Dit is Miss Tuning 2018

Auteur: , 64 Reacties

Eensch?

Miss Tuning 2018

Zo’n twee weken geleden werd Nederland getroffen door een hittegolf, waardoor iedereen ineens zwoegde onder temperaturen van meer dan 25 graden. Nergens was het echter zo heet als de Autoblog-redactie, waar een aantal foto’s van de Miss Tuning 2018-finalisten getoond werden. Iedereen had zo zijn fan-favorite maar er kan er maar ééntje winnen.

En dat is geworden: de 24-jarige Laura Fietzek. Volgens de jury is zij dé Miss Tuning van 2018. En al moet ik onpartijdig blijven, het is haar gegund. Ter vergelijking: ze neemt het stokje over van Vanessa Schmidt. Dan heb je even, ahem, “vergelijkingsmateriaal”.

Miss Tuning 2018

Fietzek sleept leuke prijzen in de wacht, onder andere een getunede Nissan Micra en uiteraard een fotoshoot voor de Miss Tuning 2019-kalender. Meer zien? Check dan één van de winnaressen van de vorige edities, bijvoorbeeld 2015 (gallery), 2014 (gallery) en 2013.64 reacties

Vanessa, die kende ik nog niet <3
Dat die topicfoto dame van het eerdere artikel het niet geworden is… Schande, matchfixing, steekpenningen etc. Kan niet anders.
@E34M5Touring: Je houdt van dames met bolle broekjes begrijp ik?
@kareljansen: Meer dan van mannen met bolle broekjes in ieder geval.
@e34m5touring: Corrupte bende lijkt het wel als het Songfestival.
Hoe is die heks rechts tweede geworden dan?
@torsen: Door de door haar zelf getunede bezemsteel met 600 pk, flipflop-lak en lichtgewicht carbon Sparco steel.
@moveyourmind: wat dacht je van die phase 3 nitro op d’r bezemsteel?
@moveyourmind: anders upload even die heks van jou. Nee, ik heb alleen mijn rechterhand
@moveyourmind: ze moet wel goede sluitspieren hebben dan want anders is de bezem er zo vandoor zonder haar
@torsen: leuk karakter zou Jochem Myjer zeggen.
@bmwfreak038: goed karakter is ook nog een optie bij verkiezingen
@torsen: riddles in the dark
@torsen: dat betekent dat die goed man kluiven
@torsen: ze was heel aardig
Voor de on-hetero’s is er nog altijd Max ..
@lincoln: huh…zijn dit geen omgebouwde kerels dan?
Miss Fietsrek Tunin 2018. Naise…
De vraag is, wat was de West-Europese miss tuning dan?
@janjansen:
ze is Belgisch hoor, haar naam is Antwerps voor frietzak.
@shiva: zaadvanger?
@shiva: Nee hoor, in het Antwerps is het ‘ne fritzak’. Het doet me meer denken aan een fiets… niet echt toepasselijk voor miss autotjoening.
Is she still packing?
Miss tuning……zijn sleepers zeker.
Die rechtse moet nog getuned worden.
Achja ieder z’n smaak…. De ene is gek op tuning de ander op het zo origineel mogelijk houden….
@chriscross: I see what you did there
Hoe word je Miss Tuning?

Botox om je grille strak te trekken, silicone voor- en achterbumpers, je haar matgoud wrappen en laser-epileren voor die super slick streamline… ?
@esprit_de_flandre: Oja, en niet te vergeten, de trampstamp met “Rally is not a crime”…
Tattoo’s, dus niks…
@bfvo: het grappige is dat mensen met tattoos jou wel respecteren.
@rhellema: Het grappige is dat dat niet zo hoeft te zijn. Ik zat laatst in een vlaag van verstandsverbijstering te kijken naar ‘Ink Master’. Deed een gast aan mee (als tattoo artist) die zelf geen tatoeages had. Wat bleek: al zijn concullega’s (incl de juryleden) begrepen niet waarom hij geen tatoeages had, en dat hij geen goede tattoo artist kon zijn zonder, en dat hij de tattoo niet respecteerde etc. Hij zei (in mijn ogen terecht): “jullie klagen altijd over respectloos gedrag en onbegrip van mensen zonder tattoos als ze naar jullie kijken, maar blijkbaar zijn jullie geen haar beter, want jullie respecteren niet mijn keuze om (nog) geen tattoos te nemen.” Spijker… kop…
@Henk_he: tja…daar noem je ook nogal een programma op zeg. Als er iets niet te vergelijken valt met de realiteit dan is het wel ink-master. Dat programma is gemaakt om elkaar af te zeiken. De “artiesten” die daar in meedoen hebben allemaal een behoorlijk rugzakje aan problemen, denken dat ze jezus himself zijn en leven in een waanwereld waarbij het blijkbaar alleen maar moet gaan om hen zelf. Als je een reëel beeld wil hebben van de tattoo wereld dan zou je eigenlijk moeten beginnen om dat programma te negeren en bijvoorbeeld gewoon eens een kijkje te gaan nemen op een tattoobeurs.
@rhellema: dat gedrag heeft niks met Ink Master an sich te maken, maar is exemplarisch voor de VS (de absolute must om ergens de beste in te zijn) gecombineerd met Amerikaanse tv (drama sells). Feit 1: getatoeëerde medemensen worden (onterecht) gestigmatiseerd. Feit 2: als dat wordt uitgesproken schieten ze meteen in de slachtofferrol. Feit 3: iedereen heeft een mening over anderen. Mijn conclusie: leven en laten leven
@henk_he: Meestal wordt je tattoo-artist door het vak te leren van een andere artiest, die je onder zijn hoede wil nemen. Maar je laat dus eerst héél wat tattoo’s door hem zetten. In de VS hebben ze nu ook zoiets als een “tattoo-school” (wordt enorm op neergekeken door de echte artiesten), misschien is hij daar wel naartoe geweest.
Tattoo… -10
@888natan: tsss…bang voor een prikje? Wat ben je dan een heaumeau zeg😂
@rhellema: Ik denk dat jij tattoo’s hebt.
@viezefreddyw: klopt!! En ik heb ook een VOG😉
@rhellema: In principe niks mis met tattoo’s hoor, wat mij betreft. Ben er zelf ook geen fan van maar een ieder moet het voor zichzelf weten natuurlijk. Alleen je valt zo snel in de verdediging. Hoeft niet, toch?
@viezefreddyw: normaal gesproken spring ik ook nooit zo in de verdediging echter in dit geval maakte ik een uitzondering voor de personen die alleen maar konden reageren op tattoo’s. Ik vind het altijd wel een beetje grappig om mensen die een beetje populistisch blaten over tattoo’s een beetje in de zeik te nemen. Mij maakt het verder niet uit hoe iemand er uit ziet of wat voor geloofsovertuiging of seksuele geaardheid heeft maar als ik daar een openbare mening over geef dan moet ik ook verwachten dat ik er reacties op kan krijgen.
@rhellema: Er is wel een verschil tussen populistisch doen en je mening geven over tattoo’s. Let wel, over tattoo’s. Dus niet over mensen mét tattoo’s. Ik vind tattoo’s ook niet mooi, maar een mens met tattoo’s kan ik net zo goed waarderen als een mens zonder tattoo’s. En dat geldt niet alleen voor mij.
@viezefreddyw: @berlinetta: zodra er een reactie staat met “tattoo…-10” dan lees ik dat als “de dame in kwestie heeft een tattoo en daarom krijgt ze van mij 10 minpunten” en ik denk dat julle het wel met mij eens zullen zijn dat de maatschappij op dit moment wel zo is dat het merendeel van de mensen op dit moment een houding hebben om anderen maar af te moeten zeiken, en ja ik doe daar ook aan mee door de personen waarop ik heb gereageerd af te zeiken. Gezien het feit dat jullie met een onderbouwde reactie komen, reageer ik bij jullie ook op een normale manier omdat afzeiken dan een totaal onzinnig iets is. Zoals de eerste reactie is geschreven komt dat in mijn ogen over als populistisch gelul, alleen maar een mening en totaal geen onderbouwing, en zoals bij velen nog steeds het stigma leeft van tattoo’s horen bij criminelen en zeelieden voed dat ook heel erg veel van dit soort pure onzin reacties. Vandaar mijn reactie op deze manier.
@rhellema: Ik ben het niet helemaal met je eens dat de mensen tegenwoordig een houding hebben om elkaar maar te moeten afzeiken. Tegenwoordig lijkt het wel alsof iedereen veel te lange tenen heeft en zich wel erg snel beledigd voelt. In mijn ogen is dingen zeggen als ‘tattoo -10′ niet afzeiken. Degene die dat zei vind tattoo’s niet mooi. Hij en niemand anders heeft gezegd dat tattoo’s horen bij ‘criminelen en zeelieden’. Alleen jij maakt dat er nu van, niemand anders.

Een onderbouwde mening geven is goed, zeker weten. Maar als je elke mening zoals bovenstaande moet onderbouwen, hebben we reacties van 4 A4’tjes vol. Dat moeten we ook niet willen.
@rhellema: De reacties hier gaan ook niet over deze vrouw als persoon. Het gaat alleen over haar uiterlijk. En er zijn er nu eenmaal bij die tattoo’s niet mooi vinden bij vrouwen. Ik vind het zelf ook niet mooi bij vrouwen. Dat zegt echter niks over hun persoonlijkheid.
@rhellema: Ook jij be(ver)oordeelt mensen op hun uiterlijk en eerste indruk. Dat doet elk mens, zelfs een twee jarig kind. Sterker nog, elk zoogdier doet dat…
@lekbak: ik heb ooit een keer een waargebeurd verhaal gehoord waardoor ik geleerd heb om mensen niet meer te beoordelen op hun uiterlijk.

Het verhaal in het kort; een man in spijkerbroek, slobbertrui en klompen dragen komt bij de plaatselijke Mercedes dealer binnen, staat te kijken bij een 600 SEL en vraagt aan de verkoper of hij even in de auto mag zitten. Verkoper zegt tegen de man dat hij dat niet mag omdat hij deze auto toch niet kan betalen. Man bedankt de verkoper en verlaat het pand om vervolgens bij de plaatselijke BMW dealer een 750 iL te bestellen met alle beschikbare opties. Met de verkooporder op zak heeft de man een gesprek gehad met de verkoopleider van de Mercedes verkoper.

Dit verhaal heeft mij geleerd om dus nooit meer iemand op zijn uiterlijk te beoordelen en niet te concluderen alvorens ik de persoon zelf gesproken heb.

Overigens voor alle duidelijkheid, ik was niet de autoverkoper maar liep destijds wel stage bij het bedrijf.
@rhellema: Nog 1 keer en dan hou ik er ook mee op, maar er word hier niemand beoordeeld/veroordeeld op uiterlijk. Er is alleen gezegd dat ze tattoo’s niet mooi vinden of een afknapper vinden. Daarmee is de dame in kwestie nog geen slecht mens, maar is ze minder aantrekkelijk voor een aantal mensen. Kan toch? Niks mis mee. Voor andere mensen is ze juist weer aantrekkelijker geworden.
@viezefreddyw:

Het is helemaal OK om een hakenkruis op je voorhoofd te laten tatoeëren ..

NL is namelijk een tolerant land ..
@rhellema:

Ach jee .. dat “waargebeurde” verhaal weer ..
Nog ouder dan de bijbel .. zelfde moraal ook ..
@lincoln: je was er niet bij…de basis van ieder geloof
@rhellema: Grappig. Lopen zeuren dat iemand mensen met tattoo’s in een hoek drukt om dezelfde persoon uit te maken voor ‘heaumeau’. Boter/hoofd… sneu..
@BrutaalAapje: toch knap van je dat je dat hebt kunnen lezen. #schouderklopje
Tatoeages -> afknapper.
Logisch toch?
Die anderen zijn ook niet echt mijn stijl trouwens.
Meh, zie liever de hot import chicks .
Wat leuk dat haar moeder ook op de foto mocht.
Knappe dame, maar die tattoo op dr arm vind ik niks…
@racerx: idem hier
Eigenlijk vind ik enkel de eerste dame van de foto line-up in het vorige artikel interessant… wat weten we daar over?
Dat is niet mis
Zo te zien de natte droom van het petjesvolk!
mehh, zeker niet mijn keuze van de finalisten, die plakplaatjes verknallen het in elk opzicht
En nog een prijs voor de winnares was een Playboyshoot.

Dus voor de vetzakskes onder ons; Dan kan je al haar tattoo’s en piercings zien!
Die linkse meid lijkt wel de dochter van Jan Marijnissen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).