Gespot: it’s good to be [Petra] Ecclestone

Auteur: , 8 Reacties

Als miljardairsdochter heb je doorgaans weinig te klagen, en zo te zien gaat die vlieger ook op voor Petra Ecclestone. We nemen een kijkje in de poenerige wielencollectie van haar en hubby James Stunt, uiteraard allemaal voorzien van bijpassende kentekens.

Holy tractor wheels, Batman!

Gedeelde rijkdom is halve rijkdom en geld trekt geld aan, zomaar twee tegeltjeswijsheden uit de grote pecunia-almanak die hier opgeld doen. Zodra pa Bernie de laatste Hobbit-adem uitblaast pakt zijn Braziliaanse bloempje een groot deel van het fortuin, maar voor dochters Petra en Tamara (en het komende kleinkind) blijft ongetwijfeld ook nog wel een paar Pond over. Niet dat ze dat nodig heeft, haar zakenman (sinds 2011) James Stunt is zelf ook redelijk loaded.

Bovendien is Stunt een petrolhead, naast wijn zijn auto’s zijn grote hobby. De complete omvang van zijn autocollectie is ons niet bekend, hiervoor moeten we wat dieper graven, maar we weten wel wat er in de sjieke Londense wijk Chelsea zoal voor de deur staat bij huize EccleStunt. De custom kentekenplaten helpen hier zeker bij, voor de herkenning.

Autojunk-gebruiker rubinsky deed onlangs een rondje Londen en kwam met de volgende spots thuis:

Range Rover Series IV, met Mansory-aandikking

Range Rooney

Het bewijs dat tuners niet alleen op autobeurzen staan, maar ook in het straaatbeeld te vinden zijn. Het echtpaar Stuncclestone wendde zich tot Kouroush Mansory en zijn 40 carbon-tovenaars voor de broodnodige individualisering op de nieuwe Range Rover. Prijskaartje? Who cares, doe niet zo burgelijk…

Rolls-Royce Phantom Series II

Phantom Series II

De Phantom van na de facelift. Waftability gegarandeerd, en mooie samengeknepen pitten. Als je ronde ogen wilt koop je maar een Bentley Mulsanne. Overigens staat er nog veel meer Rolls-spul in de StuntelStone-garage.

Mercedes-Benz G63 AMG by Brabus

G63 en profil

Een boodschappenwagentje voor het vrouwtje. Een Aygo is leuk, maar daar passen ongeveer 2 Louis Vuitton-tassen en een Cartier-doosje in, en dan zit ‘ie vol. Veel te onpraktisch voor het shoppen dus. Nee, dan is een spierwitte G63 met donders veel AMG-pep en een Brabus-widebodysausje een veel betere keuze. Knappe paparazzo die dat bijhoudt. Leuke combo trouwens, met ome Scaglietti er achter.8 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Meest indrukwekkende is toch de RR Phantom,
Mwah, ik weet niet, die SUV’s zijn vast ook wel imposant in je binnenspiegel.
EccleStunt en StuntelStone ;’) Hoe verzin je het?
vind het niet spectaculair eigelijk voor iemand met aardig geld.
@ownkruid: mag ik vragen wat jij dan wel “spectaculair” vind. iemand met geld dan.
Leuk, die plaat op die Range. Zij heeft Cunt1?
Getuigt van weinig smaak. Beetje in lijn van dat kleine, grijze onderkruipsel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).