Inktzwarte Ferrari 458 Italia is heer van het duister

Auteur: , 16 Reacties

Nét als je dacht dat het allemaal niet zwarter kan, is daar ineens deze 458 Italia. Recht uit de onderwereld, in stealth-mode.

Het Zwitserse Luxury Custom bedacht zich dat er nog niet genoeg opgekalefaterde 458’s rondrijden op deze wereld, en besloot de Italiaanse spierbundel om te toveren tot een Batmobile-waardig voertuig. Niet geschikt voor kinderen.

Hoe dan? Allereerst om de auto van band tot dak tiefschwarz te maken. De ADV.1 velgen, de carrosserie, de ruiten, de achterlichten, zo ongeveer alles wat zwart kan, is zwart. Zelfs alle chroomaccenten moesten het ontgelden. Slechts de remklauwen en het Ferrari-logo mochten geel blijven.

Daarnaast werd de Ferrari door de Zwitserse sleutelaars verlaagd, om er nu echt zeker van te zijn dat er geen enkele drempel meer gepakt kan worden. En omdat het er bruut uitziet, natuurlijk. Of er iets onder de kap is veranderd, durven we niet te zeggen.

We hoeven jullie kenners uiteraard niet te vertellen dat de body hier en daar ook aangepast is met een kit van DMC, het front bijvoorbeeld. Lang niet zo extreem als andere versies van de tuner of Liberty Walk, maar toch. Wat ons betreft verdient deze Sithlord een plek in de lijst meest bijzondere 458’s.

Update – Video:16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Kijk, zo hoor je een dergelijke wagen behandelen. Subtiele accenten toevoegen en een ander kleurtje, geen 25 spoilers en een bumber die breder is dan een vrachtwagen
Persoonlijk vind ik zwart echt spuuglelijk op welke auto dan ook, maar hier staat het wel bruut. Hoewel ik zelf een andere kleur had gekozen.
Inderdaad de zoveelste getuinde 458, maar dat maakt hem niet minder lekker.
@lambowambo: getunede*
Die twee spoilertjes vooraan zijn echt verschikkelijk lelijk!
Als je van die zwarte achterlichten op een niet zwarte auto doet ziet het er meestal niet uit. Trouwens een geslaagde bak.
Ziet er prima uit. Ik vraag me alleen wat het verlagen van de auto en het aanbrengen van de extra spoilers doet. Ik denk dat Ferrari daar toch heel wat uurtjes in heeft gestoken om dat te perfectioneren.
Gekleurde remklauwen zijn echt lelijk/passé. Helemaal op deze creatie.
Super dik!
Ik vind die twee onderkinnen op de voorbumper niet echt mooi. Voor de rest wel een lekker exemplaartje!
@jorisk: dan vind je deze vast beter:
https://imagizer.imageshack.us/v2/1375x773q90/41/ybzu.jpg
http://imageshack.com/a/img11/1120/rvzj.jpg
@niekloog: dat klopt alleen ook niet echt fan van die smoked achterlichten, voor de rest, heerlijke wagen en stiekem standaard gewoon het allerbeste!
Ziet er heerlijk uit, niet al te extreem veel veranderen, gewoon andere velgjes, lekker zwart en misschien een paar kleine dingetjes veranderen, zo hoort het.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).