Ford GT Heritage Edition heeft een bijzondere optie

Auteur: , 16 Reacties

Hij is terug.

De gloednieuwe Ford GT Heritage Edition mét Gulf livery is gepresenteerd door de Amerikaanse autofabrikant in Monterey. Een must voor de Ford-liefhebbers die de vorige GT met Heritage pakket in de garage hebben staan.

Deze GT Heritage Edition is natuurlijk te herkennen aan de iconische blauw en oranje Gulf-kleuren. De Ford is extra bijzonder dankzij een unieke optie die je op de ‘gewone’ GT niet zal vinden. Zoals je misschien wel weet bestaat de body van de GT uit carbon. Door de lak is het bijna niet op te merken, maar bij de GT Heritage Edition gaat het een stukje makkelijker. Als exclusieve optie is het namelijk mogelijk om voor het 2019 model het getal ‘9’ te bestellen. Het is een knipoog naar de GT40 die in 1968 Le Mans won.

Ford GT Heritage Edition heeft een bijzondere optie

Let echter op! Dit is geen sticker. Ford heeft een stukje lak weggelaten waardoor naakt carbon het cijfer zichtbaar maakt. De 2019 Ford GT Heritage Edition beschikt over de ‘No. 9’-optie, de 2020 Ford GT Heritage Edition komt met ‘No 6.’, wat weer een knipoog is naar de Le Mans overwinning in 1969. Op technisch vlak is de GT hetzelfde gebleven. De 3.5 liter Ecoboost V6 levert nog steeds 655 pk, gekoppeld aan een zeventraps automaat met dubbele koppeling.

GT16 reacties

Optie zal wel 10k Kotsen
@autospotterkerkrade: Zou ik ook wel willen, even boven de pot hangen en 10 mille rijker zijn.
@denniss00: dan ben ik inmiddels multi-miljonair 🤮🤮🤮
Ik vind dik!
Wat een super gave auto. Vindt de toevoeging ecoboost overigens meer op een focus passen dan op een supercar. Alsof je je Duitse Herder Fikkie noemt…
@schoen85: vindtT met een T…seriouse?
@schoen85: Pomoek vindt een d/t foutje minder erg dan/als(?) over jezelf schrijven in de derde persoon.
@pomoek: als je er “ik” voor zet, wat ik uit pure zaterdagmiddaglazyness heb verzaakt, maar wat een goed verstaander zal begrijpen, gaat die vlieger niet op.
Overigens komt het niet sterk over om in je kritiek op anderen zelf te twijfelen over de grammaticale juistheid van je eigen zin. Dat vind ik dan weer…
@schoen85: een goede verstaander had begrepen dat ik gebruik maakte van jou comment om een grapje te maken in algemene zin en niet een grapje over jou of om jou af te zeiken. Sterker nog: het was eerder een poging in tegenovergestelde richting. Dat dit niet is aangekomen kan aan mij liggen of aan aan pure zaterdagmiddaglazyness. Fijn weekend nog!
@pomoek: check, laten we het inderdaad op zaterdagmiddaglazyness houden… Dat houdt hier in F1 quali op de iPad terwijl de kinderen een middagdutje doen. Scherpte is er dan even vanaf ;-)
Fijn weekend!
@schoen85: 👍
@schoen85: seriousE met een E… serious?
@schoen85: seriouse met een -se? Seriously?
@schoen85: deze motor in deze wagen ook een ecoboost label geven vind ik juist humor.
Lekker makkelijk extra geld vangen
Nu gaat Ford die al verkopen? Dag mag toch niet. Is nog geen 2 jaar op de markt!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).