Goudchromen Aventador is een beetje over the top

Auteur: , 13 Reacties

We schreven al eens eerder over het goudvirus, dat zich hardnekkig aan de Zuid-Chinese kust manifesteert, en met 2014 in het vooruitzicht lijkt er geen verandering in de situatie te komen. Deze Aventador is het laatste slachtoffer.

Met een LP700-4 door de straten rollen is voor sommige mensen niet bijzonder genoeg. Wellicht vrezen ze dat de ‘kijk mij’-factor niet groot genoeg is, we weten het niet. Met een laagje goudfolie op je Lambo trek je sowieso dubbel bekijks, en als je het zelf nog mooi vindt ook, waarom niet?

Colours Concept foliede dit exemplaar voor een klant, en zo te zien is er vakwerk afgeleverd, het ziet er allemaal strak en zonder vouwen of luchtbellen uit.13 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
Ik vind het wel wat hebben.
Gaaf juist, als ik ooit zo’n ding zou kopen juist in goud chrome als je toch zo’n auto koopt moet je wel echt opvallen natuurlijk en niet half werk doen!!
@spykerboy: Helemaal mee eens. Een Aventador valt hoe dan ook op. schaam je er niet voor 8-)
En mensen mij maar vragen waarom ik Aventadors vaak teveel showoff vind.
Shiny!
Ik vindt hem wel iets hebben, maar die dit daadwerkelijk doen, doen dit waarschijnlijk voor alle aandacht en vertonen veel macho gedrag. Dus niets voor mij

Daarom zou ik iets anders kiezen, matzwart met rode accenten ;)
Ik vraag me altijd af het wel goed is voor de auto om sommige onderdelen los te schroeven zoals de bumper, spiegels, deuren enzovoort om ze te wrappen. Is de kans op piepjes en kraakjes dan niet groter?
@4poorte: ik denk dat het geen ruk uitmaakt. Als je het in ieder geval met beleid doet.
Of the top ???.
Heerlijks juist !!!.
Strak en jammerlijk..
Ziet er vet uit, maar ik heb liever de gewone chrome…
Het ziet er absoluut gaaf uit maar zelf zou ik toch voor eem andere kleur (kleuremcombinaties) gaan. Net zoals hierboven omschreven ik hou ook wel van zwart met rode accenten.

Of toch maar een andere auto dan de aventador. Tja moeilijke keuze als je zoveel geld ter beschikking hebt:O
Echt de aventador is de golf onder de sportauto’s voor rijken aan het worden. En iedereen wil er z’n eigen “originele” twist aan geven. Ik zou voor iets heel anders gaan als ik het geld had. Maar ja.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).