Gespot: bijzonder kleurtje voor je 5 Serie Touring

Auteur: , 28 Reacties

Is het bruin? Is het brons? Is het mooi? Of toch lelijk? Een ding is zeker: deze Fünfer Touring is een stuk minder saai.

Apart kleurtje voor je 5 Serie Touring

De BMW 5 Serie Touring is een sportief rakkertje met goede looks, maar echt opvallen doet ‘ie niet op de Nederlandse weg. Tenminste, niet voor de leek. Misschien is het daarom dat deze Duitser zijn Bimmerstation een make-over heeft gegeven, voor net wat meer sjeu.

Het eerste wat bij mij in gedachten op kwam was ‘modderschuit’, maar bij nader inzien is dat wat kort door de bocht. Dit matte bruin staat deze A6 Avant-conculega prima. En ook die zwarte veelspaaks wielen erbij kunnen wel. Een beetje tjappie-achtig, maar aan de andere kant niet heel lelijk. Aparte kleurtjes maken bij dit soort auto’s net even het verschil

Daarnaast heeft deze 5 Serie (F11) een pijpje links én rechts en is er een sportievere voorbumper gemonteerd. Riekt naar een M Sport-pakketje.

Bekijk alle foto’s van sls63amg op Autojunk.nl!28 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
lennnb via iPhone app
Deze bimmer mag er wat mij betreft zeker zijn!
@lennnb: Hij mag er zijn ja, maar liefst in een ander kleurtje…
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Mooi is anders maar dat vind ik altijd met mat kleuren.
Zou het in het echt moeten zien eigenlijk. Mercedes heeft een gelijkaardige, champagnekleur ( niet mat), welke ik bijzonder stijlvol vind.

Maar bij matte kleuren stel ik me altijd “kijk naar mij” mensen voor, en deze kleur niet in het mat, zou waarschijnlijk veel mooier ogen, maar krijgt waarschijnlijk dan weer niet genoeg aandacht.
Moest het niet mat zijn zou het er heel wat beter uitzien dan nu.
via Android app
Prachtige uitvoering met mooie velgen, zou zelf altijd felblauw met een diep metallic-effect nemen
Heerlijk zo een 535 of het een diesel of benzine weet ik niet maar in combinatie met die elektrische stuurbekrachtiging stuurt dat heerlijk scherp
@karsvdtuin: en rijdt het lekker door*
Doet me wat denken aan champagne kleur en dat groengrijs dat ondertussen al eeuwen uit de mode is.

Hoe werkt het eigenlijk met matte verf, kan je daarmee gewoon de wasstraat in? Mag dat gesimoniseert worden?
@Hupke: bij bmw zeggen ze van niet…bij loogman denken ze wel dat het kan…neem het risico maar niet en was gewoon zonder polish…maar deze kleur lijkt me meer op een folie dan frozen bronze lak maar dat kan ook door het licht komen
Sepang bronze, alleen dan mat.
Gaat mijn voorkeur toch echt uit naar de metallic versie.
Sepang is ook al brons? Dacht dat die plek/dat circuit alleen blauw toebedeeld kreeg..
@sir_smokalot: het is al een aantal jaren een BMW individual kleur. De mooiste in mijn ogen..
De 5 serie heeft heel mooie maar subtiele lijnen, om dit goed uit te laten komen zou je de wagen dus in een lichte kleur moeten kiezen. Bij dit mat komen de mooie lijnen en vormen goed uit. Ondanks dat zo’n kleur zonder glans toch altijd wat goedkoop oogt.
Maar zal wel helemaal niet goedkoop zijn (waarschijnlijk een individual premium plus exclusive optie met dito prijs of, nog erger, een wrap van 1000en euro’s)
Ik hou ervan!!!
@carmiggellt: volgende keer svp wat beter research doen voordat je wat post. Dat het hier “riekt” naar een M-sportpakket lijkt me duidelijk. Vreemde woordkeuze. De kleur is Frozen Bronze, gewoon een af-fabriek te bestellen kleur. Het zou ook een folie kunnen zijn.
@p1m: autist!
@parker: Jouw reacties zeggen meer over jou dan over andere AB-gebruikers. Laat jezelf eens goed nakijken.
Staat er strak bij
Smaakloos zeg. 5-serie is een wonderschone auto maar dit is dan weer zonde. Er zou eigenlijk een straf op moeten staan om zwarte wielen onder je auto te leggen. Verschrikkelijk en dan ook nog eens die kleur. Nee dit is niet aan mij besteedt. Maargoed smaken verschillen.
@pordon: hoezo? Voor nieuw geld moet zo’n ding toch ook een beetje leuk aangekleed kunnen worden? Voor jou en je babyboomert reservaat-vriendjes zijn er de standaard vijftig tinten grijs en 16 inch zilveren standaard velgjes. Lekker onopvallend op het terrein van je golluf cluppie..
@parker: wist niet dat ik met 23 jaar al bij de babyboomert club hoorde. Dit past blijkbaar qua smaak volledig en jouw rijtje want je reactie lijkt over te stromen van emotie? Ik vind dit gewoon ontzettend lelijk. Altijd maar die drang om aparte kkekleurtjes betekend niet dat een auto mooier wordt. Mooie kleur blauw kan ik nog wel waarderen of een opvallende kleur op een sportwagen maar op dit soort auto’s niet.
Dit is wss gebaseerd op de Frozen Brown (individual) kleur die BMW vooral op de (toen) nieuwe 6 serie Gran Coupe introduceerde (of, mee promootte). Sindsdien is de soortgelijke wrapkleur zeer populair onder klanten van wrapperts, heb ik van horen zeggen.
Niet geheel vreemd in mijn ogen, me like.
Zo’n 5 Serie Touring is naar mijn mening het mooiste wat BMW in hun gamma heeft. Sportief design, praktisch qua grootte, leuke wegligging, prachtig no-nonsense interieurtje…

Kortom, die bak heeft deze ordinaire koetswerk-velg combinatie echt niet nodig.
@rubentheys: inderdaad! De 5-serie Touring is een prima auto, die deze ongein niet nodig heeft. Sterker nog, het doet nogal afbreuk aan het design van de auto en degradeert meteen tot tsjappie mobiel (mijn reactie bij de spot, dank daarvoor AB).

Kleurtje kan ‘ie goed hebben wat mij betreft.
Bij mij in de buurt (regio Valkenswaard) rijdt er een 6-serie Gran Coupé rond in dezelfde kleur, ziet er echt heel strak uit!
@raul88: klopt ja.. Dat is de induvidual kleur frozen.. Ziet er idd strak uit en enigste in de omgeving naar mijn weten :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).