Gespot: supercar-schaakspel [Aston Martin – Ferrari]

Auteur: , 14 Reacties

Drie moderne supercars op een rijtje, met kentekens (H3, H5, D6) die doen denken aan een verslag van een potje schaak. Om bij het thema te blijven: welke van deze drie wagens zou jij het liefste schaken?

Supercarcombo Barcelona

De klassiek-rode Ferrari 599 GTB is ingesloten door een tweetal cabrio’s: de F430 Spider, enigszins lichtvoetig met zijn V8-middenmotor, en de prachtig blauwe DB9 Volante (blauw-blauw werkt op een Bentley, maar zeker ook op een Aston Martin), die met zijn zware V12 voorin op inhoud de strijd aangaat met de 599.

Het Monegaskische trio deed onlangs Barcelona aan, waar PereNubiola de drie vriendjes naast een grasveldje vereeuwigde. En eerlijk is eerlijk: eigenlijk zijn de kentekens langer, maar de middelste twee tekens kwamen niet door de Spaanse censuurcommissie.

Bekijk de foto’s HIER en DAAR op autojunk.14 reacties

Ze staan precies in de juiste volgorde opgesteld: Op #1 de F430 voor als je wil knallen, #2 een top GT met een machtige V12 en de Aston Martin op #3 omdat er helaas geen Lamborghini V12 voor handen was…. ;)
zelf zou ik altijd voor de 599 kiezen! hoe mooi de f430 spider ook is, de 599 is minstens zo snel en ook geschikt als daily driver. be db9 is gewoon een klasse lager.
@lambo4all: *hoger
Hangt af waar ik woon, als ik in Barcelona zou wonen neem ik de DB9 Volante wel, hier in BelgiĆ« de Ferrari, voor die 3 dagen zon …
@RazorHead:
3 dagen zon?

Misschien moet je dan toch eens vaker naar buiten kijken….
@RazorHead: How I wish I had the money..
Niet echt veel bijzonders deze combo….


Maar als het moest, dan toch maar de Aston.
-edit: nutteloze bijdrage-
De 599 met de kleur van de F430

Checkmate.
De F430 spIder! Ding klinkt zo lekkuhr! En lijkt me een stuk wendbaarder dan die v12 cruisers.
Zeker de aston! Welliever andere velgen en kleurtje, zo is hij te schattig
Kom net terug uit dubai van vakantie.. dan is dit bijna ‘normaal’… had er voor eem winkel een aventador, 458, phantom drophead, panamera en slr bij elkaar.
De Aston straalt luxe en comfort uit.Ferrari’s zijn me te schreeuwerig.
De Aston.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).