Gespot: BMW M3 cabrio met rollator

Auteur: , 15 Reacties

Je bent oud, grijs en wil graag M3 cabrio rijden maar je moet ook je rollator mee kunnen nemen. Is dat te combineren?

BMW M3 Cabrio met rollator

Ja, dat is te combineren. Tenminste, dat lijkt deze foto van een knalrode BMW E46 M3 Cabrio uit Barcelona aan te tonen. Toegegeven: het is niet het de meest sexy oplossing. De achterpartij wordt volledig ontsierd door een traanplaatbak met daarin het rolrek van de eigenaar (of zijn vaste passagier) en het nonchalant aangehangen rieten mandje. Of de uitstroom van uitlaatgassen nog optimaal is met deze constructie durven we ook te betwijfelen en dat het M3 logo naar de linkerkant van de kofferklep verhuisd is (omdat hij anders schuil gaat achter het mandje van de rollator?) doet vermoeden dat de eigenaar vrij ijdel is.

Tegelijkertijd kan ik mij voorstellen dat je als liefhebber van de M3 tot je laatste adem in zo’n ding wil rijden. Persoonlijk zou ik alleen mijn rollator op de achterbank gooien denk ik, dat staat toch net iets minder suffig. Hoewel, ik zou best foto’s willen zien van deze auto driftend met die rollator achterop, dát zou nou iets zijn dat we nog niet eerder hebben gezien.

Dank aan appie-bmw voor de spot!15 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Waar een wil is, is een weg.
@schedel1: en waar geen weg is moet je hem maken
@schedel1: en waar een weg is kan je racen! In dit geval kan je kiezen tss een rolator en een m3.
Wel vet zon omgebouwd fietsenrek waardoor je langer met je auto kunt blijven rijden. Al had ik gewoon de cabrio verkocht en een coupe gekocht(of een m3 touring laten maken) en de rollator achterin gelegd
Lol dit ga je niet menen…
Persoonlijk zou ik schijt aan iedereen hebben die hier ook maar iets over te zeggen heeft. Als ik 80 mag worden en in een M3 cabrio met een rollator achterop moet rijden, teken ik daar nu direct voor… En als ik als klap op de vuurpijl dat mandje tijdens het rijden op mijn hoofd als helm moet dragen, ook geen probleem ;)
@freezzr: Amen to that ;-)
@freezzr: Dat dus.
Bestuurdersstoel lijkt ook niet standaard. Of staat ie gewoon heel hoog afgesteld?
@vali1992nl:

heel knap als je dat kunt beoordelen op basis van deze foto en zonder een beeld van de eigenaar erbij.

Het feit dat veel M3’s (eigenlijk: 316’s met M3-logo) de stoel zo laag mogelijk zetten met de rugleuning zo horizontaal mogelijk, is omdat dit cool is, met een juiste (veilig, comfortabel, maximale controle over je auto) zitpositie heeft het niets te maken.
@escort77: het leek mij zo te zijn aangezien de schouders van de stoel ver boven de deur uit komen en de hoofdsteun boven het raam lijkt uit te komen. Kan ook aan de foto liggen natuurlijk. En de gemiddelde zit positie van mensen die in een gepimpte wagen rijden lijkt nergens op idd haha! “Opel manta” stand noemen we dat bij ons.
Een rollator maar kom je dan wel in de bestuurders (sport) stoel met die hoge wangen… Vreemd.
Is toch geen M3 dit? of ben ik nou gek… sticker aan de verkeerder kant en iets te hoog…
@magnumsing: is maar een plaatje he.. Is wel een echte hoor kijk maar naar de achterschermen. Of ze moeten dat ook omgebouwd hebben dat is wel erg veel werk.
Spaanse nummerplaat = Benidorm Bastards

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).