Ferrari toont nieuwe specials van F12berlinetta en FF

Auteur: , 10 Reacties

Met het Tailor-Made programma laat Ferrari haar klanten auto's helemaal naar eigen smaak aankleden. Vanaf nu kan dat ook in Azië, oftewel reden voor twee nieuwe specials.

En als het merk zegt tailor made, dan bedoelt het ook tailor made. Een ruitjesmotief in je interieur, een 599 met spijkerstofbekleding, het kan allemaal. De klant bedenkt het, Ferrari doet de aanpassingen en verstuurt de megadikke factuur. Nu is het moment daar dat ook Chinezen hun wagen naar wens kunnen laten afwerken. De opening van het Tailor-Made Center in Shanghai was voor de Italianen reden om speciale modellen van hun twee dikste productiemodellen mee te nemen, genaamd de F12berlinetta Polo Edition en de FF Dressage Edition.

De F12berlinetta Polo Edition heeft de kleur Bianco Italia Opaco meegekregen, afgewerkt met Navy Blue racestrepen. Het interieur heeft een vergelijkbare make-over gekregen, maar dan met blauwe stoelen afgewerkt met een witte rand. Ook is het carbonfiber voorzien van een blauwige lak.

De FF Dressage Edition is geinspireerd op de paardensport, wat terug te zien is aan de kleur van het leer op de stoelen. Dat heeft door de roodachtige gloed iets weg van zadelleer. Op het stuur vinden we het symbool voor het jaar van het paard, het exterieur is gespoten in de kleur Black Piano Nero.10 reacties

Zou ik die F12 ook zonder string kunnen bestellen, of is dat niet Tailor made?
via Android app
Een Ferrari in het wit kopen zou verboden moeten worden.
@knipperlichtje:
Waarom? Ik vind ’t een fantastische kleur voor de F12, smaken enzo ;p
via Android app
@JvT: ik vind het zo saai, er zit geen diepte in
@knipperlichtje: de deuk in de deur is anders goed zichtbaar. De zwarte FF is veel erger, die wordt er echt Golf saai van.
Volledig off-topic, maar die reclames van marktplaats zijn zo verschrikkelijk storend dat ad-blocker weer aan gaat.

on-topic: Dat wit is erg cool
Doe eens gek, een witte Ferrari met een blauw interieur. Die mag wel bij de verzameling!
@gash:
U is Chris Evans…?
Schitterende stoelen in die FF!!! Het zijn beide geweldig uitgedoste Ferrari’s.
Prachtige wagens zijn het geworden alleen had wat mij betreft wel wat gekleurde details aan het exterieur toegevoegd mogen worden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).