Gallardo Spyder Performante kopt een Mazda CX-5

Auteur: , 16 Reacties

Waarbij de Lambo er enigszins goed vanaf lijkt te komen.

Gallardo Spyder Performante kopt een Mazda CX-5

Ja, de voorkant van de Performante is kapotstuk. Maar de eigenaar van de Mazda CX-5 heeft lichamelijk gezien de grootste hoofdpijn overgehouden aan de crash. De twee auto’s knalden afgelopen zondag door een nog onbekende reden op elkaar in North Riding, Zuid-Afrika.

De witte Lamborghini hield zijn pootjes op de grond, maar de Mazda werd gelanceerd en belandde op z’n kop. De eigenaar van de Japanse crossover moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de Lambo hield geen verwondingen over aan het incident.

De Lamborghini Gallardo LP 570-4 Spyder Performante is een open Superleggera. In tegenstelling tot de reguliere Gallardo Spyder heeft de Performante 10 pk meer en weegt de Italiaan 60 kg minder. Naast de twee dunne Viper strepen en de subtiele achterspoiler is een Performante te herkennen aan een overdaad aan Carbon Fiber Reinforced Plastic (CFRP).

Mazda CX-5

CX-5 crash

Foto’s via Netcare91116 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Zonde van de Mazda, Is de op 1 na mooiste SUV..
@norge: welke is volgens jou de mooiste dan?
@cadrez:
De Mazda CX4?
@cadrez: de Hyundai Tucson ofcourse :)
@cadrez: Mijn Tucson natuurlijk..
@norge: En de mooiste?
@norge:
Heb je wel door dat je door zo’n omgekeerde psychologie-achtige comment benadrukt dat je het eigenlijk zonde vindt van de Lamborghini?
Het natuurlijk heel stoer om lekker tegendraads te doen door te zeggen dat je het zonde vindt van dat Japanse hok; je zou eens toegeven dat een Lambo best een toffe machine is. Maar nee, dat doet meneer natuurlijk niet, want dat is een duivels VAG-product … so not cool.
Oh well, we weten in ieder geval dat de Lambo over een tijdje weer staat te shinen, terwijl de Mazda gezellig naar de sloop gaat. Cruel world…
Zo’n Lamborghini met lage neus is dan ook een bijzonder goede schans voor SUV-achtigen.
Keerzijde van de ‘fijne hoge zit’ van een (nep-)Suv: een dito hoog zwaartepunt.. Het ding wil bij een uitwijkmanouvre of beuk van opzij maar één ding: meteen op z’n kant of op zijn rug.. Maar ja, Euro NCAP test daar niet op, dat doet alleen een mottige finse instantie waar niemand naar omkijkt.
Doet me denken aan GTA
Vind die Mazda heftiger. Maarja qua herstel is Lambo duurder
Zonde voor die CX-5…
Arme Mazda, ze was nog zo jong :'(. Lambootje, k’hoop dat je er snel weer bovenopkomt!
Meestal legt de Lambo het loodje.Nu wint er eens een keer 1.
Lekker hoor, rijd je lekker de Lambo naar tyfus
“In tegenstelling tot de reguliere Gallardo”

Deze zin bevat geen tegenstelling

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).