Geen ruime villa, wel een ruime garage*

Auteur: , 27 Reacties

Weer eens wat anders.

In de categorie huizen doen we het ditmaal op een andere manier. Geen prachtige villa met een gigantische tuin en puike garage. Nee, een woning op een industrieterrein met een kantoor en een groot bedrijfspand a.k.a de garage*!

De ligging is niet ideaal (of je hebt altijd al op een industrieterrein willen wonen), maar daar moet je als autoliefhebber doorheen prikken. In de bedrijfshal kunnen volgens Funda namelijk zeven auto’s gestald worden. Op de foto’s is echter slechts één auto te zien. Het gaat om een klassieke Rolls-Royce, zo te zien een trouwauto.

Bij het pand komt tevens een kantoor, ideaal als je een klein bedrijfje hebt. Kun je de boterham tussendemiddag eten bij moeders de vrouw, werken met je personeel in het nabijgelegen kantoor en geniet0n van autocollectie in de bedrijfsloods. De woning staat te koop voor 650.000 euro.27 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
-edit: nutteloze bijdrage-
woonruimte is overrated, heb liever veel garage ruimte, spendeer ik toch meer tijd dan in huis, een huis zie ik als slaap ruimte meer niet…

In dat opzicht is het dus perfect… alleen om nou in ijselstein te gaan wonen? krijg ik elke dag mn grootouders op bezoek, affentoe is leuk maar constant? no thx
Silverline stopt ermee. Ik heb er twee keer een auto gehuurd, en was daar dik tevreden over. Een Porsche en een Corvette. Ik wilde deze lente de Alfa Spider eens proberen, maar dat gaat helaas niet meer door. De Rolls staat te koop, net als de rest van het wagenpark. En een aantal dikke motoren.
@mynameisjeroen: Hey wat jammer. Ik heb er een paar keer heerlijke motoren gehuurd. Niet vaak genoeg blijkbaar…
@mynameisjeroen: dan heb je geluk gehad. Maar dat zal je wel en het klinkt heel fout maar wit zijn want alles dat dat niet was moest door hem door heen hele grondige inspectie…. hele foute eigenaar!
@3246cm252kw: -je en een dat is wat… autotype
@3246cm252kw: heeft een reden gehad… is niet voor niets dat hij naar irak moest om zn autos terug te halen…
Oei, daarboven staat wel het leukere spul! Vergeet die Rolls en doe mij een paar van boven…
@dizono: zeg…
@dizono: alle goede komt van boven.
Kom vaak bij auto garages en handelaren enz. Je ziet heel vaak in een hoekje nog een oude Rolls Royce olie staan te verliezen. Meestal niets meer waard en niet te verkopen. In 2017 zeker 5 stuks tegen gekomen. Misselijk hoeveel er in Engeland nog staan te roesten.
Volgens mij is dit het verhaal achter de verkoop. Zelfde Rolls als op de foto’s

https://www.ad.nl/utrecht/mark-haalde-zijn-gestolen-auto-s-terug-uit-irak-maar-is-nu-alsnog-alles-kwijt~af935a25/
@dymf: dat is wel een treurig verhaal…
via iPhone app
@dymf: heftig verhaal…
Naast dat pand zitten de Buell goden van Nederland en misschien wel Europa! Twin motorcycles.
Vlak bij Zuidlaren, voor 4 ton:

– huis
-bedrijfspanden
-appartement

https://www.funda.nl/koop/de-groeve/huis-49843143-hunzeweg-70-72/
@awesome: Met een budget van 650.000 zou ik eerder voor dat pand uit jouw comment gaan dan voor die uit het artikel. Met de 250.000 die je overhoudt kun je die woning (vooral die badkamer en keuken) prima naar de eenentwintigste eeuw brengen.
@Edge: jammer van de locatie, krijg je mij voor geen goud heen
@awesome: geen verkeerde ruimte voor dat geld maar ja, Laren. Daar wil je ( als westerling) niet wonen
@seicilindri: Zuidlaren niet nee.
Bekend adres… kennelijk is je geklauwde cabrio’s terughalen uit Irak niet genoeg voor de verzekering… balen
Motorclubhuis van maken?
En waar kan ik de verkoop van die brommers terugvinden? Of zijn de meeste al verkocht?
Brand je handen er maar niet aan. Hier heeft een gemeen iemand gewoond. Heb toevallig hier gewerkt en deze meneer is nooit eerlijk geweest, zowel naar klanten als personeel en dan ben ik nog wel iemand met hart voor de zaak en die echt keihard staat te werken! Zal wel een vloek rusten op dit pand.
@3246cm252kw: STOP eens gauw met dat zwartmaken joh! Mark heeft alles uit de kast getrokken om te proberen zijn zaak overeind te houden, verhuurd echt voor mooie prijzen leuke dingen zodat jij en ik af en toe een onvergetelijk avontuur kunnen maken. Ondanks alle heling dankzij zijn durf steeds de spullen terughaald, meewerkt aan politiearrestaties en dan van de verzekeringsreuzen het deksel op de neus krijgt! Hij verdient wel wat meer rescpect dan jouw laffe zwartmakerij!
Ik gun de oude eigenaar niet deze pech ook niet zijn familie maar hij heeft het er helaas wel zelf naar gemaakt….. Ligt niet aan de doorloop en vraag naar huur van spullen.
Toevallig vandaag een stuk in de krant erover gelezen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).