Drankrijder haat politiefoto, stuurt selfie

Auteur: , 14 Reacties

Maak kennis met Donald "Chip" Pugh. Een drankrijder die zo'n ijdele sneuneus is, dat hij een selfie naar de politie stuurde voor bij zijn opsporingsbericht.

Drankrijder stuurt selfie omdat hij ijdel is

De politie in Lima, Ohio was op zoek naar Donald omdat hij niet was komen opdagen bij een rechtszaak inzake het rijden onder invloed. Los daarvan wordt ook zijn betrokkenheid bij brandstichting en vandalisme onderzocht. Geen lieverdje dus.

Omdat Donald niet kwam opdagen besloot de politie om zijn foto online te zetten, onder andere op hun eigen Facebookpagina. Bij het bericht werden twee zogeheten “mugshots” geplaatst, maar daar kon de boef niet om lachen. En dus stuurde hij een berichtje naar de politie met een betere foto.

Zijn carfie werd vervolgens als derde foto toegevoegd aan het opsporingsbericht. Inmiddels is de beste man opgepakt in Californië, waarschijnlijk was hij daar om een gezond kleurtje op te doen.14 reacties

Ik snap zijn bijnaam Chip wel. Is aardig wat bijgekomen na zijn mugshot.
Idioot…..
Dit vind ik nou een grappige actie van de beste man.

Ik zal de rest maar voor zijn; wat heeft dit in hemelsnaam met auto’s te maken?
@centric: Uhhh… Carfie en drankRIJDER
Het was nodig want had nooit gedacht dat die twee dezelfde waren ;)
Gekke tukker dat het is.
Carlton,is that you?
Politie heeft gewoon een goede foto gepakt met zijn zuipkop en bij de ingestuurde wil hij die zuipkop verbergen en de schijn wekken dat hij een keurige vent is die eenmalig een foutje heeft begaan. Zuipkop en domkop in 1
Toch fijn hè, die geo tags!
Wat een baas
@mrrallycross: nee, faalhaas
@sanderm3: Ja wat hij heeft gedaan is misschien minder. Maar die foto is wel een bazen actie hoor. Criminelen met hunor?
Murica
Als je bekend wordt dan wel met een mooie foto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).