Gespot: Pagani Huayra meets McLaren P1 in parkeergarage

Auteur: , 18 Reacties

Al het goede komt in tweeën, zeker als je in Dubai woont en je zaakjes goed voor elkaar hebt.

De P1 en Huayra gebroederlijk naast elkaar

Dan heb je namelijk niet alleen geld om in deze McLaren P1 of Pagani Huayra (of allebei natuurlijk) te rijden, maar kun je ze ook parkeren in de parkeergarage van het Fairmont Hotel, een van de 5-sterrenhotels die Dubai rijk is. Daar is namelijk behoorlijk veel moois te vinden, want naast de P1 en de Huayra herkennen we ook bolides van Porsche, Ferrari en Bentley op de achtergrond.

Kortom: genoeg te genieten en we hoeven geen medelijden te hebben met de valet parker van dienst. Voor zover je weet wat je doet tenminste, anders kan dat je nog lang achtervolgen. Je wilt namelijk geen krasjes maken op supercars als deze, met een prijskaartje van om en nabij de één miljoen euro.

Oké, rest ons niets meer dan jullie door te sturen naar deze fraaie parkeergarage. Een kamer boeken doe je hier. Foto’s kijken op Autojunk.18 reacties

“Al het goede komt in tweeën, zeker als je in Dubai woont en je zaakjes goed voor elkaar hebt”
Lees als je uit de juiste puddingbuks gekwakt bent..
Voor mij de 2 ultieme hypercars.
Pfffffff, ik zou mijn auto daar niet eens durven tussen te zetten:-)
@erik64: ik wel, maar ik heb dan ook makkelijk praten met een dikke Escort onder m’n reet.

(zelf betaald trouwens, voordat alle haters losgaan)
En niet alleen dat als je op de 3de foto kijkt! Wat een prachtspot.

Doe mij de P1 maar. Bij de Huayra krijg ik toch altijd een beetje het F40-F50 gevoel. (Hoewel ik bij de F40-F50 langer zou moeten nadenken dan de Huayra of de Zonda)
Wow…2 auto’s in een garage die we nog nooit gezien hebben
Allebei fugly. Als ik een ruim miljoen aan auto’s te besteden had dan zeker niet een van deze. LaFerrari zou ik ook passeren en ik denk dat ik zelfs geen 918 Spyder zou kopen hoewel ik een echte Porsche fan ben.
Inparkeren kunnen ze in ieder geval niet.
Ik hoorde vandaag dat je garantie vervalt als,je met je mclaren op het circuit komt zonder dat het georganiseerd is door mclaren zelf. Dar betekent dus dat de mclarens van supercar sunday….je snapt hem al.
@rolov: lijkt me stug. Daar zijn die dingen toch voor gemaakt?!
@mperformance: het leek mij ook stug maar het is echt waar. Laat autoblog maar bellen met mclaren en ze zullen hetzelfde horen.
@rolov: heb weinig met McLaren maar volgens mij geldt dat gewoon voor alle merken officieel, laatst ook nog een vergelijkbaar verhaal over geweest bij de nieuwe Mustang (andere orde, maar zelfde strekking) waar reclame spots over gemaakt worden met daarin ‘ga naar het circuit’ en vervolgens als je dat daadwerkelijk doet ook officieel je garantie vervalt :D

De vraag is alleen…wordt het ook zo strikt toegepast en hoe controleren ze het. Denk dat dat wel meevalt uiteindelijk, tenzij het echt duidelijk is dat je bijvoorbeeld een motor hebt opgeblazen door uren lang onafgebroken op het circuit te boenderen.
@jaapiyo: klopt lambo heeft het ook hoorde ik. Hoe controleren ze het? Op supercar sunday was,de importeur er.. Dus tel uit je winst.
via Android app
@jaapiyo: zeer herkenbaar, ik heb ooit een lekke band gehad op het parkeerterrein van het TT-circuit (was daar voor zaken). Dus ik belde naar de leasemij, reactie: ‘Whaaat u staat met uw leaseauto op het circuit!!?’ Na korte uitleg begreep ze de situatie en werd de auto afgesleept. Achteraf geen problemen gehad omdat ze toch niet konden bewijzen of ik nou wel of niet op de baan geweest was.
@jaapiyo: reëel is dat zo’n wagen heel blijft op het circuit. De bepaling is dan ook nietig aangezien iedere consument moet krijgen wat hij reëel mag verwachten van een product. Of gaat de verkoper aan iedere klant duidelijk maken dat het ding niet geschikt is voor gebruik op het circuit?
@w0o0dy: De wetten zijn natuurlijk niet overal hetzelfde, maar door logisch nadenken zal het altijd wel ongeveer zo opgelost moeten worden al is het maar omdat de fabrikanten van dit soort tot de verbeelding sprekende producten zich de PR nachtmerrie niet kunnen veroorloven van een ontevreden klant die zijn beklag doet dat binnen een paar uur op alle auto blogs over de hele wereld staat. Die schade zal al snel veel meer waard zijn dan ‘the right thing’ doen en de kapotte auto repareren, zelfs bij een P1.

Overigens stel ik me iets soortgelijks voor bij een aftermarket knalpot van een gerenommeerd bedrijf. Zou Ferrari bijvoorbeeld echt je kapotte Navi niet maken als je een novitec uitlaatje op je verder standaard raspaardje laat monteren? Ik zie dat niet zo voor me…De bedoeling van de fabrikanten is volgens mij meer om een ‘bargaining chip’ te hebben in het geval van mensen die echt idiote dingen uithalen met hun auto en vervolgens garantie willen afdwingen.
@w0o0dy: dat gebeurt idd. Van te voren wordt het gemeld dat de garantie vervalt bij circuitgebruik
Beide topwagens…maar beide doen het net niet helemaal voor me in de 1 miljoen plus klasse. Ik zou Pagani vragen of ze nog een Zonda 760 voor me willen maken. Zo niet zou ik Luca vragen of ‘ie een LaFerrari voor me wil maken. Zo niet zou ik het geld houden of besteden aan een klassieker.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).