Dit zijn de hypercars van Dubai’s kroonprins

Auteur: , 40 Reacties

Wat heb je aan geld als je te bescheiden bent om je rijkdom aan de wereld te tonen? Heilige moeder van al wat snel is op vier wielen!

De kroonprins van Dubai (Sheikh Hamdan Al Maktoum) heeft een fijn wagenpark, dat wisten we al. Maar als we al die moderne hypercars van hem naast elkaar zien staan flikkert onze onderkaak dwars door ons bureau. Zie hier in één shot gevangen de McLaren P1, Ferrari LaFerrari, Lamborghini Veneno Roadster, Aston Martin One-77, Ferrari F12Berlinetta en Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

En ineens besef je dat geld hebben zoals meneer Hamdan Al Maktoum misschien wel de grootste kwelling is die een mens kan ondergaan. Hoe kies je in hemelsnaam welke auto je vandaag gaat rijden als je ’s morgens je garage binnenloopt en dit voor je neus staat? Dat is toch schier onmogelijk? Welke sleutel zou jij pakken als je de kans had?40 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
als ik die p1, laffe arie, one-77 of bugatti had was ik allang gelukkig. ik zou van het geld een paar mooie klassiekers kopen. altijd leuk!
Ik ben in ieder geval blij dat meneer deze auto’s standaard heeft gehouden en niet verneukt met allemaal tjoening!
@matje140: Dat wel, maar wat dan weer minder is, is dat ‘ie een beetje de standaard kleuren van deze auto’s heeft uitgezocht. Wat dat betreft doet die gozert van Jamiroquai het beter met zijn groene Laffe, die auto is daarmee automatisch een stuk interessanter dan alweer een rode of zwarte Laffe…
@jaapiyo: de kleurkeuze is inderdaad niet heel origineel, maar zolang ie ze qua bumpers, spoilers en velgen standaard laat vind ik opzich alles prima!
Mijn hemels, wat is die lamborghini lelijk…
Jezus wat een wagens. Ferrari f12 past hier overigens niet bij
De Bugatti
Krijg je bij zo’n Veneno ook een schroevendraaier om je ogen mee uit te steken? Wat een angstaanjagend lelijk ding vind ik dat. Dan moet je alles in feite wel hebben. Kan geen andere reden bedenken om zo’n ding te kopen…
Pff, armoedzaaier.
Niet eens een Koenigsegg of Pagani. Beetje jammer hoor..
@BmwMPower: wedden dat hij die ook ergens heeft staan
@brabusrocket: Met lager productie aantal zo je verwachten dat een Koenigsegg en Pagani hier ook zouden staan.
@BmwMPower: Deze zullen nog wel ergens in een garage weg staan te stoffen, mnr had niet genoeg vrachtwagens besteld om al zijn wagens te laten komen ;)
Hahah pff hij heb geneens een 918 en een one:1.. doe mij trouwens die veneno maar, gewoon omdat ie zo bizar is.
@stancedjetta: en niks van pagani of koenisseg… Wat een amateur :)
Die Aston one77 blijft het meest stijlvol.
De P1!
pfff..hij heeft niet eens een Zonda Cinque en een Porsche 918
Beetje saai en voorspelbaar, zo’n collectie. Dit schreeuwt alleen maar “ik heb bakken met geld, en koop alleen ’t duurste van ’t snelste van ’t nieuwste”. Goed voor de omzet van die fabrikanten, maar mij doet zo’n verzameling niet zoveel.
Een auto zonder dak in de woestijn… Is dat niet vreselijk warm?
Smaak heeft tie niet.
@norge: Enige smaak die jij kent is die van azijn…
@malefunk: Nee hoor, bitter en zuur en verrot ken ik ook..
@norge: Geen fijnproever dus…
Doe mij maar die zeer brute Lamborghini Veneno!!! Wat een beest is dat zeg!
Durf te wedden dat die dingen nog geen kilometer gereden hebben
Geef mij maar een S63 (als het kan een 65) AMG. Heeft een kleinere pooier factor, is meer dan snel genoeg, en je kan er lekker in zitten met 4 personen.
Ik heb altijd liever een sportsedan over een supercar. Je hebt het veel comfortabeler, goedkoper, en je bent minder patserig dan een supercar.
Ik denk dat ik als ik toch zoveel geld zou hebben iets exclusievers was gaan zoeken en dan laten personaliseren ipv de duurste wagens in standaard samenstelling laten overvliegen. Overigens als ik zou moeten kiezen zou ik denk ik liever even verder kijken in zijn garages naar andere pareltjes dan deze wagens
Als hij maar kan Pronken met zijn Prestige, en voor de rest is hij zo vals als het maar kan, als het om een projectplanning vanuit het buiteland gaat, vooral zijn vader Sheikh Mohammed spant daarmee de kroon.
Ik weet niet hoor, als ze je Ferrari Speciale komen leveren dat je dan denkt “Oh ja, shit, die had ik ook nog in bestelling staan!” Dan geniet je er toch bakken minder van denk ik, dan wanneer je na jarenlang zwoegen eindelijk een bijzondere auto bij elkaar verdiend hebt.
@C6_R: Ah, als hij maar kan Pronken met zijn Prestige, en z’n familie maar kan meegenieten, daar is het hem om te doen, en voorts denken ze dat ze van zichzelf dat ze alleen heersers zijn, om nog maar over vele andere aspecten te zwijgen . . .
Lekker hoor, de Veyron zou als eerste erbij komen mocht ik in zijn schoenen staan.
Wil je speciaal zijn en speelt geld geen rol? Laat van elk model een one-off maken… laferrari monstertruck, p1-pickup, bugatti electrisch versie vd veyron, en een limoversie van de lambo… dan val je pas op… no offence maar waarschijnlijk zal zijn buurman hetzelfde hebben staan. Voor deze mooie autos hoeft je alleen maar de staatslotterij te winnen…. dus over 1,5 week zouden ze bij mij kunnen staan… koop dan een ferrari 250 gto uit 1964…
One 77 of Veneno
Heerlijke Bugatti Veyron
Wat zijn die bugatti en one 77 toch prachtige karren!
Doe mij die gele P1 maar heerlijke bak.
De McLaren P1 is uit dit rijtje veruit de mooiste.
McLaren P1 en de LaFerrari.
De 918 ontbreekt even als de LF-A.
Een hoop lekkers, LaFerrai, McLaren P1 en natuurlijk de Bugatti Veyron.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).