Furious 7 is de titel van de nieuwste Fast & Furious-film

Auteur: , 33 Reacties

De nieuwe F&F komt over een half jaar pas uit, maar de eerste filmposter is inmiddels vrijgegeven. En we weten wat de titel wordt.

Furious 7 is de titel van de nieuwste Fast & Furious-film

Het volgende deel uit de Fast & Furious-reeks gaat Furious 7 heten. Blijkbaar was de inspiratie een beetje op na titels als The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious, The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five en Fast & Furious 6

De verhaallijn is door Universal Pictures nog niet bekend gemaakt. Wel weten we welke acteurs we in het zevende deel uit de F&F-franchise zullen zien. De hoofdrollen worden wederom gespeeld door Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson. Ook aanwezig zijn Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Elsa Pataky en Lucas Black, die allen door James Wan worden geregisseerd. We mogen ook een aantal nieuwe namen verwelkomen. Vers aan de line-up toegevoegd zijn Jason Statham, Djimon Hounsou, Ronda Rousey, Tony Jaa en Kurt Russell.

Paul Walker leeft nog even voort

Volgens Universal Pictures waren de meeste actie- en dramascenes met Paul gefilmd voordat hij op 30 november 2013 om het leven kwam bij een noodlottig ongeluk in een Porsche Carrera GT, samen met Roger Rodas. De broertjes van Paul, Cody en Caleb, hebben geholpen bij het voltooien van de scenes.

Universal pakt Furious 7 groots aan. In plaats van meteen een trailer vrij te geven, hebben ze een compilatie van de eerdere delen gemaakt, waarin ze de trailer aankondigen. Een trailer voor een trailer. #trailerception.

Furious 7 is de titel van de nieuwste Fast & Furious-film

UPDATE: we hebben de eerste beelden uit de film te pakken. Een kort stukje over supercars en Abu dhabi. Check het HIER.33 reacties

Extra reclame en moneyz trekken over de dood van Paul heen. Nice job Universal. Nice job!
Ik ben nog altijd net zo benieuwd naar deze film als dat ik was toen deze aangekondigd werd een tijd geleden. Nog benieuwder ben ik naar hoe goed ze de “echte” Paul Walker hebben weten te behouden via zijn broertjes en andere look-alikes.
@ej20g: Ik ben ook nog steeds net zo benieuwd. Benieuwd of deze weer zo beroerd is als de vorige delen.
@Donstil: dat mag je uiteraard vinden. Ik kijk er echter graag naar en ik vind ze nog altijd even vermakelijk als toen ik ze allemaal voor het eerst keek. Zeer zeker niet de meest hoogstaande films, maar erg vermakelijk vinden veel mensen ze nog steeds en daar gaat het om.
@Donstil: Nou ja om eerlijk te zijn vond ik alleen deel 2/3/4 beroerd.
Hoeveel van die onzin gaan ze nog uitbrengen? Laat Paul Walker rusten.
@porsche928: wat heeft dit met paul walker te maken?
Pakkend. Niets meer aan doen.
Petjesfilm fast and hillarius
Trailer is beter dan de films…
Ik vond eigenlijk alleen de eerste drie delen echt leuk, toen het nog vrijwel alleen straatracen was met Japanse turbobakken. De franchise is nu meer een over-de-top explosie festijn waar toevallig toffe auto’s in voor komen.
@koektrommel: daar kan ik niet meer mee eens zijn!!
@koektrommel: ik vond alleen nr1 wel aardig. De rest gleed al af en zeker nadat ze allemaal opeens in miljoenen auto’s gingen rijden. Ging nergens meer over. Straat racen was van de straat en niet van de rijke gasten in Koenigseggs en fxxen.
Films met een nietszeggende verhaallijn, middelmatig acteerwerk en toch kijk ik er steeds naar uit…
@Carreza: Zo vreemd is dat niet. Met al die negativiteit in het nieuws, ebola hier, Rusland doet zus, Amerika doet zo, begrotingstekort hier, belastingverhoging daar etc. vind ik het heel normaal dat er steeds meer behoefte is aan films waarbij je je verstand op nul zet en gewoon gaat kijken voor de toffe actie/auto’s/vrouwen (of mannen, als dat je ding is).
@Edge: precies! Altijd dat gezeik over de f&f reeks. Ik ben iig niet altijd in de mood voor een psychologisch verantwoordelijke film die door saaie recensenten de hemel in geprezen word. Gewoon een avondje met een zak chips en een pilsje naar een film kijken met dikke wagens, vrouwen explosies. Dan maakt het mij niet uit dat er ‘matig’ in geacteerd wordt.
Zou er geschakeld worden?
@norge: allemaal automaten dit keer hoorde ik.
@meneer: dan duurt de film wel 10 korter.
Ik kan niet wachten! Ik hoop ook zo op wat meer Japanse auto’s, in de vorige delen was het te veel Amerikaans.
Fast & Furious 6 heet eigenlijk Furious 6 ;)
Hoe dan ook, ik kijk hier ook erg naar uit volgend jaar, hopelijk weer knallen in IMAX net als F6! :)
Kijk er ook wel naar uit. Acteerwerk, kwaliteit etc kan me gestolen worden. Het hoeft van mij allemaal niet zo realistisch… Ik kom gewoon voor de vermaak. Punt.
@toyotafortuner: nou als ze een half uur doen over een landingsbaan scène begin er toch echt ergens iets noet goed te gaan.
Puber filmpje met al die verkrachtte Sjonnie wagens.
@bofkont: Hoe weet je dat?
@redbeams: check de trailer ;)
@bofkont: Yep trap d’r maar lekker in…jij bent een puber dus ;)
@bofkont: Zo te lezen zou jij nog wel wat middelbare school kunnen gebruiken
@asmulders: ach ja was wat te snel , min een t dan maar of niet schoolmeestertje ;)
@bofkont: Je boft dat je jezelf verbetert
@asmulders: lol ;)
Leuke poster… Vin Diesel staat op een krat.
Vin Diesel 182 cm
Paul Walker 188 cm
Dwayne Johnson 196 cm

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).