Gregory van der Wiel rolt in Callaway Camaro

Auteur: , 14 Reacties

Voetballer Gregory van der Wiel heeft een fijn Amerikaans speeltje in zijn garage.

Gregory van der Wiel naast zijn nieuwe Camaro Callaway

Het merk Callaway staat bekend om een aantal legendarische tuningprojecten, waarvan de meest indrukwekkende misschien nog wel de Sledgehammer is. Maar ook vandaag de dag maakt het tuning- en coachbuildingbedrijf nog fraaie automobielen. Meestal komen ze in het nieuws omdat ze weer een Corvette hebben opgepept maar ook voor de Chevrolet Camaro hebben ze een fijne krachtkuur.

De Callaway Camaro SC572 beschikt over 580 pk en is voorzien van een handbak en als deze in goede harmonie gebruikt worden is een sprintje van 0-100 mogelijk in ongeveer 4 seconden. Me dunkt dat de voetballer van Paris Saint Germain daar een hoop plezier van heeft, en het is weer eens wat anders dan een Porsche, Mercedes of Bentley, toch?14 reacties

Gregory vd Wiel. Een Nederlander naar het hart van de politiek: hij betaalt ten minst nog meer dan 52% inkomsten belasting! (aan het verkeerde land, maar ok).
via iPhone app
@gregorius: ?? Wqs Frankrijk niet een beetje erger met 75% voor topinkomens?

En voor de politiek is het niet zozert de bedoeong dat burgers extreem veel belasting betalen. Er zijn partijen die dat juist niet vinden en betere oplossingen hebben ;-)
@gtwillem: die 75% was van de baan kan ik me herinneren omdat het meer geld kostte dan opleverde qua migraties van Fransen etc.
Dat is wel een hele dikke speeltje die ie aan zijn garage toevoegt zeg, damn!

Ben zeker onder de indruk
Deze heeft hij echt al heel lang .
@bohica: T’is een 2011/12 model, 1SS want geen Xenon. Dus of hij heeft hem Used gekocht, of hij heeft hem inderdaad al een tijdje :)
Heeft dit niet al op Autoblog gestaan??
echt interessant!
Deze kocht-ie al toen die bij PSG tekende…
@jaguarjunk: Dat staat me ook bij,ik heb vorig jaar in een of ander voetbalprogramma na VI die zak hooi van een Harry Vermegen nog met ‘m mee zien rijden.Als het niet nog veel langer geleden is.
Idd geen ‘nieuw’ speeltje… kwam al voorbij in een aflevering van Harry Vermeegen:

http://www.rtlxl.nl/#!/leven-als-een-prof-259121/fe81c525-99ea-4c08-8308-84066e87bb11
@sjuusten: Je was me ver voor.Ik las er met m’n schele kop erover heen.
Deze dikke Camaro van hem was al (rijdend :p) te zien bij ‘leven als een prof’ op 20-04-2013
Leuke verfrissende keuze toch ?
Maar als ik hem was had ik eerder gelijk voor de ZL1 gekozen , evenveel PK’s maar veel uitgebalanceerder/vetter als deze SS.
Ohh laat ik dat nou toevallig wel zelf gedaan hebben.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).