Geen nieuwe ‘Beast’-limousine voor Obama

Auteur: , 8 Reacties

Geruchten over een nieuwe Beast als vervanger van Barack Obama's huidige supergepantserde dienstlimousine doen al even de ronde. Uiteraard komt deze er ook, maar Obama zal dit niet meer meemaken als president.

De termijn van de huidige POTUS, die naast het tolontduiken en runnen van een land ook nog tijd weet te vinden om doodleuk aan te schuiven bij Zach Galifianananannakis en zijn heerlijk ongemakkelijke show Between 2 ferns om zijn health care-programma te spammen, loopt in 2016 af. De nieuwe staatslimo wordt pas in 2017 in gebruik genomen, dus dat zal beteken dat zijn opvolger zijn of haar derrière als eerste in de nieuwe limo mag planten.

Op een speciaal hiervoor bedoelde website (dank voor de tip, Joost!) verschenen de voorwaarden waar inschrijvers aan dienen te voldoen. Op 29 augustus wordt het contract gegund, waarna de aanbieder dus nog een ruime 2 jaar heeft om met het eindproduct op de proppen te komen. In totaal heeft de huidige auto het dan 8 jaar volgehouden. Wij zijn erg benieuwd wat voor gadgets en gizmo’s hier allemaal in gestopt gaan worden!

Mocht je The Beast, een kleine truck met een Cadillac-body, willen spotten: hij is 24 en 25 maart in Nederland, tijdens de nucleaire NSS-top, als even de halve randstad op slot wordt gegooid. Hopelijk tanken ze hier wel de juiste brandstof8 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Leuk 2e handsje!
“a. Must be a US Automotive Major Domestic Manufacture with their primary headquarters located in the United States of America.”
He wat jammer, ik mag niet mee doen…
Nou Tesla komop..
Geen dank hoor Smoke!
Voor de spotters: Obama slaapt van 24 op 25 maart in Huis ter Duin of Hotels van Oranje. Aankomst vanaf 22:00, vertrek tussen 08:00 en 09:30. Gebied rondom beide hotels is afgezet en enkel voor bewoners beschikbaar. Aanrader is om op de Beeklaan (t.h.v. flitspaal) te fotograferen, is een lange rechte weg met een mooie achtergrond. De aangekondigde route komt hier langs.

Bovenstaande informatie komt overigens van de gemeentewebsite, is geen gelekte informatie oid: http://www.noordwijk.nl/images/HomepageInternet/NSS/Presentatie%20omwonenden%20NSS%202014.pdf
Nou Lincoln, kom er maar in! :)
Hoeveel kilometers zou deze auto afgelegd hebben in zijn loopbaan?
@stijnson: hij heeft er twee dacht ik deze blijft in de US en de anderen zonder verticale lampen gaat de wereld over via een Hercules.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).