Dit is de goedkoopste BMW M5 (F10) van Marktplaats

Auteur: , 52 Reacties

De V8 in het vooronder mag dan niet meer zo janken als de V10 van zijn voorganger, maar deze screaming deal kan je desalniettemin niet aan je voorbij laten gaan.

Binnenkort wordt BMW’s 5-serie afgelost door een nieuwe generatie, maar voorlopig verdedigt de F10 de eer van BMW nog steeds zeer verdienstelijk in het E-segment. Het model dat beduidend behoudender getekend is dan de E60 die vooraf ging aan het huidige model doorstaat de tand des tijds met verve. Voor de liefhebbers van het snellere werk was het alleen wel even schrikken toen de M5 variant van de F10 werd gelanceerd, met onder de kap niet meer die geweldige atmosferische V10, maar een geblazen V8. Aan motorgeluid ontbreekt het de M5 dan ook wellicht een beetje. Aan aandacht van autoblog daarentegen niet, getuige deze rijtest, deze special en dit uitje met muziek-limbo Headhunterz.

Dus je wilt er een, maar hoeveel coin moet je meebrengen om met zo’n M5 weg te rijden? Als je naar de BMW-dealer gaat 147.300 Euro voor een nagelnieuw exemplaar. Maar, op de wondere wereld van marktplaats komt de Beierse limo-raket al voor 53.980 Euro binnen handbereik. Hiervoor krijg je een zwarte M5 met leder in de kleur van de marktwaar van de vorige eigenaar, mits die aan het stereotype voldoet. Gezien de zwarte nieren van dit exemplaar zou dat zomaar eens het geval kunnen zijn.

Op de teller prijken 146.000 kilometers en het exemplaar is tevens uitgerust met het ‘Innovation-pakket’. Dit pakket bestaat uit een head-up display en camera’s rondom zodat je goed in de gaten kan houden wat er allemaal gebeurt onder het afgelegen viaduct in de buurt van een vliegveld waar je parkeert voor je zakelijke afspraak. Mocht die deal verstoord worden door de koper van je merchandise of door een derde partij zorgen de 560 trappelende paarden onder de kap ervoor dat je snel weg bent. Zet je de traction control uit dan gaat dat desgewenst gepaard met een grote pluim witte rook, achtergelaten door de achterbanden. Sla je slag en koop die M.



52 reacties

Heel cool maar dat stuur. Die van de facelift is 10x beter
@mdegoede: is relatief makkelijk te verwisselen voor het nieuwe :)
@Alexke: voor een eurootje of 1600..(800 voor stuur, 600 voor airbag en dan nog wat arbeidsloon)
@367pk: gewoon ff een bestelling bij je klanten plaatsen joh.
@367pk: mischien een mooie 2e hands te regelen op afspraak bij de verkoper­čśë
@mdegoede: jezus wat lelijk
@mdegoede: rond met knoppen = dikke prima
Dikke BMW Jonguh…
Zoveel centen heb ik helaas niet
Ik dacht misschien heeft ie van dat mooie tabaks-bruine leder, maar helaas. Wist ook niet dat er grijze cocaïne bestaat, is dat voor de oudere snuivers?
@aambei: er bestaat zelfs zwarte coke, dit werd toen gedaan zodat het minder verdacht was bij het smokkelen. Wie zou nou denken dat dat zwarte poeder coke was. Eenmaal aangekomen wordt het weer vermengd met een chemisch goedje en wordt het weer zuiver wit
@marstr: creativiteit kunnen we ze niet ontzeggen, de snorren van deze wereld
@marstr: cokes zijn daarentegen altijd zwart, maar het snuift minder dan dat het brand.
@aambei: het interieur is trouwens toch echt wit
Er gaat niks boven een E63 AMG
@merri: een S63?
@rvds15: nou doe dan maar gelijk S65, maar ten opzichte van m5 een e63
@merri: Jij klinkt als een kenner, verlicht ons met je kennis!
@merri: geef mij maar een m4
@merri:
Ieder z’n ding……….
@merri: Nee! Gewoon nee! M is the real deal!
Mooi ding, maar niet mijn kleurstelling.
Kan je voor dat geld niet beter zelf een Duits exemplaar invoeren? Althans ik neem aan dat dit een dergelijke import is.
Dus nu de vraag hoelang denk je dat hij nog meegaat zonder hoge kosten?
Auto uit 2011, met nieuw kenteken? Overduidelijk geïmporteerd, probeer dan maar aan een betrouwbare historie te komen. Zal wel niet door een oud dametje bereden zijn die hem altijd binnen zette, nooit korte afstanden reed en hem altijd netjes warm liet worden voordat ze optrok tot maximaal 90 kmh
@367pk: of import uit Letland of zo… ding heeft mogelijk eerder compleet in de prak gelegen… cosmetisch opgeknapt… ik zou er niet aan beginnen…
@367pk: dus alle import autos zijn onbetrouwbaar. Je kunt toch gewoon een M5 een duitse BMW dealer binnen stappen en daar een 2011 exemplaar kopen desnoods met BMW (dealer) garantie. Ik doe mijn hele leven al niet anders.
@thomasthomas: nou in ieder geval bizar veel. Ik kom dagelijks meerdere keren langs de RDW in arnhem op. Daar staan dagelijks tientallen in de prak gereden wagens uit dit segment op trailers uit Duitsland. Ze worden gewoon gekeurd met de airbags nog uitgeklapt rondom.
@thomasthomas: niks mis mee: bij een Duitse merkdealer een auto met garantie kopen; maar dat is wel iets anders dan in NL van een handelaar kopen. Overigens zou ik NOOIT een M, AMG of RS 2e hands kopen: eenvoudig omdat het risico te groot is dat er mee geboenderd is of op een andere manier ondeskundig mee is omgegaan. In tegenstelling tot zo’n beetje iedere andere motorisering, moeten deze auto’s wel voorzichtig/deskundig worden behandeld.
Ik geloof dat ik die bruine op de achtergrond interessanter vind.
@Citrofiel: Blijkbaar gaat embedden niet zoals ik hier gewend was. Ik bedoelde te zeggen ‘die bruine in de achtergrond van de foto hierboven’. Jaguar MkIV, te koop voor nog niet de helft van de prijs van de M5.
@Citrofiel: mooi ding, maar iets met appelen en peren…
Gaaf ding. Heeft de afgelopen 5 jaar niet stilgestaan iig
Ziet er ook uit als een toko waar ik met een gerust hart 54.000 van mijn lievelings euro’s achter zou laten…
Ik laat hem staan. Mijn smaak gaat dan eerder uit naar Mercedes e63. Iets meer stijl in mijn ogen
@eefie:
Kijk! Zo kunnen smaken dus verschillen. Gelukkig maar!
Ik vind nou juist dat bij een e63 alle stijl die een E-Klasse normaal heeft, is verdwenen door hem te voorzien van kenmerken die ik nou juist niet bij zo’n auto vind passen. Dit in tegenstelling tot een 5-serie.
Dat zijn dure kilometers geweest, beste afschrijving!
Ziet er netjes uit
Foto 10 die witte auto Aston Martin ?
Imo een uitgeleefde import. Volgende!
Heeft hij nou een gat voor een trekhaak in zijn diffuser?
Zo’n M5 vind ik normaal natuurlijk niet te versmaden, maar: Op de site van deze aanbieder staat iets, waarvan ik als sedan-liefhebber nou echt begin te watertanden. En dat is nou echt mijn ultieme auto-droom:
http://voorraad.autodatawheelerdelta.nl/rolls-royce/silver-cloud-1/lhd-in-nieuwstaat/occ2349388-ab4ce4c3?detail_template=voorraadlijst_awd_modern_fotos_origineel;pid=true
Blijft altijd lachen, zulke handelaren… Bieden een auto aan in de > 50k prijsklasse, adverteren ze deze met een paar schamele foto’s van een telefoon uit het jaar kruik.
@RRRobert:
Dit bericht zal toch -naar ik hoop- niet afkomstig zijn van iemand die twee dagen en nachten voor de ingang van de mediamarkt in een slaapzak doorbrengt om toch maar bij de eerste 3 te kunnen horen die altijd maar weer het nieuwste moeten hebben?

;-)
@9000cse: nee, zulke mensen lach ik meestal uit ­čśü
Je zou maar als BMW liefhebber zo’n peperdure power sedan in het zwart kopen en dan afgeschilderd worden als drugshandelaar door zo’n autojournalistje… Absoluut niet mijn smaak deze auto. Maar om nou BMW rijders in dikke (zwarte) bakken weg te zetten als criminelen vind ik erg laag en kortzichtig, neigt enigszins naar ordinaire afgunst en jaloezie in mijn optiek.
@akabanga:

Wees blij dat hij niet voetballer heeft gezegd, dat staat nog een trap lager op de pikorde.
Heeft alleen 2 cilinders en 1 cilinderkop teveel om een echte M5 te zijn in mijn ogen…
@undifined1:

Wat zeg je dan van urM5?
@Hupke: daar ben ik een groot liefhebber van. Prachtige auto met een motor die er qua karakter eigenlijk niet bij past en daardoor een geweldig apparaat
Geweldige bak, mooi ook zo met die zwarte nieren.
Mooie auto!! Alleen die V8’klinkt voor geen meter.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).