En jawel, Victor Muller is een pannenkoek

Auteur: , 28 Reacties

Het nieuwste deel in onze serie 'en jawels' over Victor Muller.

VM

Victor’s mattie, huurbaas en ‘sterrenmakelaar’ Jacques Walch is helemaal klaar met Vic. Je zou zelfs kunnen zeggen dat Walch walgt van de voormalig Saab-baas. Walch ‘gunde’ Victor een kantoortje in Blaricum nadat Victor het hoofdkantoor van Spyker in Zeewolde moest verlaten, zo bericht Quote. We klopten in het verleden al eens op de deur van het pand, maar op dat moment was er geen kip.

Victor denkt waarschijnlijk dat als hij er niet is, hij ook niet hoeft te dokken voor de ruimte. Volgens Walch moet hij 1.000 Euro huur per maand neertellen voor Spyker HQ. Gezien de ruimte en de locatie beschouwt Walch dat zelf als een vriendendienst voor zijn gappie Victor. Maar hoe lang de twee nog vrienden zijn is de vraag. De stenenschuiver claimt namelijk dat Victor niet betaalt. Tegelijkertijd was Muller onlangs wel weer aanwezig bij de Mille Miglia. Dat stak Jacques, die zelf ook in Italië aanwezig was voor de rally-klassieker.

Hij hoeft er maar €1000 per maand voor te betalen. Maar zelfs dat doet ie niet. Dan stoort het me dat hij dit jaar tijdens de Mille Miglia toch gewoon weer mooi weer staat te spelen. Ik was er zelf ook, maar die pannenkoek probeerde mij duidelijk te ontlopen.

Nadat Muller onlangs nog vrijgesproken werd van belastingontduiking pakken de donkere wolken zich dus alweer samen boven zijn hoofd eyeballs.

Bedankt Maarten voor de tip!28 reacties

Je bent een pannenkoek als je zaken doet met Victor zonder vooruitbetaling.
@harrie: maar de allergrootste pannenkoek ben je als een vooruitbetaling doet aan Victor voor een auto.
Jos heeft problemen met het betalen van de huur.
Victor heeft al gereageerd:

“Ik heb met Walch gesproken en we hebben zoals dat zo mooi heet “de lucht geklaard”. Natuurlijk zal ik mijn financiële verplichtingen jegens hem nakomen. Ik bedoel We zijn al zolang vrienden en vrienden naaien doe je gewoon niet. We zijn dan ook met elkaar overeengekomen dat zodra ik de eerste SSUV D12 verkoop ik mijn huur zal betalen.”
Ik hoop voor Walch dat hij alles duidelijk op papier heeft staan. Anders kan het nog problemen opleveren om de huurachterstand te vorderen.
Het houd niet op, niet vanzelf….
Some say that he almost immediately goes bunkrupt when playing monopoly but in the end he always wins the game.

All we know is, he’s called The Vic!
@ghost: die is oud, maar toch schitterend. Iedereen die hem als eerste noteert onder een berichtje van Vic krijgt een plusje, dus jij ook ;-)
Tja, ik ben geneigd te zeggen: ‘Waar rook is, is vuur’, maar dat is wellicht te kort door de bocht. Desalniettemin doet het me de wenkbrauwen fronsen. Wordt zo’n event niet moe van zichzelf en de voortdurend negatieve beeldvorming rond hemzelf, die hij misschien een beetje aan zichzelf te danken heeft?
@granlusso: ik vind het wel meevallen met negatief nieuws om hem heen, wel typisch Nederland, alle bullshit wordt uitvergroot en als je succes hebt dan krijg je afgunst. Als je het CV van Vic bekijkt dan heeft hij het erg goed gedaan, en als ondernemer ga je wel eens op je bek, kunnen de loonslaven allemaal weer dingen roepen…..
@slickrick: Nee daar heb je ook gelijk in, alleen ik merk dat ik zelf al begin te twijfelen aan deze ondernemer, waar waarschijnlijk hartstikke onterecht is.
@slickrick: Ondernemers die denken dat zij God zijn, dat zijn de aller beste, toch?!
@slickrick: Spijkers op laag water zoeken?
@slickrick: Dit is zo mooi. Dit is precies de soort opmerking die dit soort mensen in stand houdt. Het zijn de mensen er die aleen het goede zien. Diezelfde mensen zien de leugens niet, omdat de leugens door nog betere leugens weg worden gewerkt. Deze mensen willen gewoon in het goede verhaal geloven en, wanneer mogelijk, delen in het succes.

Uiteindelijk past V.M. prima in het rijtje van meester-oplichters als Trump en de mensen van Herballife. (elk land heeft zo wel zijn rijtje bekende oplichters) Het zijn oplichters die op het randje van het legale opereren; hun acties en ideen als prachtig verkopen, maar ondertussen een hoop mensen flink benadeeld achterlaten: vaak mensen die niet beter wisten.
Prioriteiten van een ECHTE petrolhead ..
Helemaal top van Vic ..

Laat die huisjesmelkers maar de rambam krijgen ..
@lincoln: en met het geld dat hij bespaart kan hij lekker weer een kilo lucht bakken. Broekzak vetzak.
@pomoek: je bent zelf een vetzak ;)
Je bent een pannenkoek als je iemand een pannenkoek noemt omdat iemand diegene een pannenkoek noemt.
@jaapiyo graag gedaan
@maarten020: Maarten de Bruyn?
€12000 is toch maar liefst 3,7% van de verwachte aanschafprijs van een C8 Preliator excl. belastingen. Dat is inderdaad wel een heel bedrag.
Spijker op z’n kop
Leave Victor alone!

Toch, die spykers zijn prachtige machines. Blijft jammer dat die toko van Muller genaaid is door de patentuitsluiting van GM.
@fiestacruizer: en door Victor zelf natuurlijk…
@fiestacruizer: Ehh GM was ook niet dom. Het was geen geheim dat Müller al aan het onderhandelen was met de Chinezen. Daarom kwam er dat verbod op inzet van GM techniek.
Betalen als de eerste SUV verkocht is? Met welk geld gaat hij die wagen dan bouwen als hij met het voorschot zijn schulden gaat aflossen?
Victor Muller is een ordinaire charlatan en oplichter. Als je dat nu nog niet doorhebt ben je enorm dom in combinatie met een enorme plaat voor je kop.
€1.000,- p/m niet kunnen ophoesten… maar dan kan je wel een auto ontwikkelen natuurlijk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).