Dit is de hoofdrolspeler in de nieuwe Transformers film

Auteur: , 22 Reacties

Een nieuwe Transformers, een nieuwe Bumblebee.

Dit is de hoofdrolspeler in nieuwe Transformers film

Bovenstaande Chevy Camaro zal diens debuut beleven tijdens Transformers: The Last Knight. Regisseur Michael Bay onthulde de gele musclecar gisteren op Twitter. Het gaat hier om een speciaal voor de film gebouwde Camaro. Het bekende geel-zwarte thema keert weer terug en we zien een toevoeging van bijzondere aerodynamische vormen.

De auto’s van General Motors zijn al sinds jaar en dag het gezicht in de Transformers films. Naast GM producten zagen we in deeltje vier ook een dikke Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse voorbijkomen. Transformers: The Last Knight verschijnt in de zomer van 2017 op het witte doek. Andere automerken die oververtegenwoordigd zijn in films of series zijn bijvoorbeeld de Audi’s bij Captain America of Hyundai in diverse Netflix-series.22 reacties

Deze mag ook wel in het straat beeld komen!
Ik vind die spoilers, vooral de splitter niet zo geslaagd
Bah! Lelijkste Camaro ooit!
Het wordt er niet echt mooier op zo.
De 1969 Camaro draait zich om op de schroothoop..
@str8six: en de 2006 ook…
Helemaal lelijk!
Zo, die is goed verneukt… Ook knap.
Bumblebee, altijd een erg fraaie auto gevonden. De allereerste was gewoon tof! En ja, dan heb ik het over de oude Camaro. Maar dit, dit is gewoon lelijk. Maar ja, het is voor een film en in een film kan alles. Waar maken we ons dan ook druk om.
Leuk! Ik vind hem niet zo mooi als de moderne Bumblebee uit de eerste film, of als de oude Bumblebee uit Transformers 4, maar het heeft wel dat stoere en speelse wat je in zo’n film verwacht.
Bedoel je niet Audi bij Iron Man? Tony Stark rijdt steeds weer in de nieuwste R8…
@kliko: Tony Stark heeft een heel arsenaal aan auto’s.
Wat bijv te denken van de nieuwe Honda/Acura NSX?
Niet alleen de Audi R8.
@Ikke_ferrari: Oh lol… zie net dat die nooit gebruikt is :P
Vroeger was Bumblebee nog gewoon een Vw kever en toen ging het ergens fout.
Maar zo werkt dat schijnbaar in Hollywood.
@chaos: heeft iets met geld te maken en zie liever deze Camaro dan de New Beetle…
Hé, dat is toevoegen is toevallig! Die heb ik gisteren zien rijden, samen met een aantal andere voertuigen (soort legervoertuigen). Ze waren hier (Tonto Basis, Arizona, USA) opnames aan het maken, nabij het Roosevelt Lake, waardoor de weg tijdelijk afgesloten was en we even moesten wachten. Als ik binnenkort terug in Nederland ben, zal ik wel wat foto’s uploaden. Zijn geen echt mooie foto’s, omdat ze vanuit een (rijdende) auto zijn geschoten, maar toch. Die Camaro heb ik er wel redelijk op staan geloof ik…
Een beetje lekker over de top. Zoals dat vaak is in Amerika en het is een auto voor in een Transformer film dus dan mag dat.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).