Gallery: herken de concept car!

Auteur: , 10 Reacties

Maserati? Alfa Romeo? Audi?

Gallery: herken de concept car!

Nope, het is de BMW 8 Serie Concept die hier een onbeschofte hoeveelheid shine pakt op de beursvloer in Frankfurt. Het front lijkt op real life foto’s beter uit de verf te komen. Met name de grote nieren in de neus stuitten bij de presentatie van de persplaatjes op nogal wat weerstand. We zijn benieuwd hoe dat nu is. Wel lijkt de 8 Serie Concept wat anoniem vormgegeven. Haal het logo van de neus en maak de nieren wat minder opvallend en er hadden diverse merken achter deze proefballon kunnen zitten.

De toekomstige 8 Serie gaat de 6 Serie vervangen. Goed om te weten is dat veel techniek voor de nieuweling niet langer van de 5 Serie, maar van de 7 Serie wordt geleend. De raceversie op basis van de nieuwe 8 Serie werd onlangs trouwens ook geïntroduceerd in Frankfurt. Meer informatie daarover vind je HIER.
10 reacties

Toch wel fraai hoor! Net als de Z4 concept. We gaan BMW bijna het aktive kukident model vergeven, mits ze hier wel leuke motoren inlepelen.
@2wheeler: waarschijnlijk te krijgen vanaf een 3.0L maar ik zou graag een 8serie gran coupe willen zien. Die van de 6serie vind ik zo veel mooier dan de coupe.
Door de giga nieren krijgen de nieuwe bmw’s net zo’n grote bek als de nieuwe audi’s. Fraai is het zeker niet.
Met zulke grote nieren kun je er best 1 verkopen..
Een waardige opvolger van de vorige 8-serie. Dit had trouwens mini niertjes.
Die nieren, damn, waar is BMW mee bezig? Ze zijn goed de weg kwijt. Doe mij maar een Kia!
@tenaci: grapjas…
Lijkt erop dat die nieren dezelfde behandeling hebben gekregen als De Hulk …
Als liefhebber(woordspeling incomming..) in hart en nieren heb ik het lang aangezien maar ik ga het dan nu toch echt uitspreken.

Ze zijn de weg kwijt.

Gelukkig is de M5 wel om aan te gluren dus ik heb nog steeds hoop.

@damrakker: je bent gewoon een autist die niet tegen verandering kan, en over 5 jaar lopen miepen dat het design tijd nodig heeft gehad om aan te wennen en dat ie lang houdbaar blijft.

seen it all

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).