Geniet van 10 minuten lang supercar fails [video]

Auteur: , 10 Reacties

Deze video legt in tien minuten visueel uit waarom een rijcursus bij de aanschaf van een supercar toch best handig kan zijn.

Geniet van 10 minuten lang supercar fails [video]

Met 500+ pk onder de rechtervoet wordt men weleens overmoedig. Geen probleem als je de auto onder controle hebt, wel een probleem als je niet weet wat je doet.

Vooral dat laatste is in deze video het geval. Van een Veyron in de plomp rijden tot het niet weg kunnen rijden met een 430 Scuderia. Het ene voorval kost de eigenaar wellicht meer centen, maar de schaamte is in beide gevallen groot.

Sommige fragmenten zijn wat gedateerd, maar daarom niet minder leuk om te zien. Bekijk het faalfestijn op Autojunk!10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
10 minuten lang filmpjes die iedereen al kent ;)
Die laatste minuut met vetklep had dr wel uitgemogen.
Die Corvette blijft epic. Effe je hele bak wegfikken. Stond er ook een op van een Countach die hetzelfde doet.
@E34M5Touring: Epic? Dit soort lompigheid doet me gewoon pijn!! Dat de cameraman ook niet ingrijpt als hij ziet dat de banden niet draaien snap ik ook niet.
@coopers:
Cameraman weet ook niet beter.
Blijft boere lompigheid om de boel zo te vernielen.

(en kan er ook geen medelijden mee hebben)
@coopers: Zie Hubert’s reactie. Als je een ZO6 niet aan het burnen krijgt moet je misschien gewoon weer Hyundai gaan rijden. Het probleem is dat ie veel te hard remt, de truc is om hem aan het spinnen te krijgen en dat met minimale remdruk tegen te houden zodat ie blijft staan. Als je dan de rem zo hard in trapt dat je koppelingsplaat de geest geeft ben je mijns inziens te dom om te poepen. Bovendien had de geur van verbrande koppeling, het feit dat de auto niet vibreert en het kleine detail dat je geen banden hoort spinnen hem toch aan het denken moeten zetten. Helaas voor hem….
@coopers: ik heb niet gekeken maar weet precies welk filmpje. :) wat een stel eikels idd.
utr1984 via Android app
Gave pixels!
Het lullige van zo’n opvallende auto is… je valt zo op :P Je kunt niet ff ongezien in een hoekje wegkruipen zoals de laatste meneer waarschijnlijk graag had gedaan.
Wat een ontzettende sukkels met die Corvette.. Doet pijn om te zien:(

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).