DMC maakt de nieuwe Aventador S een tandje extremer

Auteur: , 13 Reacties

Correctie: tandje moet eigenlijk tand zijn.

De vorige DMC Aventador was al geen lieverdje om te zien. Bij de nieuwe Aventador S gaat de Duitse tuner nog een stap verder. Het nieuwe project heet Aventador S Tecno en je moet er snel bij zijn. DMC gaat slechts 10 stuks bouwen van dit bijzondere apparaat.

Van top tot teen is de S voorzien van carbon opsmuk. De aangepakte V12-mastodont uit Sant’Agata Bolognese oogt drukker dan ooit en de nieuwe diffuser is helemaal klaar voor agrarische activiteiten.

DMC introduceert tevens een nieuwe hydraulische achtervleugel. De spoiler kent drie verschillende standen genaamd Corsa, GT of Insane. Het wordt pas echt interessant als we het over de motor gaan hebben. Eindelijk passeert DMC de 1000 pk-grens met de Aventador, want de Tecno krijgt volgens DMC een powerpack met twee turbo’s die het vermogen naar 1588 pk brengt. Specs van deze setup zijn helaas nog niet vrijgegeven.13 reacties

Er bestaat maar één DMC in mijn ogen en hij staat hier in het midden http://www.bunchfamily.ca/wp-content/uploads/rundmc_2.jpg
@shiva: Walk This Way! Blijft BAAS!
@shiva: hear hear !
@shiva: DMC, op een blog over auto’s, dan moet ik juist niet aan jongens met een gettoblaster en Adidasjes denken, maar aan een DeLorean..
@shiva: !!!
Zo’n uiterlijk, niks voor mij maar de gemiddelde olie-russen en clubeigenaren zullen er wel opgewonden van raken.. Het vermogen is dan wel weer indrukwekkend!
Kijk, dat is een goede titel
Brrrr!
Het wordt hoe langer hoe zotter in de tuning-wereld . . .
Als ik die CAD modellen zie, zie ik echt niet hoe die spoiler zou moeten bewegen aangezien alles aan elkaar lijkt te zitten??
Kont lijkt verder op een tondeuze.
‘pass’
Met die achter diffuser kun je idd snel je akker omploegen
Doe maar een standaard S in het gifgroen.
Een tandje lelijker

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).