Gezichtpalm! Vrouw is ontzettende vrouw met huurbak

Auteur: , 39 Reacties

Vrouwen en auto's...

Infiniti-Nissan

Het kan een hele mooie combinatie zijn, maar af en toe denk je dat zo’n rijverbod zoals ze in Saoedi Arabië tot voor kort hadden geen slecht idee zou zijn. Als ze geen auto’s in zwembaden rijden, veroorzaken ze meestal k(r)aters op de Autobahn, rijden ze over de A1 in een 45 km/h auto of lazeren ze uit parkeergarages.

Aan deze lange lijst van tenenkrommende incidenten is nu nog een ludiek hoofdstuk toegevoegd. In het Canadese Cornwall huurde een exemplaar van het zachtere geslacht namelijk onlangs een zwarte Nissan Sentra. Deze saaimobiel zou ze vervolgens twee weken gaan gebruiken voor ditjes en datjes, te beginnen met een tripje naar de lokale Walmart. Achteraf gezien blijkt het parkeerterrein voor deze Walmart direct al de locatie te zijn geweest van een grote onbewuste wisseltruc, maar dat zou pas veertien dagen later blijken…

Na twee weken levert de vrouw de auto namelijk weer in bij het verhuurbedrijf. Ze heeft echter wel wat te klaagmevrouwen. De auto zou best rommelig zijn geweest. Sterker nog, achterin de koffer lagen zelfs nog een paar golfclubs! Geïntrigeerd door dit verhaal en door het feit dat de vrouw hem een sleutel van een Infiniti overhandigt, vraagt de manager van de huurtoko de vrouw om hem de auto eens te laten zien. En waarempel, buiten staat een zwarte Infiniti op het terrein. Kan de vrouw net als Max Verstappen op magische wijze auto’s veranderen in andere auto’s?

Neen! Precies zo’n zwarte Infiniti is twee weken eerder als gestolen opgegeven door een man. De auto zou ontvreemd zijn op het parkeerterrein van een Walmart. Jazeker, de muts in kwestie zag de Infiniti aan voor ‘haar’ Sentra en daar de ‘sleutel’ nog in de auto zat drukte ze op de startknop en peesde ze er vandoor. De Cornwall Community Police heeft inmiddels alle partijen bij elkaar gebracht en zo hun makkelijkste autodiestalzaak ooit opgelost. Uiteraard deden ze hun relaas daarna op Facebook. Voor Nissan/Infiniti is het hele verhaal natuurlijk wel een hard gelag: kennelijk merkt minimaal vijftig procent van de mensen het verschil niet eens tussen het huis-tuin-en-keuken merk en de premijum baaaaadge.

Bedankt iedereen voor de tips!39 reacties

Typisch vrouwen… Mijn vriendin kon m’n giulietta nog niet eens onderscheiden met een mito ;)
@alfaromeoman: en zij maar zeuren als je na een wilde nacht met haar zusje (die lekkere) zegt dat je ze niet elkaar kon houden.
@larini: oh je kent haar ? ;)
@alfaromeoman: .. Hij heeft waarschijnlijk iets met de lelijke zus van je vrouw.
@ardonjr: of hij heeft iets met de zus van die lekkere…
@alfaromeoman: Nope, maar haar zusje wel zo te zien…
Krijg je eigenlijk geld van de verzekering als je je sleutels in het contact laat zitten zodat dieven er zo mee kunnen weg rijden?
@fejjie: normaal niet, bij mijn weten moet je bij diefstal beide sleutels kunnen voorleggen bij je maatschappij tenzij er bij u thuis ingebroken is. En dan kan krijg je een pv van inbraak mee. Zelfs dan kan de maatschappij moeilijk doen omdat je sleutels niet open en bloot mogen liggen, zelfs in je eigen huis.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Toch gwn fout dat die auto opengaat met afstandsbediening van de andere?
@luxaeterna: ndrs mt je gwn ff lzn tch
@luxaeterna: sleutel zat in de auto, daarom kon ze ermee wegrijden.
Praat is normaal Nederlands 🤦🏼‍♂️
@dromedaris:

je bedoelt ‘praat EENS normaal Nederlands’ …..
@dromedaris: praat is niet per definitie normaal Nederlands, het kan ook een andere taal zijn.
@jaapiyo:
Je gebruikt toch Nederlandse woorden?
Dan mag het toch beoordeeld worden als Nederlands ?
Die titel alleen al…
@e28forever: ik vrees dat je het punt mist…
@jaapiyo:
Yes. Zag het na de post.
Niet goed wakker…
@dromedaris: dommedaris
@dromedaris: wat is er aan de hand gebeurd?
Maar als je dus een auto steelt dan hoef je deze niet te verstoppen want de politie vind je daar toch niet?
@ Jaapiyo: Hard gelag met G?

Mooie wisseltruc!
@enjoypunani: met een G ja. Amateur
@enjoypunani: hard chelag*
Fixed it!
Zo’n saaie grafbak dat ik bovenstaand plaatje ook 2x moest bekijken.

En dan ook nog wel het ultieme toeval, hoe vaak tref je nu een auto aan met de sleutels ergens verstopt in de auto.
Vindt dit dan nog een van de minder gekke verhalen
Ik kreeg ooit eens een Escort wagon mee van het schadebedrijf. Parkeer em om wat dingen te halen, kom terug, stap in, wil de auto starten, past de sleutel niet. Kijk eens om me heen en zie ineens een kinderstoel achterin staan. Blijkt mijne een paar plekken terug te staan. Die andere auto ging wel gewoon open met die sleutel (Ford kwaaltje uit die tijd) maar ik kon em niet starten. Sta je toch ff raar te kijken kan ik je vertellen..
@E34M5Touring: ik had eens met een kameraad van mij die moest lachen om de opvallende kleur van mn auto een ontzettende grap. Stonden op kardinge p r (groningen). Hij was de eigenaar van een grijze polo. Centrale vergrendeling was kapot bij hem. Na 3 verschillende grijze polo’s had ie dan toch de goeie te pakken…
@E34M5Touring: Ook eens in de verkeerde R4 gaan zitten. Kwam gewoon binnen, maar waarom staat die stoel zo ver naar voren en wie heeft het in zijn hoofd gehaald om in mijn auto te roken…? Best sullig. Maar het overkomt mannen dus ook. De vader van een collega van me (FYI: ook een man) maakte het nog bonter. Die parkeerde zijn Primera in Berlijn. Omdat ie van zichzelf wist dat hij ietwat verstrooid is noteerde hij heel verstandig de straatnaam waar hij zijn vervoer achterliet. Des te groter was de deceptie toen hij na een fijn dagje Berlijn op zoek ging naar de ‘einbahnstraße’…
@baardmijt: Hahaha. Succes pa! :)
@baardmijt: en die vind Ausfahrt zeker ook een hele grote stad…. Dank je voor deze, oprecht gelachen.
Ach, door zulke onnozelheid heeft mijn oom ook ooit eens een auto ‘gestolen’. Ergens eind jaren ’80 had hij een donkerblauwe Peugeot 205. Was altijd zeer zuinig op zijn auto, poetste hem vaak, ging praktisch elke dag met de stofzuiger over de bekleding en had nooit rommel in z’n auto liggen. Per toeval kwam hij op de parkeerplaats bij het toenmalige Roda stadion Kaalheide exact dezelfde auto tegen. Zelfde exterieurkleur, zelfde interieur, net zo proper. Nietsvermoedend is hij na de wedstrijd naar de verkeerde auto gelopen, en wat bleek? Zijn sleutel paste nog. Hij is dus netjes ingestapt en in de auto van een wildvreemde naar huis gereden. Pas toen hij enkel straten verderop de radio aanzette en vreemde muziek uit de cassettespeler hoorde komen ging er langzamerhand een lampje branden. Maar goed, vriendinlief gebruikte de auto ook wel eens, dus het had ook zomaar haar bandje kunnen zijn. Pas toen hij thuis op de oprit zo’n “205, een sterk nummer” sticker op de achterruit zag zitten, viel het kwartje en besefte hij dat hij per toeval iemand anders zijn auto had meegenomen. Hij is uiteraard direct teruggereden naar Kaalheide en heeft daar de auto weer omgeruild met de rechtmatige eigenaar, die er gelukkig wel om kon lachen.
@Edge: haha en stond Ralph toevallig om de hoek? Doet mij denken aan een wisseltruc met de goochel (niet Google) baas.. hadden ze zijn Mercedes omgewisseld voor een exact zelfde model.. maar dan uit de UK..

https://youtu.be/ZTzf3ofuKPg
@toyotaprius: dat blijft een schitterende actie.
Ook een geniale:
https://youtu.be/XMhvJ3Yxx6k
@mat1980: haha geniaal en dat met een taxi chauffeur.
Ik snap dat je vrouw bent en het niet zo goed begrijpt. Maar je hebt toch je nissan sleutel in je hand als die infiniti instapt? Als je dan later nog een sleutel in de auto vindt denk je toch ook niet dat dat erbij hoort? En nergens gaat een belletje rinkelen als je 2 verschillende sleutels hebt
@tinus28: kan zijn dat dit zo’n kaart was. Dan hoef je alleen maar binnen 5 meter van de auto te zijn en dan kun je al starten en wegrijden.
@peug206: maar als die mevrouw zo’n kaart heeft gekregen, dan denk je toch ook hoe kom ik aan een sleutel?
Of andersom als ze sleutel kreeg, hoe kom ik aan een kaart?
Oud collega na een avondje stappen, werd de volgende ochten wakker om zijn auto op te halen bij de kroeg. Stond geen auto meer dus hij iedereen bellen en vragen hoe en wat. Niemand wist van iets dus toen maar de auto als gestolen opgegeven totdat ie paar weken later even linksom (ipv rechtsom) de hoek zijn straat uit liep om zijn auto daar verder op geparkeerd te zien staan, was de lam… met z’n lamme harses toch naar huis gereden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).