Dit penthouse komt met een “gratis” Cullinan en Aventador

Auteur: , 19 Reacties

*huilt in armoede*

Wanneer je tientallen miljoenen dollars betaalt voor een huis mogen er best een paar aantrekkelijke extra’s bijzitten. Immers, je spendeert meer geld aan een optrekje dan dat sommige mensen in meerdere levens niet bij elkaar zullen werken. Bij dit nieuwe penthouse in the Mansions at Acqualina, genaamd Palazzio del Cielo (Paleis van de Hemel), is dit uiteraard het geval.

Het penthouse is gevestigd op de 47ste verdieping van het luxe appartementencomplex in Sunny Isles Beach, te Miami, en is gebouwd voor mensen die stinkend rijk zijn en vreselijk in de watten gelegd willen worden. Zo vertelt de verkoper: “People who buy a $38 million penthouse want to walk in the door and not have to do anything but enjoy it.” Wel, bij dit appartement is dit meer dan mogelijk, want wanneer de eigenaar erin zal trekken, heeft hij ongeveer 1.200 vierkante meter tot zijn beschikking, waarvan liefst een kwart te vinden is buiten de deur. Een aanzienlijk deel hiervan zal in beslag genomen worden door het glazen zwembad, dat ruim 180 meter boven de grond bungelt. Binnenshuis vinden we verschillende slaap-, woon- en badkamers die ieder zijn voorzien van de fijnste, meest luxe spullen en materialen. Het goed beveiligde penthouse is een oase van marmer.

Dit penthouse van 38 miljoen komt met een gratis Cullinan en Aventador

Bezit je een huis als deze, dan is het noodzakelijk om ook in stijl door Miami te rollen. Hierom geeft de verkopende partij de eigenaar bij aankoop van dit huis twee essentiële auto’s die het woord “rijkdom” schreeuwen. Wie 38 miljoen dollar overmaakt naar de verkoper, krijgt een gloednieuwe Lamborghini Aventador én een Rolls-Royce Cullinan. U weet wel, de allereerste SUV van het Britse automerk. Bij elkaar heb je hiermee ongeveer driekwart miljoen aan auto’s, die opgeborgen kunnen worden in je eigen two-car garage kunt plaatsen.19 reacties

Ik kan mij toch niet voorstellen dat je voor dat geld daar gaat wonen. Al, zijn vaak mensen die meerdere huizen bezitten.
Voor dat geld ga ik niet in een flatje zitten!
Koop dan iets wat direct aan het strand ligt.
@desjonnies: het voordeel van een appartement is dat je er geen omkijken naar hebt. Ook als je bij jouw landhuis personeel neemt, moet je weer voor dat personeel zorgen.
@crashingduke: en een appartement maakt zichzelf schoon?
Echt een hele gave flat! Prijs is alleen erg jammer.
Een link naar het betreffende pand, ik heb interesse?
Het is veel mooier als je in je Aygo komt aanrollen om naar je penthouse te gaan
Niks is gratis
Hoop geld maar het is een prachtig appartement met dit uitzicht. De gofasts die snachts voorbij ziet komen zijn een welkome afwisseling.
@rolov: precies, kan je vanuit je luie stoel je personeel in de gaten houden. Blijft toch Miami hè.
Best uitzicht, en ook het interieur is wel naar mijn smaak. Wil iemand mij sponsoren?.
Aantrekkelijk, voor de helft van het bedrag.
Kunt dus ook 37 miljoen betalen en zelf 2 autos kopen. Sigaar uit eigen doos zou mijn opa gezegd hebben.
Bezit je een huis als dit
@welkom101: Dan zit je goed in je shit.
@welkom101: Dan is je ego groter dan je lid
Prachtig uitzicht en schitterende flat. Al zou ik liever een mooi landgoed hebben of een land in afrika voor dat geld…
Two-car garage? Laat maar zitten.
Is dit niet die achterlijke flat met glazen pools die als balkons uitsteken en je dus door de glazen bodem 180m naar brneden kijkt?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).