Dit is je kans om de ranzigste limo op aarde te kopen

Auteur: , 19 Reacties

Lekker laten schieten, deze mogelijkheid.

Voor sommige mensen is het bijna een sport om auto’s in dramatisch vervallen staat op te speuren, te kopen en een nieuw leven te bieden. Echter, sommige bolides zijn zover heen, dat er eigenlijk niets meer te redden valt. Echter, in enkele andere gevallen kan het zo zijn dat de auto misschien wel te redden is, maar dat niemand er ook maar over wilt nadenken om dit daadwerkelijk te doen. Deze tot limousine omgebouwde Honda Accord uit 1986 kunnen we zonder twijfel in het laatste rijtje zetten.

Het zal je niet verbazen dat deze advertentie niet uit Europa komt. Nee, het treurige apparaat dat vandaag de dag niets meer van de luxe van een limousine uitstraalt, is gevonden op het Amerikaanse Craigslist – de website waarvan de willekeurige advertenties zo nu en dan gebruikt worden om brute moorden te plegen.

Hoe afstotelijk de limousine er op de foto’s ook uit mag zien, de auto begon zijn leven als een relatief fraaie bolide. Zoals op foto 3 te zien is, is het gevaarte destijds geproduceerd door een van de grootste limousinefabrikanten van de Verenigde Staten: Marquis Custom Coach. Dit bedrijf kende vooral in de jaren ’80 grote successen en leverde haar auto’s o.a. aan grote bedrijven, restaurants en hotels.

Het lijkt er niet op dat de Honda Accord in kwestie ooit nog dergelijke diensten zal kunnen (of mogen) aanbieden. Sterker: zelfs in zijn hoogtijdagen heeft de auto weinig kilometers afgelegd. Momenteel staan er 13.337 mijlen (~ 21.500 km) op de teller. De huidige eigenaar was van plan de auto volledig te restaureren, maar ziet nu in dat dit een vrij doelloze klus is. Hij is bereid te auto weg te doen voor het beste bod dat zijn kant op komt, maar de kans is groot dat hij uiteindelijk akkoord zal moeten gaan met het magere bedrag van 1 dollar.19 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Hoe is het mogelijk dat dit ding er zo uit ziet terwijl hij zo weinig gereden heeft?
@thomcarspotter: al eens de belvedere gezien die begraven is in tulsa oklahoma?
Spendeer een paar uur met een hogedrukspuit, spons, zeemlap en stofzuiger. Volgens mij zou je daarmee gelijk aan interesse kunnen winnen.

Maar nee, deze past helaas nét niet onder m’n carport, dus deze kans laat ik aan me voorbij gaan…
Echt iets voor het corps
Ultieme bestuursbak😂
Leuk voor de 24hr of LeMons!
Je zou toch zeggen dat dit een leuke exoot is voor een Honda-verzamelaar. Ja, hij is in deplorabele staat, maar als ik het zo zie (vooral het interieur) is het nog lang zo slecht niet als het doet vermoeden. Hij is vooral heel vies.
Carbage run?
@original_arnoud: Dacht precies hetzelfde. Ik zoek nog een auto voor zomereditie 2019!
Ik zou hier niet in willen stappen zonder hazmat-suit. Yech!
Mis iets voor fake taxi.
http://www.2040-cars.com/honda/Accord/honda-accord-limousine-low-miles-garaged-for-years-one-of-a-kind-1009107/

4000 dollar. Heb je een nette.
@ffw88: dus niet echt one of a kind.
@ffw88:
Inderdaad, eet wat gaar is en koop wat klaar is (Rooie Jan autohandelaar in ruste)
@ffw88: Die op de sloop heeft een schuifdak!! die andere niet.
Mooi man! Two tone paintjob!
LEEET
@dutchiehd: ahhh cultuur op AB, wie had dat gedacht
Sigaretten aansteker nog aanwezig

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).