Eerste nieuwe Z4 coupé verkocht voor belachelijk bedrag

Auteur: , 29 Reacties

すごい.

Supra

Bij de onthulling van de nieuwe Supra was de respons in de comments een beetje lauwwarm. Echte ricers vinden het maar niks dat de legendarische raket van weleer nu een omgekatte BMW is en niet-ricers…tsja die kijken sowieso niet of nauwelijks om naar Japanse auto’s, vraag dat maar aan Infiniti. Koppel dat aan het relatief hoge prijskaartje dat aan de auto zal hangen in Nederland en we durven de voorspelling wel aan dat we de nieuwe Supra, eigenlijk net als oude, niet in de toppen van verkooplijstjes terug zullen zien. Jan vier keer Modaal gaat toch gewoon weer voor een (jong gebruikte) 911. Zelf vind ik dat ergens wel jammer, want ik denk dat de Supra als net-niet supercar juist wel een waardig opvolger gaat worden van zijn inmiddels schromelijk overschatte voorganger. Plus, er komt nu eindelijk een dikke Japanner op de markt met een fatsoenlijk werkend infotainment systeem!

Gelukkig zijn er in de rest van de wereld misschien toch meer mensen die er ook zo over denken. Zo kunnen we vandaag namelijk officieel vaststellen dat de nieuwe Supra zo’n twee keer zo episch is als de nieuwe Ford Mustang Shelby GT500. Het eerste exemplaar daarvan werd namelijk geveild voor 1,1 miljoen Dollar, maar inmiddels weten we dat de eerste Supra onder de hamer is gegaan voor 2,1 miljoen Dollar. Niet slecht voor een auto die in Amerika in de boeken staat voor 56.180 Dollar (het betreft een van de 1.500 launch editions).

De torenhoge prijs heeft vast ook wat te maken met het feit dat de opbrengst naar het goede doel gaat, in dit geval de American Heart Association en de Bob Woodruff Foundation. Maar, zeker in relatie tot die ‘Stang van gisteren signaleert het bedrag waarschijnlijk ook wel dat de Supra hypetrain nog niet ontspoord is. Spijt dat ‘ie aan je neus voorbij is gegaan?29 reacties

1st.
@beardman: No. Just no.
@beardman: waarom,….
@beardman: bak een taart en vier het
@beardman: doei!
@beardman: ook zoveel voor betaald?
@beardman: is geen Enzo Knol video dit.
@porschepdk: wat is een Enzo Knol? Zit dat in Italiaanse groentemix?
Fifth.
@mats106rallye: Eigenlijk 3e, aangezien die andere twee comments op de eerste waren…
@posthumus: jij bent zeker de gezelligste op feestjes
@posthumus: hoe zegt men dat ook weer in het Engels? Oh ja.. Turd!
BPM op z’n Amerikaans ..
@lincoln: dat heet toch dealer markup? Een volledig vrij invulbaar bedrag als de dealer merkt dat een model goed loopt?
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
60k dollar? Even rekenen 2.100.000/60.000 = 35 supra’s zijn er meer dan dat er in Nl verkocht zullen worden komend jaar
Jaapiyo, je begint wel serieus goede stukjes te schrijven. Zo langzaamaan een waardig opvolger voor Sirsmokealot. Hulde!!
$2,1 miljoen voor het goede doel. Je had ook gewoon $2,1 miljoen kunnen overmaken en vervolgens een nieuwe Supra kunnen kopen. Nu heb je gewoon een Supra van $2,1 miljoen waarvan iedereen je voor gek verklaard. Had je gewoon het bedrag overgemaakt dan had iedereen je alleen maar filantroop genoemd.
@Rick-dos: je hebt aandachtshoeren zonder geld, en aandachtshoeren met geld. Precies dezelfde personen, alleen verschilt hun bereik.
@Rick-dos: je snapt het niet nu heeft hij 56k dollar korting moest hij enkel doneren en dan nog eens kopen was hij/zij meer kwijt.
Ik noem hem voortaan gewoon de bmw supra. Klinkt beter als z4 coupe.
@toyotavenray: dan
@720s: je weet dat je hier een risicootje neemt of niet young padawan 😜?
@jaapiyo: deze insider’s joke dient niet in vergetelheid te geraken ;) verder boeit het me weinig.
@720s: @jaapiyo: taalnazi’s raus!!1111
@720s: bedankt voor de tip. Zal er de volgende keer weer, als neerzetten.
@720s: Nee beter he!
Dank voor de correcte titel Autoblog! Mag dan de eerste Toyota met een fatsoenlijke navi zijn, het is ook de eerste waar na 100.000km de krukaslagers uit vallen…
@dper4mance: het gaat allemaal om die CO2 gainz jeweetzelf broer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).