zou dit de auto zijn die ik zou willen, laat maar wezen. Als iemand denkt op zo’n manier zijn handel te kunnen verkopen bekijk het maar lekker.
Ik heb in het eerste jaar van mijn school een taaltoets gehad. Dat lijkt me voor deze man ook raadzaam.
Die eerste zin is lang zeg pfff….
@srthellcat: De eerste zin beslaat de halve advertentie… , had geen adem meer over aan het eind.
1875€ aan bpm maar betaald?
@izz00: goeie. Die was dus zo kort als een Alto toen hij naar NL kwam.
@stephane8200: Beetje Mercedes rijder speelt toch ook accordeon? Wellicht een afgeleide van dit exemplaar?
Deze man was toch wel de baas bij de lokale moskee/dönerzaak
op de kop af… 99.000km op de teller. Is net als in die reclame met die kever… Gewoon knap! of toch niet…
@willem1987: je wilt toch niet zeggen dat ze de teller terugdraait? :O
Is deze verkoper dom of zo? Hoe kun je nou zo’n advertentie op het net gooien. Dat je geen Nederlands kan, is geen probleem, maar laat er iemand dan naar kijken die wel goed Nederlands kan. Daarnaast dingen benoemen in de advertentie die helemaal niet relevant zijn…
@e550: De Mercedes doelgroep weet waarschijnlijk precies wat hij bedoelt…
Van de tekst is wel redelijk chocola te maken, toch? Blijkbaar heeft een Nederlandse verkoper/dealer hem genaaid en is hij naar Turkije gegaan voor een beurt en onderhoud.

Verder blijkbaar iemand die hem niet wil kopen en dat met die arrestatie zal wel iets te maken hebben met de manier waarop de verkopende partij zijn emoties openlijk toont aan de buitenwereld. Dan zal dat voornamelijk niet om blijdschap gaan, vermoed ik.
@stephane8200: het uurtarief schijnt daar wat lager te liggen en was tevens een mooie rit om de olie warm te rijden?
Ik haakte na de 1e zin al af..
@zoraul: dus je hebt alles wel gelezen..
De handgeld gever is niet meer op komen dagen, die ligt achter in de kofferbak.
Het nieuwe verkopen!
Jetcars 3.0
Nee bedankt koop liever een gebruikte lada
Verloedering van de Nederlandse taal, zie hier het perfecte voorbeeld.

Doodzonde eigenlijk van zo’n mooie kar! Tijdloos vind ik een CL.
Stel nou dat hij verkoopt, dan is hij de laatste die lagt…
@mercedesclk350: jij bent familie van de verkoper zo te lezen?
@quattromeister: Meteen na het versturen wist ik dat dit hapvoer is voor mensen die geen sarcasme begrijpen.
@mercedesclk350: ik moest lachen. Ik wist dat er minimaal 1 ging reageren, hahaha
@mercedesclk350: Jha zulke reacties kryg je altijd.
@mercedesclk350: heb ik ook erg vaak last van…. daarom reageer ik een stuk minder vaak dan eerst
Koop dan!!
Zo te lezen iemand die een tekst door Google Translate heeft gehaald. Waarschijnlijk van Turks naar Nederlands.
@larini: Dit dacht ik dus ook direct. Alleen die foto’s van andere auto’s er nog tussen maakt het nog wat verwarrender…
@cossiekiller: ik denk dat de andere foto’s gaat om voorbeelden van de velgen die zwarte van hem zitten ook onder al die andere auto’s
@larini: nee, google kan dit echt beter.
via Android app
Dit wordt enkel nog gekocht door mede criminelen. Waarom zou je het anders doen?!
Los van de advertentietekst.. Hoe moeilijk is het om even 10 minuten de tijd te nemen om je auto goed te fotograferen, waarbij de gehele auto duidelijk zichtbaar is. Zo vaak krijg je geen goede of serieuze indruk van zowel de auto als de verkoper.
Betreft het spugen is het een turkse gezegde wat in het nederlands vertaald beetje raar overkomt.Het gezegd komt op neer eigenlijk boontje komt om zijn loontje.

Voorderest is het wel bekend dat de turken in Turkije bij officiele MB dealers een groot onderhoud laten uitvoeren. Precies zelfde originele onderdelen zijn iets goedkoper. Maar vooral het laten uitvoeren is een stuk goedkoper! En de mannen weten zeer goed waar ze mee bezig zijn.

Voorderest laten we niet gelijk vooroordelen voordat we het auto ook in het echt gezien hebben. Zulke mensen die voor geen meter een advertentie kunnen maken zijn toch ook diegene die goudeerlijk kunnen zijn vergeleken met iemand die een prachtige adv tekst heeft. Laten we eerlijk zijn… dat hebben we allemaal vast wel meegemaakt
@kilicaviation: laten we eerlijk zijn, iemand die zo agressief over komt in de advertentie èn het heeft over niet weer gearresteerd willen worden klinkt niet echt betrouwbaar. Als je hier op afhaakt is dat niet zomaar vanwege vooroordelen.

Daarbij is dit een auto van 40k. Best wel veel geld voor een particulier en alleen betaalbaar voor iemand met een redelijk goede baan. In Nederland mag je er dan vanuit gaan dat er enige beheersing van onze nationale taal aanwezig is. Dat ontbreekt er nogal aan hier. Nog zo’n reden om af te haken.
@lekbak: Tjakka dat is het juist lekbak, mensen die jammer genoeg in de criminele sector zitten die doen niet moeilijk om onderhoudskosten. Nou dat vind ik niet echt een goed reden om iemand op zijn taalgebrek te afkraken of het wel betrouwbaar iemand is of niet. Ik heb hier op me werk ook collega’s lopen die nogal een goede topfunctie hebben en het Nederlands niet goed beheersen omdat ze pas hier in Nederland wonen…. dus daarop baserend kunnen we niet oordelen.


Maar ik geef wel toe, natuurlijk zorgt dit wijze van adverteren wel voor vraagtekens.
@kilicaviation: en bij voldoende vraagtekens haakt men af. Dus dan zijn we het eens geloof ik.
@lekbak: Elke verkoper heeft een koper :). Zulke dingen kan ook positief uitpakken
@kilicaviation: vind je het gek dat ze er zo goed in zijn als het halve land trouw is aan dat merk
@janmetdelangeachternaam: Dat klopt uiteraard. En je zal je verbazen dat ze daar letterlijk 3 tot 4x meer voor betalen dan wat wij hier betalen. C63 amg bijvoorbeeld kost in Turkije nieuw gauw rond de 400.000 euro. Of kijk voor de grap via bmw naar de prijslijst in NL en ga naar de turkse bmw site en klik op dezelfde pdf prijslijst bestand. Buiten grappen af. Reden dat ze meer ervaren zijn is omdat zulke duurdere bolides daar meer verkocht worden.
@janmetdelangeachternaam: Dat klopt uiteraard. En je zal je verbazen dat ze daar letterlijk 3 tot 4x meer voor betalen dan wat wij hier betalen. C63 amg bijvoorbeeld kost in Turkije nieuw gauw rond de 300.000 euro. Of kijk voor de grap via bmw naar de prijslijst in NL en ga naar de turkse bmw site en klik op dezelfde pdf prijslijst bestand. Buiten grappen af. Reden dat ze meer ervaren zijn is omdat zulke duurdere bolides daar meer verkocht worden.
@kilicaviation: * 3 tot 4
Met een grote boog omheen lopen, tenzij hij bij jet cars staat!!
Ik wil geen olie op het vuur gooien maar volgens mij is dit geen zuivere koffie dames.
Hahahaha die foto’s zijn genomen bij topteam ik train daar mma.
Is al wel 9.999.999 euro geboden zie ik hahaha.
@marijn90: Da was ik nie.. *kuch*
Wauw, ik ben Turks en ik schaam me hiervoor :)
@lamborghiniaventador: goedzo, dat siert je.
schade bak. of gestolen.
Mooi klusje voor Autoblog toch? Pak de handycam, GoPro, whatever en maak een afspraak met dit ‘pareltje’ om eens even haarfijn uit te vogelen wat je nu eigenlijk krijgt voor die ‘ekkermannen’.. en koop dat ding om die vervolgens in de autoblog-kersteditie-maak-je-sok-maar-nat-loterij te verloten voor die geluksvogel die er een maand gratiesssss (excl. brandstof en rubbertjes) in mag rijden. Of doe het niet.
@lebeaunl: alleen wel zorgen dat men niet gearresteerd word…
“Wel vragen we ons af wat een arrestatie, klootzakken en spugen op de grond te maken hebben met (de verkoop van) een dikke AMG.” *pakt associatief woordenboek*
@ar156sw: wát pak je? Is een voorbeeld van een iets te hoog geschoolde Autoblogger ^
Ik kan er best een touwtje aan vast knopen en krijg dan ook de indruk dat de verkoper bepaalde vooroordelen bevestigd.
Jet cars?
Finnik; komt uit 2008
Hahah gekke turk
Luxe garage ook waar die geparkeerd staat.
Ik blijf thuis andere zoeken.
Dat snap ik, ik zou ook niet betaalt willen worden in Nederlands airco gas. Maar ehm handgeld overmaken? tot zover snapte ik het nog.

En dan die google foto’s tussendoor? onbegrijpelijk dat dit verkocht word.
Gevalletje Jet cars
Ik vermoed dat die andere foto’s toegevoegd zijn om te laten zien hoe die andere velgen die er bij geleverd worden, onder een Mercedes staan.
Wie durft er heen te gaan inclusief foto verslag?
@freezzr:

Ik natuurlijk .. ga je mee ??
Gaan we eens effe echt ECHT goed lachen ..

Goed voor je ..
Dit ruikt (voor een groot deel) naar Google translate…
Niet om te zeuren maar het is een pre-facelift dus ligt nog de oudere maar beter klinkende 6.2 in oftewel 525pk
Slecht Nederlands + google translate? Komop, zo’n wagen verdiend een betere advertentie!
Maakt-ie nou een verwijzing naar Josef Mengele ?

“spuiter bij garage zwart&leeuw en de versnellings bak /olie omvormer nieuw in turkije mb dealer mengenler door monteur fout “
Mooi verkooppraatje…

Maar we weten nog steeds niet het belangrijkste. Heeft deze Mercedes noueen blije tuuter of niet.
Hahaha ik vind het een sterk verkooptekst…..????
@mauritsh: Geblazen 5.5L? Ga je mond spoelen met zeep! Die is nooit geleverd in de CL. Het is de heerlijke 6.2L V8.
@991gt3rs: ik had hem er ook al op gewezen maar nu moet ik ook weer zeggen hij is wel geleverd in deze CL namelijk de facelift.
@991gt3rs: Misschien de volgende keer even nazoeken voor je iemand op deze manier op z’n plek probeert te zetten?
Is in het Turks geschreven en vertaalt naar het Nederlands en lijkt wel Zuid Afrikaans.
Kortom klopt geen klote van.

Lijkt me wel iets voor Jet Cars .
Al was dit de enige die er te koop stond en ik moest hem hebben: Toch nog maar even door met het OV.
Afdankertje van saban baran
Deze zou ik even overslaan..
Niets mis mee! Gewoon betrouwbaar.
Ik haal eruit, hij is het zat om etnisch geprofileerd te worden door de politie en dat er opgeschaald wordt met een arrestatie team wegens banden met bepaalde organisaties en lieden uit de Turkse gemeenschap.

De Nederlandse Mercedes dealer komt zijn afspraken niet na en dat is opgelost door de Turkse Mercedes dealer.

Je krijgt er veel velgen en banden bij en een mooie lak kleur .
Komt dit van de Turk met zijn S-klasse uit wegmisbruikers?
Binnenkort aangeboden bij domeinen
Ik moest lachen. :-)
Nieuwe accu. Ik ben om.
Hij verkoopt hem zeker om een nieuwe camera te kopen.
Ik denk dat de handrem het niet doet.
Sommige mensen kunnen niet met dit soort auto’s omgaan. Koop dan svp een Megane Scenic

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).