Hamann Mirr6r GC: BMW M6 Gran Coupe met anabolen

Auteur: , 10 Reacties

In navolging van de Mi55ion (BMW M5) en Mirr6r (M6) lanceert Hamann in Frankfurt een fors dikker gemaakte M6 Gran Coupe.

Hamann Mirr6r GC @ IAA 2013

Het bodywork is 40 millimeter breder gemaakt en de velgen zijn 21 inch groot. Hamann is niet zo aardig om te vertellen hoeveel pk de V8 onder de motorkap levert, maar weten dat ze een M5 kunnen oppompen tot 720 pk. Dat zal bij een M6 GC dus ook geen enkel probleem zijn.

Hamann is er in elk geval wederom in geslaagd om een auto neer te zetten die voor de nodige ophef zorgt. Maar dat is ook precies de reden waarom mensen zoiets kopen.10 reacties

Wat een prachtwagen!!!
Mooi, maar zou m zelf nooit kopen
Van de Duitse 3 staat bmw bij mij op 3 maar wat is dit een prachtige auto is dit.
-edit: check!-
OT: zo lelijk dat het bijna lekker is. Oh nee, toch niet.
Doe mij maar 1, een keer anders dan anders ;-)
Okay. Het is maar een mening, maar ik meen het: Blijf met je poten van een van de mooiste creaties in dit segment af! Op deze manier maak je er alleen maar een pauperbak van voor Russen, waar ik absoluut niks mee te maken zou willen hebben.
Waarom heeft een 6 serie 4 deuren……. daar hadden we de 5 of de 7 toch al voor? Er moet wel een nieuwe 4 gemaakt voor de 2 deurs 3 versie, maar de 6 geven we gewoon 4 deuren….. omfg. Straks krijgen we de 5 deurs 1.
Maar wel altijd met Nederlandse Vredestein banden haha…wat een combinatie
Ik vind het wel wat!
Gruwelijk dik!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).