HAM en VET in top 100 best verdienende beroemdheden

Auteur: , 32 Reacties

Maar op welke plaats staan ze?

HAM

We kennen het gevoel op de redactie. Soms is er stiekem niet zoveel om over te schrijven en moet je creatief zijn om je trouwe lezers toch weer puike content voor te schotelen. Bij kwaliteitspublicatie Forbes gaat het doorgaans vooral om de pegels en dus stellen ze met enige regelmaat een lijstje samen van de rijkste individuen op aarde. Dat kan je echter niet elke dag doen, dus zijn er nu ook lijstjes met de rijkste sporters en *Jeroen Kijk in de Vegte stemmetje aan* celebs (waar sporters dan weer onder vallen, maar soit). Het top-100 lijstje kijkt overigens niet naar het totale vermogen van de beroemdheden, maar naar hoeveel ze in 2017 hebben binnengeangeld.

Om te beginnen is er goed nieuws voor alle A-listers: ze wisten bruto namelijk gezamenlijk 6,3 miljard Dollar te verdienen, wat 22 procent meer is dan in 2016. Kijk, dat zijn de betere CAO’s. Tevens zijn er nu elf celebs die meer dan 100 miljoen Dollar gepakt hebben in een jaar. Dat is het dubbele aantal van 2015 en 2016 sámen. De top-5 bestaat uit bokser Floyd Mayweather (285 miljoen), Sjors Clooney (239 miljoen), Kylie Jenner (166,5 miljoen), een oude vrouw die ik niet ken (147 miljoen) en Dwayne ‘de rots’ Johnson (124 miljoen). Onze favoriete voebelers Messi (111 miljoen) en Ronaldo (108 miljoen) halen net de top-10 op respectievelijk de plaatsen acht en tien.

Zo bezien komen onze F1-helden Sebbie en Ham er ondanks hun astronomische inkomens maar bekaaid af. Hamilton staat op plaats 47 met 51 miljoen Dollar, Vettel op plaats 69 met 42,3 miljoen Dollar. Gelukkig maakt Hamilton naar verluidt dit weekend bekend dat hij een nieuwe megadeal met Mercedes getekend heeft die hem een nog hoger gage oplevert in de komende jaren. Fernando Alonso daarentegen staat volgens Forbes helemaal niet (meer) op de kaart.

Dat je overigens ook met absolute bagger heel veel geld kan verdienen bewijst Rush Limbaugh. Deze menselijke steenpuist staat met een inkomen van 84,5 miljoen zelfs op de achttiende plaats, vlak achter basketbalheld LeBron James. De hele lijst check je hier.32 reacties

Max is on his way…
@venividivici: hahahahahah
Die pruik staat Seb niet echt…
Wat een geld eigenlijk, om 20x per jaar een rondje te rijden. Of af en toe een balletje te trappen. Of er elk jaar een stapel (bagger)films uit te pompen. Mooi werk.
@trustmeiamanengineer: Ja, je hebt luxe paarden en werk paarden.
@venividivici: en luipaarden
@lekkerlinksrijden: En tevens luiaarden.
en hobbelpaarden
@lekkerlinksrijden: Haha ja, maar het gaat even niet over de NL voetbalelftal…
@lekkerlinksrijden: en je hebt ezels
@lekkerlinksrijden: en jachtluipaarden
@trustmeiamanengineer: idd, snap niet dat jij daar niet voor gekozen hebt, of ik, of de buurman, of al die andere pauperts
Het modepopje staat dan wel weer naast Anna Wintour, eindbaas in de mode… hoofdredacteur van de Vogue.
@deepep:
Ik dacht het spook van de opera te zien!
@desjonnies: Ze hebben zelfs een film over haar gemaakt, The Devil wears Prada. :)
@deepep: is dit een aanrader? Of is dit bestemd voor instagramvolk?
@lekkaah: als je van vrouwenfilms houdt wel.. Helemaal kut dus.
@str8six: pure aids dus, thenx – instagramvolk it is
Tja dat er veel geld te verdienen valt met bagger laten 95% van alle top 40 muzikanten wel zien.
@str8six: Met jou kan ik praten. Het nageslacht wat mijn vrouw en ik hebben voortgebracht maken ons trots. Hun muzieksmaak daarentegen. Om. Te. Sterven.
@str8six: is er met muziek nog echt geld te verdienen? Volgens mij moeten de artiesten het van optredens en en nog meer optredens hebben, vandaar dat je nu niet meer fatsoenlijk over de stoep kunt lopen omdat je bijkans struikelt over de festivals.
Beroemdheden blijft wel een vaag begrip. Zo ken ik net als de rest van de wereld een man due Bill Gates heet.
@kilum: Due ken ik ook.
Wat doe ik fout in dit leven???
@mat1980: tattoeer je gezicht onder de vlekken, mompel wat in een microfoon en laat je autistische neefje daar wat sicke beatz onder plakken en je komt volgend jaar binnen op plaats 85 denk ik.
Tja ik heb me er al bij neergelegd. Heb je al wat op de spaarrekening staan dan hapt de belasting de rente en meer er vanaf. Beter in andere zooi investeren maar ik ben te lui..
Had Rapper Sjors ook in het rijtje verwacht.
Wie is Rush Limbaugh?
@weijs: Iemand uit family guy.
“Oude dame die ik niet ken” is Judge Judy. Toch redelijk gekend.
Wist wel niet dat zij zoveel verdiende met haar “show”.
@dimglor: kan ook Juventus zijn
Ik wou dat ik een voebelers was

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).