Graziano Pelle pakt nu al boete met zijn Ferrari FF

Auteur: , 23 Reacties

Graziano Pelle, de voetballende mooiboy van Feijenoord, vertoonde zichzelf en zijn nieuwe FF gisteren in 020 maar werd prompt getrakteerd op een prent door de lokale 5-0.

Pelle vs politie 020 - foto: Maarten Bos

Blij als een kind was hij met zijn eerste Cavallino Rampante, en terecht. Je eerste Ferrari is ongetwijfeld voor iedereen een speciaal moment. En aangezien de Italiaanse spits momenteel toch even een schorsing van een paar wedstrijden uitzit besloot hij eens over de Maas te trekken en een bezoekje aan onze hoofdstad te brengen.

Wat hij precies fout deed weten we niet, een lolbroek grapte dat hij wellicht (net zoals deze X5-pimp) met zijn elleboog uit het raam van zijn dikke V12-sloep hing. Feit is dat er een prent werd uitgeschreven. Niet dat Pelle zich daar zo druk om zal maken overigens, hij is immers een echte G. (foto: Maarten Bos, via @frenkdeboer)23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ik vind deze FF net even mooier, Pelle
http://www.autoblog.nl/nieuws/de-bestuurder-van-deze-ferrari-ff-is-even-naar-de-kapper-62752
@lacker: Ik hou het op de Ferrari FF van Project Kahn, damn wat een lekkerding!

http://www.autoblog.nl/ferrari-ff-van-project-kahn-is-netjes
@roberto: Ik ga voor het origineel. Eerst nog even wat organen verkopen.
Wanstaltig apparaat. Waar is de tijd van de prachtige F50, Maranello en 355? Die nieuwe haakse designtaal van Ferrari kan mij echt gestolen worden.
@fiatsco: Kan jij die dan wel betalen ?
@sandniggah: Een 355/Maranello qua aanschaf wel (die kosten niet de hele wereld meer), al denk ik wel heel erg ongelukkig te worden van de onderhoudskosten. Daar wil ik niet paar vakanties per jaar voor opgeven.
Een nieuwe Ferrari (FF, 458) is natuurlijk van een geheel andere orde qua financiën. Echter, ik zou met een dergelijke investering liever een Maserati Granturismo S op de oprit hebben staan.
@sandniggah: wat doet dat er toe? Hj heeft het over design, het ene spreekt hem meer aan dan het andere. Weer een sneue manier om het dan maar op jaloezie te schuiven. Want duur is mooi :S …..
@fiatsco: ff serieus dit kan je niet menen, F50 ? de auto is veel beter dan gedacht maar niet mooier, 1 van de lelijkste Ferrari’s ooit. persoonlijk vind ik ook de Maranello niet mooi maar daar zijn de meningen over verdeeld, de F355 is uiteraard geen discussie.
@thierryvth: Ik denk dat het aanspreken van design zeer persoonlijk is. Persoonlijk vindt ik de F50 de mooiste Ferrari aller tijden.
De 550 Maranello moet je aanspreken. Een ander voorbeeld dan: de 456. Moet je dat prachtige en uitgebalanceerde ronde design eens vergelijken met dit schreeuwerige haakse “Halfords” design.
De laatste echt mooie Ferrari was in mijn ogen de F430. Zeker in de scuderia uitvoering. De F12 kan me redelijk bekoren. Tenminste, de achterkant, voorkant is ook weer hopeloos.
@fiatsco: Vindt ik??!! vind ;-)
-edit: nutteloze bijdrage-
@sir_smokalot: idd, een echte G!
Alweer.Is hij de weg kwijt?Wordt het niet eens tijd dat hij terug gaat naar 010 met zijn Ramp(ante).
De lokale 5-0….Ajax-fans zeker?
‘Je eerste Ferrari is ongetwijfeld voor iedereen een speciaal moment.’

Wat klinkt dat heerlijk decadent, zeg.
Ik zie nog een overtreding: indien je Nederland in de praktijk als hoofdverblijfplaats hebt (bv door plaats tewerkstelling) dien je ook een NL nummerplaat te hebben??
@upstream: Geen overtreding. Hij mag als het goed is de komende 6 maanden gewoon met dit kenteken blijven rijden.
Geen voetbal discussies hoor dan ga ik echt schreeuwen!
Pelle’s reactie tegen agent: “Jij hebt een Ajax gezicht”
Lijkt me toch ook. Rot baan zon auto een bekeuring geven…
Ik denk een boete voor dat belachelijke rode logootje in de gril.
Jaloezie-bekeuring?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).