Gespot in Knokke: Novitec California en Hamann 599

Auteur: , 15 Reacties

In het Belgische Knokke rijdt veel lekkers rond, zoals een witte Novitec California en een witte Hamann 599.

Novitec California

Onze spotvriend heeft het meerdere malen geschreven, Knokke is een mooie plek voor autoliefhebbers. Zo kwam daar onlangs deze Novitec Rosso California voorbij. De Ferrari is een stuk strakker dan het inmiddels verouderde origineel. We zien zwarte velgen en diverse zwart gekleurde details op de auto (carbon), maar ook onder de kap zal er eea zijn aangepast. De motor heeft dankzij Novitec (compressor) een vermogen van 606 pk, daarmee sprint de California van 0 naar 100 km/u minder dan 3,8 seconden. De topsnelheid is 325km/u. Meer foto’s, gemaakt door yeelen, zie je op autojunk.nl!

Hamann 599

En dan de Hamann. Op basis van een Ferrari 599 GTB heeft de Duitse tuner er een waar snoepje van gemaakt. Vandaar dat deze unit ook relatief populair is gebleken, we hebben ze in diverse gedaanten voorbij zien komen: chroom, goud of matzwart. Nu dus een witte, onlangs gespot door wolfssjrd. Bekijk al zijn foto’s HIER!15 reacties

Oehlaaaa
Ben geen fan van Hamann maar dit ziet er toch erg strak uit.. wat betreft de Novitec, de smoked achterlichten zijn te donker vind ik, maar voor de rest oogt hij dik
@laulau: die zijn niet smoked meer, die zijn gewoon aangebrand
Da’s een leuke verrassing, plots mijn foto op de voorpagina! De California trok redelijk veel bekijks, toen ik er bij kwam waren er al 2 andere spotters bezig :)
Die Cali ziet er echt dik uit! Op de 599 zit net iets teveel tupperware.
Mij iets te veel zwart en wit. Ik vind dat twotone op zo’n California erg mooi maar dan bij voorkeur een rode body en zwarte dakpartij of een Kobaltblauwe body met een gebroken witte dakpartij. Ook die achterlichten had ik normaal gelaten.
Die California mag er zeker wel wezen, maar die 599 vind ik maar niks. Die spoiler past totaal niet bij de rest van de auto.
Hoe verkracht ik een Ferrari… Naar mijn mening erg jammer dit
Heerlijk! Toch heb ik al vaker gehoord dat het best tegen valt in Knokke.
Ik ben er zelf nog nooit geweest, maar heb dit al een aantal keer gehoord..
@replicant: Het hangt er van af wanneer je gaat. Op een mooie dag in het weekend kom je vaak redelijk veel tegen. Soms dan weer enkel Porsches en enkele Bentleys.
@replicant: @Yeelen: klopt Knokke is een weer-afhankelijke badplaats
ik ga er graag shoppen met mijn vriendin. Laat mij maar op een bankje op straat zitten. Heb de 599 Hamann er trouwens ook gezien laatst, samen met die blauwe sls
Eea aangepast?
@jweelden: een en ander..
@autoblogger: ja bedoelde dat ze t ff moeten editten

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).