Gespot: Ultima GTR met afterburner

Auteur: , 9 Reacties

Haal de worstjes en kipkluifjes maar tevoorschijn: het is barbecue-tijd!

Ga nooit achter een revvende Ultima GTR staan

De Ultima GTR gaat alweer een tijdje mee. De Britse lichtgewicht tweezitter, in eerste instantie uitgetekend door Lee Noble, kwam onlangs flink in de schijnwerpers te staan toen zijn bekendste eigenaar, de in Spanje woonachtige Zweedse skimeneer Jon Olsson, zijn exemplaar liet ombouwen tot een Gumball-wegracer.

Uiteraard zijn er meer exemplaren in omloop, waaronder deze rode unit, die Perenubiola in Barcelona op de foto zette. Het scheurijzer blijkt bij het beroeren van het gaspedaaal (net zoals deze Gallardo of deze Golf) aardige vlammen uit de uitlaat tevoorschijn te kunnen toveren, ideaal als je last hebt van muggen of overmatig veel wenkbrauw- of ander gezichtshaar bijvoorbeeld.

We weten niet of dit een GTR640, GTR720, of een model met een andere motor is, maar voor de platen maakt dat niets uit natuurlijk. Check de foto’s op vlammenwerperjunk (video)!9 reacties

waar zijn mijn marshmallows
Dat is het mooie aan de Ultima, zo’n beetje elke motor kan erin gepropt worden. Van 2 motorfietsmotoren naast elkaar tot een Jaguar V12. Er worden gelukkig veel verschillende motoren gebruikt door de eigenaren.
zonde dat het zo’n lelijk apparaat is
Die van Jon vind ik mooi, deze niet.
Waarom nou weer eens sneer naar Alonso? Afgunst of jaloezie?
het doet mij eem beetje denken aan de Saker, ook die vind ik niet mooi…
Qua techniek en zo is het allemaal wel leuk als trackday car. Maar voor op de weg wil het oog ook wat…
Autorijden in al z’n geconcentreerde puurheid. En het feit dat Gordon Murray twee van deze geweldenaars heeft gebruikt als testauto’s voor z’n McLaren F1 maakt het voor mij alleen nog maar mooier. Staat hoog op de euromillions lijst!
Wat een lelijk hok!
Blijven mooie wagens

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).