Dit is de nieuwe aanwinst van Kim en Kanye

Auteur: , 29 Reacties

Bewijs dat Kanye's nieuwe album een EDM-banger wordt?

Model-S

Onlangs kwam Kanye West weer eens in opspraak door een boude uitspraak. De rapper/modeontwerper liet zich ontvallen dat 400 jaar slavernij een keuze was, een beetje zoals gesuggereerd wordt door Leonardo di Caprio in Django Unchained. Sylvana’s uit alle windstreken vielen zoals je zou verwachten massaal over de creatieveling heen. Maar misschien was het allemaal een misverstand. Misschien bedoelde Kanye simpelweg dat we ons kunnen vrijmaken van de ketens van de olie industrie, die de wereld al in zijn greep houdt sinds de uitvinding van de plofmotor (historici in de comments, kom maar door met die op en aanmerkingen).

Kim en Kanye zijn onlangs namelijk gezwicht voor de charmes van Elon Musk. Die laatste herhaalde (niet) toevallig eerder dit jaar nog dat hij Yeezy bewondert en de rapper voor hem een bron van inspiratie vormt. Hetzelfde sentiment bracht hij eerder al onder woorden in een commentaar op TIME Magazine’s lijstje van de 100 meest invloedrijke personen (uit 2015):

Kanye West would be the first person to tell you he belongs on this list. The dude doesn’t believe in false modesty, and he shouldn’t. Kanye’s belief in himself and his incredible tenacity—he performed his first single with his jaw wired shut—got him to where he is today. And he fought for his place in the cultural pantheon with a purpose.

In his debut album, over a decade ago, Kanye issued what amounted to a social critique and a call to arms (with a beat): “We rappers is role models: we rap, we don’t think”. But Kanye does think. Constantly. About everything. And he wants everybody else to do the same: to engage, question, push boundaries. Now that he’s a pop-culture juggernaut, he has the platform to achieve just that. He’s not afraid of being judged or ridiculed in the process. Kanye’s been playing the long game all along, and we’re only just beginning to see why.

Kanye en zijn iets betere helft Kim hebben deze aanvankelijk eenzijdige bromance nou eindelijk beantwoord door een mat zilveren (Pantone Matte Silver) Tesla Model S P100D te kopen. Naar verluidt past de kleur goed bij de rest van zijn wagenpark. ‘Ye’ zelf is in ieder geval in zijn nopjes met zijn nieuwe aanwinst.29 reacties

Zozo een Model S zonder optie wielen en een wrapje. Recessie in huize West zie ik.
@donstil: Ik gok dat ie er nog wel wat ‘leuks’ onderschroeft.
Hoe mooi je hem ook op de foto zet het word toch niet indrukwekkend zo’n Tesla.
@g60gti: En een E-Klasse wel? Ik heb – ondanks dat het een toch al redelijk op leeftijd model is – anders toch nog genoeg mensen die kijken, duimpjes omhoog doen etc.
@g60gti: dat ben ik niet met je eens. Betere styling dan het overgrote deel van het wagenpark dat je in NL op de weg ziet. Maar dat is mijn mening tegenover de jouwe, waar ik respect voor heb.
@g60gti: vind ‘m wel mooi zo. Beter dan zo’n schreeuwerige spoilerset er op.
Ga dit niet hier delen please!!
Goeie info.
Wie zijn Kim en Kani nou weer?
Maar heeft het ook walvispenisleer als bekleding?
Ik ben op Autoblog om juist nieuws over Kayne en of Kim te kunnen ontwijken..
@toyotaprius: ik ook. Zullen me vast een zeikerd vinden maar dit gaat niet over auto’s maar personen. Die ik sws wil ontwijken😭
@joortje2: Kanye is geen persoon, hij is buitenaards, vindt hij zelf…
@toyotaprius: ga gewoon naar Autoweek, daar praten ze alleen maar over auto’s (denk ik).
@erik2907: dat dacht je..
@toyotaprius: Tja, en hier is ook nog eens actief naar gezocht. Komt uit april dit ‘nieuws’.

Blijkbaar ‘the funniest car I’ve ever driven’ voor Kanye. Nu weet je dat.
@amg65: hij hoefde alleen maar dat ene zinnetje te zeggen om zo’n gratis marketingbakkie te krijgen. Musk een stijve piemel en West die alles doet voor een gratis product, zelfs liegen.
@rhellema: Lol. Tesla geeft geen auto’s gratis weg, zelfs niet aan vrienden en familie. Volgens mij waren ze al soort van bevriend. Maar als je naar de twitter feed van Kanye kijkt zie je dat hij zegt wat hij wil..
@amg65: ook Tesla doet aan dit soort marketinggeneuzel, of heb je de factuur van de auto van West in mogen zien?
@rhellema: Het is marketing totdat de betaling is gezien? Het is gewoon een bekend iemand, waarom is het dan direct marketing. Dat zou betekenen dat Tesla al jaren liegt en jaarverslag etc wordt gelogen.
@amg65: want autofabrikanten spreken altijd de waarheid in hun jaarverslag?
@rhellema: Nee nouja.. het is geen VAG. Musk heeft meerdere malen gezegd dat er nooit korting wordt gegeven op nieuwe modellen, en niemand voorrang krijgt. Dus ik denk het niet… maakt niet uit verder.
Leuk voor een week lijkt mij als je de rest van zijn wagenpark ziet
Kan iemand de app eens fixen!?
Rommel! En nee ik kan/wil het niet onderbouwen.
@chriscross: je hoeft ook helemaal niet te onderbouwen waarom de muziek van Kanye West rommel vindt.
@mashell: My beautiful dark twisted fantasy was het hoogtepunt. Daarna is het alleen maar minder geworden.
Zo, even het archief ingedoken naar wat nutteloos Tesla nieuws uit April? 😅
2 lege dozen zonder inhoud kopen een Tesla, boeiend.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).