Ferrari-stel geniet van de zon in Cannes [gespot]

Auteur: , 5 Reacties

Het voorjaar is aangebroken en dat betekent dat de supercars weer uit de garage kunnen. Deze Ferrari F12berlinetta en 458 mogen hun baasje in Cannes vergezellen.

Ferrari combo in Cannes

Wat een geweldig leven moeten die mensen hebben, daar in Cannes (Frankrijk). Lekker op je eigen schip chillen in de zon en no-stress genieten van de omgeving. Om niet lopend naar een sterrenrestaurant te hoeven, heb je een mooie bolide laten overkomen naar je vakantiebestemming. En als je vrouw graag naar de schoonheidsspecialist gaat terwijl jij de golfbaan wil bezoeken, zet je er voor haar natuurlijk een nog wat kleinere bolide naast. Een scenario dat zomaar zou kunnen passen bij deze foto.

Spotter owenwesterhout kwam deze witte F12berlinetta en eigeel-zwarte 458 tegen in de haven. De 20 cilinders, 1310 pk en 1230 Nm liggen in het zonnetje te bakken totdat ze door hun baasje ontwaakt worden. Om vervolgens stapvoets door de stad te toeven en 500 meter verderop een andere parking te mogen versieren.

De Italiaanse straatkunst is voor menig liefhebber een lust voor het oog, zeker in deze -naar mij inziens- prachtige kleurstellingen. Groot gelijk dus dat de rijke bootbezitters ze als back-up op het havenparkeerterrein hebben staan.

Check meer foto’s van dit stel op autojunk.nl.5 reacties

Mooie spot, maar een beetje jammer van die half-gele 458, die sideskirts lijken er wel tegenaan geplakt zo.
@martijn1993: Ja precies, daar dacht ik ook al aan
@martijn1993: Hier zie je het verschil tussen een echte Ferrari en een net niet Ferrari (rechts op de foto).

Die F12 is een heerlijk echte Ferrari, daar knalt het vanaf, zoals het hoort. De 458 is voor mij altijd een net niet Ferrari geweest, dit heb ik ook met de 360, maar niet met de 348, 328, of 308’s, dat zijn voor mij nog wel echte Ferrari’s. De California is voor mij ook een net niet Ferrari, ook de huidige lift maakt het nog geen echte Ferrari, maar hij komt wel beter in de buurt.
De F12 kan eigenlijk elke kleur wel hebben, ik moet wel altijd een de 550 Maranello denken, maar hij oogt net wat gretiger, wat meer volbloed sportwagen, dan de 550.
@Orichy: Een 458 en een 360 zijn het nét niet, maar een 308 juist weer wel?

Volgens mij heb jij het begrip van begrijpen niet helemaal begrepen.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).