Dit kost de Tesla Model 3R van RevoZport

Auteur: , 17 Reacties

Is de elektrische sedan zo wel te pruimen?

In tegenstelling tot de Model S heeft de Model 3 een ‘meh’ voorkomen. Het is niet de knapste auto in de korte geschiedenis van Tesla. Tuner RevoZport Racing Technology weet er een goede draai aan te geven met deze R-Zentric Model 3R.

De Model 3 is volgens de tuner uit Hong Kong geïnspireerd op de nieuwe Roadster. RevoZport is niet de eerste die de Model 3 weet aan te pakken. Eerder zagen we al een concept van Unplugged Performance. De R-Zentric Model 3R van RevoZport heeft nieuwe remmen en een bodykit gekregen met onder meer spoilerlipjes en een dikke diffuser.

Verder werd de Tesla op 21-inch lichtmetalen gezet. De voorbanden hebben een grootte van 255/21 en achter meet het rubber 305/21. Volgens de tuner komt deze R-Zentric Model 3R beter uit de verf op een circuit in vergelijking met een reguliere Tesla Model 3.

We moeten de tuner maar op de blote ogen geloven, want voor nu blijft het bij een render. Vanaf oktober is de bodykit leverbar. De tuning kost 9.500 dollar.17 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Nog steeds ‘meh’. Sorry.
Ben benieuwd wat die brede banden en bodykit met de actieradius doen.
Geen dikke uitlaat met race katalysatoren? Of een dikke air intake? Laat maar dan hoor..
Mijn standaardcomment dan maar weer: er is helemaal niks getuned. Er zitten andere remmen en wielen op en wat tupperware. Dat is alles.
@dare2think: remmen verbeteren valt in mijn ogen zeker onder tuning. Eigenlijk alles wat prestaties verbetert. Maar geef je wel gelijk hoor. Plastic is geen tuning :)
@vincente30: Andere wielen kan ook tuning zijn als ze lichter zijn dan het origineel, is weer goed voor het onafgeveerd gewicht.
@smoked: Prestatie verbeterend dus tuning inderdaad. Kan alleen nergens lezen dat ze daadwerkelijk lichter zijn of dat ze incl. band gewogen zijn en of de breedte is toegenomen blablabla. Mochten die spoilertjes en diffuser ook werken dan valt het er natuurlijk ook onder. Maar goed dat zijn dingen die bewezen moeten worden en vanaf hier ziet het er alleen maar leuk/anders uit.
@dare2think: Is ook tuning. Er is dus wel degelijk wat getuned ;-).
Hij is zonder die opsmuk ook wel te pruimen, maar voorlopig kan je ‘m gewoon niet krijgen..
Polished turd is still a turd
Ziet er wel lekker ‘rally car’ achtig uit.
Ik zie Donald Duck.
Nu nog een dikke dubbele uitlaat! Oh wacht..
Meh, lijkt net een Model X met die spoiler, al vind ik de donkere raamomlijsting wel gaaf. Is kijken of ik dat op de mijne kan krijgen.
rendering want ze wachten nog op hun bestelling
“Unplugged entertainment” als dat je bedrijfsnaam is waarom ga je dan grote stekkerdozen verbouwen?
Bij het ontbreken van een gril vind ik die Tesla’s een blote billen aanzicht hebben. Ja aërodynamica speelt een rol maar ik vind ’t niet te pruimen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).