Dit kost de 675LT Carbon Series MSO als occasion

Auteur: , 35 Reacties

Gelimiteerde supercars zijn nu eenmaal flink aan de prijs. De McLaren 675LT Spider is geen uitzondering.

Sinds 2016 levert McLaren de dakloze variant van de 675LT aan klanten en langzaam maar zeker vinden exemplaren van de gelimiteerde cabrio hun weg naar de occasionmarkt. Net zoals andere exclusieve supercars is ook de 675LT Spider stevig aan de prijs als tweedehandsje. Helemaal als het de zeldzamere Carbon Series MSO-variant betreft. Van deze versie zijn er namelijk maar 25 stuks.

Een gelimiteerde variant van een gelimiteerde auto dus. Yo dawg! In vergelijking met de reguliere 675LT Spider beschikt de Carbon Series over 40 procent meer carbon. Daarnaast sloegen deze 25 bijzondere cabrio’s het spuit-stadium over. Het resultaat is een geweldige naakte carbon look.

Eén van deze 25 speciaaltjes wordt te koop aangeboden in Frankrijk. Op de teller staan slechts 100 gereden kilometers. McLaren heeft de cabrio in november 2016 geleverd. Het carbon feestje wordt gecombineerd met oranje accenten. Vraagprijs: 750.000 euries.35 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Karig foto’s -1
Auto is Vinex-drempel stand -3
@sr20det: karige* in* gaat lekker ..
-2
Is er een spider?
@gulli: Yes. Vooral op foto 2 is dat makkelijk te zien.
Erg dikke bak! Alleen dat interieur.. een begrafenis ziet er nog uitnodigender uit..
Dat is 500.000 euro teveel
@honeyhanger: omdat? Het is wel een full carbon body, iets dat je alleen kan waderen in het echt
Pak m maar in
Als je een auto met zo’n prijskaartje aanbiedt, kan je op z’n minst zorgen voor een beetje goede foto’s. Voor een oude schuur op een grindpad is nou niet echt de beste plek.
Gave uitvoering, wel saai interieur. En lijkt het carbon een bruine waas te hebben of is dat de licht in val? Zonde dat zoiets zeer waarschijnlijk in een showroom beland of kelder als collectors item. Als ik echt veel geld zou hebben kocht ik er twee eentje om mee te rijden en de ander om binnen te zetten.
De 675LT is voor mij de enige McLaren die ik echt mooi vind. De 12C heb ik nooit wat aan gevonden en de 650S is niets meer dan een facelift. De 570S vind ik nog wel mooi maar de 675LT vind ik prachtig. Wel duur, helaas…
@viezefreddyw: Nieuw jaar, nieuwe ronden en kansen. Ben het weer met je eens. De mp4 en 650 hebben mij ook nooit veel gedaan. De 675 lijkt echter wel echt te kloppen. Alle details maken het af.

De 570 vind ik overigens erg schitterend. Zag hem laatst in het echt rijden en is tich wel echt een fraaie verschijning. Al helemaal als GT.
@berlinetta: Ik vind de GT ook prachtig. Zeker in het grijs is hij erg mooi. Maar nog liever een Ferrari.
@viezefreddyw: Dat sowieso! Een mooie 458 blijft toch zeker fraaier.
@berlinetta: Het klinische van een McLaren spreekt mij ook niet aan. Een Ferrari ongeacht welke roept een soort van geilheid en enthousiasme op bij elke auto liefhebber. Of het nou een 458 of F40 is. De McLaren heeft geen sexyness overzich heen, maar die is volgepakt met hypertechnologie.
Als ik mocht kiezen wist ik het wel : een Lexus LFA
@dieselkameel: Eens, ik vind het wel indrukwekkend wat McLaren bouwt, maar het raakt me niet echt. Ferrari krijgt dat meestal wel voor elkaar.
@dieselkameel: Grappig dat je dan vervolgens wel voor de LFA kiest ;) Dat imago van Ferrari spreekt mij juist niet aan. Iedereen weet dat als je in een rode sport auto rijdt het een Ferrari is. Mclaren daarentegen is wat minder bekend nog. Daarnaast vind ik de ontwerpen veel cleaner dan die van Ferrari.
@redbee5: Het geluid van de LFA een keer ‘live’ gehoord. Wanneer je dan een andere sport auto hoort valt alles smerig tegen. Alleen het geluid van die auto al……
Zit net een video van shmee150 te kijken over carflipping…
Voor 500k en een klap in het gezicht van de vorige eigenaar omdat hij er zo weinig in heeft gereden, neem ik hem mee.
@berlinetta: Wedden dan je hem voor 500k ook niet mee neemt.
@Donstil: Je hebt gelijk. Ik heb geen 500k :(
De taffus wat een geld!
Prachtige auto hoor maar ik zou het er niet voor over hebben.
Dit is Carbon porn ?
Dat ontwerp van dat ding……… Veel te chaotisch. Afschuwelijk. Nee, ik sla even over.
Doet me weinig.. wat maakt McLaren toch emotieloze wagens tegenwoordig.. dit ook weer, anonieme bak opgeleukt met carbon. Het blijft wat mij betreft een ontzettend saaie bedoeling. Onbegrijpelijk dat de F1 dezelfde naam draagt.
No thanks, doe mij maar eentje met een felle kleur ipv de zoveelste ‘full carbon body’. Of een 458 Aperta, nog beter zelfs. Interieur is trouwens ook om te janken.
Wat hebben mensen met dat maakte carbon? Leluk leluk en nogeens leluk
Wat is het toch een geweldig apparaat. En zo in dat naakte carbon zie je het vakmanschap van McLaren nog meer naar voren komen. Ja, ik wil hem wel!
Ik ben fan, ik wil hem…
Vind zo’n zwarte doodskist niks, de speciale editie rode 570S van een paar weken terug ligt aanzienlijk prettiger op het netvlies. Maar ’n 675LT zal vast (nog) beter rijden, dat dan weer wel.
Passend decor zo’n obscuur achtererf voor je supercar van 750k in de verkoop op af te beelden.
Aahhh een echte petrolhead…. uuhm beleggingsinvesteerder
Petjes alert!
Mooi! Wat betreft jullie opmerkingen over de kleur.
De setting doet hem geen eer aan. De foto’s zijn bagger. Kijk ff naar de clip van The Weeknd / Starboy dan zie je hoe mooi is eigenlijk zo is

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).