Geef je kids de stance die ze verdienen

Auteur: , 15 Reacties

Bro, my car is so low I can't even use it!

In deze competitieve wereld wil je je kinderen alle voordelen geven die ze kunnen krijgen om een mooi plekje voor zichzelf te veroveren in de maatschappij. Dat begint al op jonge leeftijd, want er is geen plek ter wereld waar de pikorde zo belangrijk is als op het schoolplein. We hebben weleens vaker over producten geschreven die de streetcred van je kind een beetje kunnen opveizelen, zoals een kart op basis van een Barbie-auto. Maar, ik denk dat we nu het ultieme speelgoed gevonden hebben waardoor jouw kleine spruit respect afdwingt bij al zijn of haar peers. Maak kennis met de creaties van Kidstance, een bedrijf dat de speelgoedauto van je afstammelingen tuneert.

Het idee op zich is simpel, Kidstance heeft zich het gedachtengoed van Pimp my Ride eigen gemaakt en past dit vervolgens toe op de wereld van de nieuwste generaties. Immers, als een getunede auto goed is voor de sociaal-economische status van volwassen, waarom zou dat dan niet gelden voor toekomstige volwassenen?

Met dit in het achterhoofd bieden ze een compleet tuningsprogramma aan voor trapauto’s. Verlagingssets, lift-kits, airride, speciale verf, extra toffe lampen, bodykits, een diffuser voor extra downforce, pornojetsers, pompende audio, het is allemaal verkrijgbaar. Op verzoek pakt Kidstance ook het hele interieur aan, al is de prijs van die behandeling op aanvraag. Een beetje zoals dat ook bij bijvoorbeeld Brabus gaat dus.

In de gallery check je een aantal auto’s die Kidstance al gemaakt heeft. Zoals je ziet richten ze zich vooral op geijkte modellen van Porsche, Bentley en Lamborghini. Na het zien van de plaatjes wil je waarschijnlijk ook direct contact opnemen met deze genieën. Dat kan via hun website, waar je tevens een uitgebreide prijslijst vindt van alle mods. Inclusief verschepen erbij kom je al snel uit op een paar ruggen per auto. Maar ach, kan je een prijskaartje plakken op die grijns op het gezicht van je koter?15 reacties

Voor mij zou dit vroeger geen goed speelgoed geweest zijn. Bij waren de traptrekkers al in no time total-loss.
@robert110:
En dit?
http://www.coolthings.com/land-rover-defender-pedal-car/
@desjonnies: kun je beter voor een toylander gaan. Goedkoper en voor beide leuk. Papa kan hem bouwen en eventueel ook rijden. Kleine er kan er in rijden. Niet trappen, heeft gewoon een motor
@robert110: had je toen maar een 159-trapauto, dan had je die nu nog gehad voor eventueel je kleine spruit.
Die Silverado is echt bad ass!! Daar zie ik m’n kleine bink ooit wel eens in rijden (mocht het zover komen).
Mijn zoontje wordt binnenkort twee, maar ik weet niet of dit zijn (toekomstige) smaak goed zal doen…
Ik heb voor £5 op een rommelmarkt een Toyota FJ gekocht voor mijn zoontje. We knappen hem nu samen op. Leer hem van alles over elektriciteit, en laat hem alles op meten. Nu verven en dan kan hij er mee spelen en er voor zorgen. Leuk toch, veel leuker dan nieuw speelgoed voor hem kopen….alleen die Porsche is wel erg tof.
@sketcher: ja dit geeft veel meer waarde en leerervaring dan als je iets kant en klaar voor ‘m koopt. Doe je goed.
Opzich slim concept:
Pa de echte, kiddo een miniatuur kopie, kan kiddo pochen dat ie dezelfde auto als pa rijdt. Dat verkoopt wel..
T’jochie ken een loopfiets krijgen.
Ik zit ook weleens met het idee te spelen om een skelter een beetje aan te kleden (hotrod look met zoomt pipes)
Dit soort dingen wordt bijna altijd aangeschaft door kortgeknipte, brede tattoo dudes.. datzelfde volk wat in die Hemi ’s rijdt. Iets te compenseren denk ik. Tot zover mijn generalisatiemomentje.
@lippie: dat noemen we tokkies of kampers.
Neem je kind mee naar een meeting, laat hem of haar rondrijden in zo’n karretje en gegarandeerd dat hij of zij dan de show steelt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).