Don Perridon hangt de bink uit met nieuw wrapje op Veyron

Auteur: , 48 Reacties

Filerijden behoort niet tot de grootste hobby's van de gemiddelde Nederlander. Tot je opeens een Bugatti Veyron Grand Sport in je ooghoeken ziet opduiken.

Bugatti Veyron Grand Sport in Trust-kleuren

Aangezien Autojunk-user janfr1908 bovenstaande Veyron op Nederlands grondgebied spotte, kon hij al snel de conclusie trekken dat het om één van de drie bolides van Michel Perridon ging. Zoon Don stapt regelmatig achter het stuur van deze Bugatti’s van zijn vader en was ook deze keer verantwoordelijk voor het ritje over de snelweg.

Gelukkig leverde dat deze keer geen beschadigde Veyron of torenhoge verkeersboetes op. Althans: daar lijkt het op, want later die dag was de Grand Sport nog altijd in volle glorie te bewonderen. Mag-ie wat jullie betreft vaker met deze wrap de straat op of is deze Veyron mooier in zijn originele kleur, wit?

Bekijk de rest van de foto’s op autojunk.nl.48 reacties

Dat wrappen is toch wel een uitkomst. Elke paar maanden een nieuwe kleur mogelijk.
mijn intelligentie staat me niet toe om iets te vinden van een sticker ..
daar ben ik ronduit te dom voor ..
Het maakt niet uit op wat voor auto je een trust logo plakt, het blijven bagger kwaliteit producten. Ik vind het wel knap dat die kerel er zo rijk mee is geworden.
@MrSkyline: Inderdaad ik vraag me ook af wie die spullen koopt, mijn motto is “I don’t trust Trust”.
@tampie: ik ga toch voor logitech
@reggie-boy_rood: ik ook :)
Logitech levert goed spul
@tampie: Hier hetzelfde, waarom zou je trust kopen. Logitech heeft veel betere producten.
@MrSkyline: Dat is een wonder idd, ik blijf er in ieder geval ver vandaan.
@MrSkyline:
Ach, mensen willen kennelijk graag bedonderd worden, VAG maakt ook rommel en toch verkoopt het als een malle….
@MrSkyline: ik heb ook nog nooit een werkend trust product gehad.. Vreemd idd
Lelijk..berichten over perridon&zn. mogen ook wegblijven..leuk dat ze 3 veyron’s in bezit hebben maar dat weten we nu wel.
@ghost: tja dat wel maar het zijn wel auto’s die bijna 2 miljoen koste. Dus het blijven eyecatchers. Ook al plakken ze er een lelijke sticker op. En komen de auto’s meer negatief in het nieuws dan positief (don..)
@rolov:
Eyecatcher?

Sorry, ik krijg er alleen maar pijn van in mijn ogen.
Van mij mag AB ook stoppen met trekken aan dat dode paard dat Veyron heet, de industrie heeft zoveel mooiers voortgebracht.
@tupperware: Jawel een eyecatcher. Misschien niet voor degene meer verstand van auto’s hebben zoals wij hier, maar wel voor de gemiddelde bezoeker van een auto beurs show bijeenkomst. Noem het maar op. de naam bugatti en 1000 pk doet heel veel mensen nog steeds vol bewondering staan ook al Is er inmiddels veel mooier maar onbekendere spul. Hoeveel mensen kennen nu bv echt een agera?
@rolov:
Nu noem je ook wel een groep op ook, die groep leken staat zelfs mijn Smartje onder te kwijlen.
Ik begrijp zijn statement dus wel….
@jrk68: ja maar die groep Is wel in de meerderheid.
@ghost: hier hetzelfde gevoel. Om nou iedere keer 1 van z’n Veyrons aan te halen bij het minste of het geringste is mijns inziens wat overdreven. Lekker op -gespot houden
@ghost: Dit, heel erg dit.
Als je zo’n auto tegenkomt met die raclame dan vertrouw je trust toch nog minder als dat je het al deed?
Je kan zeggen wat je wilt over Perridon, maar hij doet tenminste wat met z’n Veyron.
Zie ‘m wel eens rijden. Hij is blijkbaar gek op de Twentse natuur, want zie ‘m wel eens in de Lutte staan. Leuke wrap ook, beter dan die saaie kleurstelling die er normaliter op zit.

Ter verdediging van al die kritiek steeds over hem.. Hij heeft geweldig hard gewerkt om een aantal zeer exclusieve auto’s te kunnen bemachtigen. Daar zeg ik U tegen, kunnen mensen nog een voorbeeld aan nemen. Daarbij, Trust was vroeger unthrustworthy, nu maken ze best degelijk spul. Heb bijna drie jaar gedaan met een eLED toetsenbord van Trust, die staat nu bij mijn ouders en wordt dagelijks gebruikt :) Ook de gaming toetsenborden zijn best te doen, kan je van Microsoft niet zeggen om maar een voorbeeld te noemen.

Ben ik dan een Trust-fanboy ? Niet echt, maar ik loop niet weg van waarheden. Het is tegenwoordig degelijk spul !
@JaxDryke:

op de Nederlandse school heb je kunnen leren dat alle rijke blanke mensen oplichters zijn .. en fascisten .. en slavendrijvers .. en belasting-onduikers .. en uitbuiters .. en gemenerikken ..

dat krijg je standaard bij economie les ..
van een leraar economie die steevast op de fiets met geitewollen sandalen naar werk moet omdat ie zoveel van economie snapt ..
@lincoln: Ik weet niet op welke school jij gezeten hebt, maar ik heb geleerd iedereen te respecteren en zelf een oordeel te treffen over mensen, niet wat er in geschiedenisboekjes staat. Maar misschien ben jij veel ouder / veel jonger dan ik :P (bijna 32) :)
@lincoln:
ga je nou opeens lopen beweren dat je op school iets geleerd hebt?
@JaxDryke: trust goed als gaming spul? Logitech G-serie, Razer en zo zijn er wel meer merken die toch echt veel beter zijn..
@ablogjunk: Dat er merken zijn die beter zijn wil nog niet zeggen dat Trust rotzooi is.
@ablogjunk: logitech -_-‘
@JaxDryke: Ik werkte in een ICT/elektronica zaak en ik moet toch echt tot de conclusie komen dat Trust van alle merken veruit de meeste problemen per verkocht product hadden….
Dus blijf ik maar bij mijn “Never Trust trust” motto.

Zelfs voor de low-end prijsklasse waar ze op mikken is de kwaliteit slecht. Verder ben ik wel jaloers ja. Zou ook best zo rijk willen zijn of ik daarvoor nou goede of kut producten moet verkopen.
Zet maar in een museum ofzo..
@norge: Waarom in een museum zetten ? Ik erger me al kapot aan een familielid die een Veyron SS heeft en er praktisch nooit in rijdt onder het mom van ‘hij rijdt wel erg duur’. En dat met een vermogen van meer dan 60 miljoen. Gelukkig spreek ik ‘m niet vaak, want dat soort mensen mogen wat mij betreft in een klap hun geld verliezen.
Perridon laat tenminste zien dat hij plezier heeft aan z’n bakje. Nogmaals, mensen zeuren wel erg vaak over ‘hoe het rijke volk laat zien hoeveel geld ze hebben’. Ik geniet ervan als ik een sportbak voorbij zie sjezen, want laten we wel wezen, de meeste van dit soort mensen hebben érg hard moeten werken met lange dagen om plezier te kunnen maken. Als je je eraan stoort, verlaat dan Autoblog en werk zelf eens wat harder om je ook te kunnen meten aan deze mensen !
@JaxDryke:
wat je dus wilt zeggen is dat iedereen die geen veyron heeft een lui stuk vreten is…

en als je denkt dat de meeste mensen die geld hebben er hard voor hebben gewerkt zou je eens hier in monaco moeten komen kijken…
@super: Dat zijn jouw woorden. Dat zeg ik namelijk niet. Lees nog eens !!
Drie keer niks 1:producten 2: wraps 3: veyrons
Ik ben overigens van mening dat er eens een keer een alternatief moet komen voor de huidige kentekens v.w.b. dit soort auto’s. In Italië ben je niet verplicht om je nummerbord aan de voorzijde te dragen als dit de stijl van de auto teniet doet, idem in Amerika. In deze twee landen mag je je nummerbord ook bevestigen op het dashbord achter de voorruit.
3 Veyron’s en een helikopter op het dak. Kennelijk flinke marges op die Chinese meuk.
Simpel: living the life. Uiteindelijk maakt t geen reet uit waarmee je rijk bent geworden (zolang t niet met oplichten, racisme, moorden, dwangarbeid e.d. is geweest). Dus of je nou goedkope elektrische zooi hebt verkocht of mazzel hebt gehad met een loterij: wat maakt t uit. Ik geef openlijk toe dat ik jaloers ben op z’n vermogen. t Maakt je niet gelukkiger, maar t maakt t wel en stuk makkelijk om nog wat plannen te verwezenlijken in het leven.
En ja: elektronica wordt vaak in elkaar gezet door zeer weinig verdienende Aziaten; maar goed, die >100000 Chinezen die Apple troep in elkaar zetten en wonen in appartementen met zelfmoord beveiliging: het is jammer genoeg niet anders.

En die wrap is fucking lelijk natuurlijk; maar goed: living the life.
@gregorius:
get rich or try dying je weet tog
Dit moet toch wel de lelijkste wrap zijn, die ik tijden heb gezien.
@corrado16v: is puur reclame voor de bavaria city race in Rotterdam daarna gaat die er weer af.
Altijd leuk, ga zo door ! Lekker elke maand een andere wrap op je Veyron en nog liever elke maand een nieuwe Veyron erbij ! Als trust zo waanzinnig slecht is zoals jullie beweren, wordt het ook niet verkocht.
Plak er gewoon een sticker op dan. Een grote. Waarom verkracht je een hele auto????
Ipv zo’n Veyron had ie ook 1 miljoen producten 2x zo duurzaam kunnen laten maken.

Maar het is knap wat ‘ie voor elkaar heeft gekregen
Begint een beetje saai te worden die Perridon stukjes. Leuk ze hebben een paar Veyrons en daar rijden ze mee. Iedereen is ze nu wel een keer tegengekomen en hoeft niet meer elke keer op Autoblog wat mij betreft.
Leuk dat er een artikel overgeschreven is vond het file rijden opeens inderdaad een stuk minder erg :)
Als ‘ie mij nou een van die andere twee Veyrons leent met een Trust-wrapje erop. Ik vind het echt niet erg om met zo’n auto reclame te maken voor Trust.
Ik vind ze ook erg veel in de spotlights komen, het is trouwens voor hun ook een hele klus om op elke auto bijeenkomst te komen…?
Haha zodra de naam Perridon verschijnt zijn de reacties zo voorspelbaar, heerlijk.
Elke kleur is mooier dan dit wrapje!
Gave bedrijfswagen looool

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).