Fuching lekker: de 911 Targa 4S Exclusive Edition

Auteur: , 11 Reacties

En met een oplage van 15 stuks nog exclusief ook.

Fuching lekker: de 911 Targa 4S Exclusive Edition

Ter ere van de 50ste verjaardag van de Targa heeft Porsche een Exclusive Edition voor de Nederlandse markt gemaakt. Gespoten in Gulfblauw en aangevuld met zwarte accenten. Om het af te maken liggen er 20-inch velgen onder die het Fuchs-design van weleer imiteren. Het zwart komt verder terug in het binnenwerk van de LED-koplampen.

Na het openen van de Porsche met de eveneens babyblauwe sleutel wordt je bij het instappen begroet door verlichte instaplijsten met 911 Targa 4S Exclusive Edition-inscriptie, waarna je plaats kunt nemen in de met zwart leer en zilveren stiksel aangeklede stoelen, met in het midden een ruitjespatroon. Knipoogje naar de vroegere 911 Targa.

Samen met zijn klassieke broertje werd de 911 Targa 4S Exclusive Edition vanochtend op de AutoRAI gepresenteerd. Dus kies maar: de moderne Targa met zijn ingenieuze klapdaksysteem en 430 pk, of de Targa van vroeger?

Prijzen beginnen bij 223.230 euro. Oh, en we hoorden dat er al zes zijn verkocht. Ze gaan dus hard.
11 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Je kunt zeggen van PON wat je wilt, maar ze leveren wel lekkere snoepjes af!
In de zon is die kleur toch wel veel beter dan in die hal, dacht eerst niet dat het dezelfde auto’s waren.
Het doet me niks
Smakelijke bak.Als je deze auto makkelijk kan betalen dan kan er ook nog wel keramische schijven,burmester oor vertroetelaar en een powerpack vanaf.Deze auto wordt straks geheid een klassieker die almaar meer waard wordt.
Voor een speciale exclusieve edition hadden ze wel wat meer mogen doen dan een lekker kleurtje en verder wat kleine dingetjes.

Zeker als ze er meer voor vragen dan een 911 Turbo… Maar het verkoopt toch wel en zal ook wel geld waard blijven.
@reistje: Gaat je nog tegen vallen, ze maken nl. veel te veel special editions waardoor special ineens niet meer zo special is.
@reistje: het is enkel een verzoekje van PON bij Porsche om een “special” te mogen leveren. Dus geen special van Porsche zelf.
Veel geld, maar wat super dik ding!
Babyblauw…, leuk voor de kinderkamer, maar op je Porsche…

Tuurlijk, Gulf, blablabla, historisch verantwoord, blablabla, ik vind der niks an. Zelfs niet op dat oudje op de foto’s.

Wielen zijn wel sexy voor een keertje.
waaauww!
Geweldige uitvoering zo.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).