Fast & Furious 7 heeft een releasedatum

Auteur: , 28 Reacties

Twee weken geleden werd bekend dat Fast & Furious 7 ondanks het overlijden van hoofdrolspeler Paul Walker toch doorgang zou vinden, met een herschreven script. Zojuist maakte niemand minder dan Vin Diesel de datum bekend: noteer 10 april 2015 in je agenda.

Paul Walker en Vin Diesel

Diesel postte de informatie op zijn Facebook-account, begeleid door bovenstaande foto en de tekst The last scene we filmed together [..] P.s. He’d want you to know first….

Het is nog een kleine anderhalf jaar wachten, maar het zit er dik in dat het zevende deel van de franchise nog wel eens de meest succesvolle ooit kan worden, door Walkers dood. Ter vergelijking: The Crow was ook niet een bijster goede film, die aan velen onopgemerkt voorbij was gegaan, ware het niet dat Brandon Lee tijdens de opnames verongelukte.

In ander nieuws: gisteren werd er wederom een Paul Walker-herdenking gehouden, in Nieuwegein. Ook dit keer trok het evenement veel bezoekers, ongeveer 2.000 man. Hierbij werd kennelijk ook wat schade gereden.28 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Dus ’t volgende PW nieuws krijgen we in 2015…
Als al degenen die ooit verongelukten nu eens evenveel aandacht zouden krijgen!
@saxoke: Het gaat helemaal niet over Paul Walker. Het gaat over de release datum van de nieuwe F&F film. Waarbij het terloops gaat over de dood van Paul Walker omdat die er nou eenmaal onlosmakelijk aan verbonden is.

En als je autoblog ervan beticht dat ze het eens over auto’s moeten hebben, dit gaat over de grootste auto franchise van de afgelopen 180 jaar. Ontken maar eens dat nieuws daarover, over auto’s gaat.
@bmcslx01: grootste auto franchise? Weet niet hoe je dat ziet maar in de (auto)game industrie gaat een veelvoud aan geld om!
Anyway wat ik niet begrijp, ik heb 5 min van 1 van die films gezien waar PW (alias robert de niro van de auto films looool)op de snelweg rijd, de auto een slinger geeft en vervolgens net zo hard achteruit rijd als vooruit. Ik weet niet maar je zou toch zeggen dat het films zijn voor 10 jarigen en niet voor petrolheads. Dus al AB nou melding maakt van behoorlijke films maar dit …? Net als met games, console arcade games noemen ze hier race sims, nou dan weet je niks van (race)games
@yerrie: Misschien had ik meer woorden moeten gebruiken. Fast and the furious is de grootste franchise met gebruik van auto’s etc etc. Ja games gaan ook hard inderdaad. Goed opgemerkt man. +1 voor jou.

Waarom moet het realistisch zijn? Alsof de Jason Bourne reeks realistisch is. Of James Bond. Of GTA. Of of of of of of of of of of.

Teveel lui hier die vinden dat ze het allemaal tienmaal beter snappen dan alles en iedereen en vooral beter dan degene die er MILJOENEN mee verdiend hebben. 100% realistisch is saai, films zijn voor vermaak en dus vaak over the top.
@yerrie: Ik wilde +1 geven, maar -1 voor de spelfouten dus neutraal :).
@yerrie: is er ooit n melding gemaakt over bvb de Transporter reeks. Die films die eigenlijk over een S8 gingen?
Idd f&f films zijn idd onlosmakelijk verbonden met autos. Helemaal gelijk in!
Ik denk dat ze nu ineens een Oscar gaan krijgen!!!
En de nieuwe titel is Too Fast & Furious
@pjp911: Weet je hoe deel 2 heet?
@RRenault: Die heeft Too Fast Too Furious, niet Too Fast & Furious.
@kp92: heeft = heet
@kp92:

Nope ook niet…2 fast, 2 furious ;)
Wat een rare trui heeft Vin aan zeg, ik dacht eerst dat dat verband was oid.
Hahaha ik sta op doe foto in t kranten stukje kijkent naar de motorrr
@miguelspits: Stond je maar in een leslokaal waar Nederlands werd gegeven, kijkend naar het schoolbord.
@berlinetta: haha vakantie he, maar inderdaad een erg domme spellings fout :P
@miguelspits: als je niet vrij bent is er wel chocola van te maken?
@mrs250: haha jaa boeien joh ik typ ff snel maak ook gewoon fouten, ben ook maar een mens
@miguelspits: als het nu alleen maar typfouten waren, maar dit was toch een stijlfout van heb ik jou daar :O
Wordt geen succes….Over een jaar is iedereen PW vergeten.
Stond jij maar wat minder voor dat bod dan was je nu een gewone hollandanse jongen en niet zo’n zieke spellingnazi.
Wat doet die t of d er toe? Snapte je het niet of wilde je laten zien hoe knap je was ? En dan raar vinden dat ze vroeger veel gepest zijn, ziek gejank over spelling steeds weer
@yerrie: Hollandanse is wel een mooi creatief woord moet ik zeggen.
@yerrie: Heb je het tegen mij?
Ben heel benieuwd hoe ze het script gaan herschrijven en wat er met Brian gaat gebeuren in de film. Lijkt me best moeilijk om dat een beetje goed af te handelen.

Die memorial meeting gisteren was trouwens echt een drama. Veel te veel compleet respectloos volk wat er alleen was om met hun tupperware autootjes uit te sloven, waardoor je dus ook ongelukken krijgt.
@fant: vond wel leuke meeting beetje veel subaru’s maarja
Ik kijk er nu al naar uit!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).