Fraaie verschijning: Porsche 911 met Electric Blue interieur

Auteur: , 17 Reacties

We have a winner.

Wie een Porsche 911 uit de 991-reeks koopt heeft doorgaans niet te klagen over de opties aan interieuraankleding, de liefhebber met een dikke beurs kan zelfs naar Porsche Exclusive uitwijken als het standaardaanbod hem niet naar de zin is.

Dit alles belet derden niet om met hun eigen ideëen op de proppen te komen. Het Poolse Carlex, geen kleine partij, maakte een bijpassend interieur voor een blauwe 911 Carrera. Helaas heeft zijn eigenaar er een Caractere-bodykit op geschoroefd, zoals te zien aan de aparte roosters op de heupen. De brons-gouden 10-spaaksvelgen zijn dan wel weer erg geslaagd.

Hij is bijna perfect dus. Als het een 911 GTS of een GT3 was geweest, dan werd het een redactiefavorietje.17 reacties

dikke bak, dik interieur, maar gadverdamme, waarom van dat vieze, ordinaire, goedkoop gekleurde blauwe troep aan de binnenkant??
hmm, die zin had een beter verloop moeten krijgen.
Alsof zo’n Kever standaard nog niet lelijk genoeg is!
@benzinehoofd: Porsches zijn kevers, duitsers zijn nazi’s, belgen zijn dom (nofi) zwarte piet is rassictisch… en jij, jij zal wel uit hambaken komen denk ik. Daar denken ze allemaal nog zo bekrompen.
@911GT2: Kleine kanttekening mijnerzijds: ik vind Porsches 911 inderdaad Kevers. Maar er zijn, denk ik, (zeker tegenwoordig) maar héél weinig nationaalsocialistische Duitsers. Net als onder alle andere nationaliteiten zijn er vast ook onder de Belgen een paar domme figuren te vinden. Ik weet niet wat rassictisch is, maar ik ben er vrij zeker van dat Zwarte Piet dat niet is – en racistisch evenmin. En ik kan me niet herinneren ooit in hambaken te zijn geweest, maar daar zou ik jou vast zijn tegengekomen.
Lelijk niet maar dit oogt veeel te cheap voor een Porsche.. Lijkt wel een GT-R ( maar die is Japans; dus nemen we maar voor lief )

Buitenkantje is erg netjes.
Waarom klop je dan niet bij Porsche Exclusive aan ipv bij een stelletje Polen?
Wansmaak woensdag, maar dan op donderdag.
http://www.autoblog.nl/nieuws/porsche-911-991-carrera-gts-maakt-hebberig-70913

Zo’n Carrera GTS is heerlijk vooral die bordeaux rode met zwarte velgen, dit is niks. De 911 GTS en de GT3 zijn idd perfect.
Dit vind ik de meest geslaagde carrera ooit. Zowel in als exterieur.
Tuningblog.nl
Oeeffff…..dat interieur ziet er echt niet uit..lijkt wel op de binnenkant van een verkeerd “verfraaide” honda civic van een petjesdragende puistenkop..
jammer dat er geen sportstuur in zit….
Ze hadden het, zeker wat het stuur betreft, kunnen laten bij blauwe stiksels. Dit oogt een beetje alsof ze los zijn gegaan met stuurwielhoezen en stoelhoezen die wel eens bij de Lidl voor 4,99 liggen
Uitverkoop bij hallforts
Exterieur kleur:geweldig incl velgen
Interieur: mhaa niet zo , doe dan maar mooi een bruine kleur
@gecko75: Is failliet had ik gehoord…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).