Oldtimerparadijs in Bennekom is véél duurder dan je denkt

Auteur: , 28 Reacties

Dit gezellige optrekje herbergt een eclectische verzameling klassiekers.

Heb jij altijd al op het Gelderse platteland willen leven in de buurt van de bruisende metropool Wageningen? Dan is dit huis in Bennekom de aangewezen plaats voor jou om je te vestigen. Op een magnifieke locatie op korte afstand van de bossen en het centrum van Bennekom ligt namelijk dit perceel grond van maar liefst 2.880 vierkante meter op je te wachten, inclusief een bouwval dat je 135 jaar kost om te renoveren villa met veel karakteristieke features.

Om eerlijk te zijn: hoewel het huis zeker de prettige sfeer uitstraalt van verloren zondagmiddagen knutselen aan auto’s en citroenlimonade drinken in de ietwat verwilderde tuin, doe je er waarschijnlijk goed aan de casa niet te kopen. Althans niet voor de vraagprijs van 695.000 Euro. De reden dat we dit buitenkansje echter toch met je delen is de werkelijk epische collectie auto’s die er op het terrein staan.

We zien een oude LaRo (met een bordje ‘te koop’ erop), een paar statige Engelse sedans van Rover en Rolls-Royce, een stokoude Opel Rekord, een nog oudere Cadillac Fleetwood Imperial Sedan, een Nissan Primera station en als klap op de vuurpijl…is dat nou een Lancia Fulvia daar in de garage? Misschien valt er een deal te doen dat je voor de prijs er alle auto’s bijkrijgt?

Met dank aan Jonas voor de tip!28 reacties

Fulvia Coupé aub, de Rover is een P5B(uick) coupé en daarvoor staan twee RR Silver Shadows en een Range Rover in Camel Trophy livery.
Woont lincoln hier?
@rovadepo: ja ..
@willeme: waar zie jij een Audi tt staan?
@fouadski: rijdt hij in een TT? Dat verklaart veel!
@tortuga: @lincoln is IRL Trump’s kapper.
@willeme: ik dacht al aan een zeer kleurrijk persoon. Zou er graag eens rondsnuffelen
De prettige sfeer van op Zondagmiddag knutselen aan auto’s…

Moet je doen in Bennekom, denk dat je nog liever kroongetuige bent geweest tegen Holleeder en na zijn vrijlating De neus opeens voor je deur hebt staan om even bij te babbelen.
@moveyourmind: u bent bekend met Bennekom begrijp ik? Ik zou prima terug willen naar Bennekom en ja, ook op zondag klussen aan een auto. Zoveel klagers krijg je niet denk ik…
@crosscabouter: Ik ben degene die de tip gegeven heeft en ik woon in Bennekom. Nooit problemen als we een klein beetje geluid maken op zondag, wij proberen er natuurlijk wel rekening mee te houden.
@crosscabouter: Misschien valt het in de praktijk wel mee. Zou er trouwens best willen wonen, staan zeker buiten het centrum in de bosrijke omgeving erg mooie huizen.
@moveyourmind: ben toevallig het huis wezen bezichtigen. Alleen de grond is de prijs al waard.
@janjansen: Houd er wel rekening mee dat er misschien wat vloeistof uit die oldtimers is gelekt in – uhm – al die grond …
@frank2b: precies, beding er gerust een schone grond verklaring bij…..
@frank2b: precies, en daarbij woon ik liever in Wageningen.
Er klopt weer geen ene zak van de RDW-benaming aangaande Amerikaanse klassiekers. De Cadillac is een Series 75 uit 1952. Fleetwood is niet onderdeel van de modelnaam in 1952. Hoewel de Fleetwood-badge wel op de voertuig werd gebruikt, was dat meer om aan te geven dat de wagen een koets heeft van Fleetwood. Imperial is al helemaal raar. Want de (model) naam Imperial hoort niet bij Cadillac, maar bij Chrysler. Dit alles is géén rant tegenover @jaapiyo, maar naar de RDW toe.
@toyotafortuner: overigens on topic: ik heb aan de Cadillac genoeg.
@toyotafortuner: ja idd. Van klassieke auto’s snappen ze niks. Als je geluk hebt ligt er een oude beduimelde “onschatbare klassieker” op de keurbalie . Een boek vol met fouten maar daar halen ze wel hun gegegvens uit . Ik heb auto’s opgezocht die wel onder 8 verschillende benamingen in de RDW database staan !
Rij hier bijna elke dag langs en er staan altijd de meest uiteenlopende klassiekers nu staat er een ford cortina te koop op de plek waar die landrover te koop staat.
Is dat een vrachtwagen onder die tent of een trailer? Er staat nog iets voor de Nissan in de garage?
Nu al verkocht?!
@joostgrn: daar lijkt het wel op. Advertentie staat in ieder geval niet meer op Funda.
@joostgrn @rrrobert: het autoblog-effect:)
@autoblogger: dan wordt het tijd om eens met Funda te praten over een gepaste commissie…
Bouwval gezocht?
Het voordeel aan zoiets is dat je je nooit verveelt. Het is een beetje jammer dat de staat van het huis niet zo lekker is. Maar de sfeer is heerlijk, en de rotzooi rond het huis ook.
In geen 695.000 jaar

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).